Flakón roka 2010

Vyberte si ten váš najkrajší flakón a ešte toto leto môžete získať trendovú vôňu.


Eau de Cartier Essence d´Orange, CARTIER, nová variácia úspešnej vône pre ženy aj mužov. Pomarančová esencia s nádychom ambry a cédrového dreva, koktail citrusových tónov je vložený do klasického flakónu Eau de Cartier.

BVLGARI BLV Eau d´Eté. Užite si letné dni s pôvabnými a hravými tónmi novej dámskej vône BVLGARI BLV Eau d´Eté. Vôňa je výnimočná svojou sviežosťou a je navrhnutá pre mladé dámy, ktoré túžia po letnej vôni, ktorá vyzdvihne ich temperament a rafinovanú ženskosť. Brilantné farby leta sú zachytené v azúrových odtieňoch flakónu a v ligotavom povrchu uzáveru, ktorý pripomína dúhové farby mora.

Flakóny vôní Burberry Summer sú dekorované kockou Burberry v jemných pastelových farbách. Jemnosť farieb dokonalo odráža romancu, ktorú evokujú kolekcie pret-a-porter na jar/leto 2010. Limitované edície vôní Burberry Summer prinášajú nový pohľad na Burberry - uvoľnený, žiarivý, ale stále elegantný. Dámska vôňa je zelená, kvetinovo-ovocná. Pánska vôňa má drevitý základ s nádychom Yuzu a mandarinky.

MOSCHINO TOUJOURS GLAMOUR patrí do rodiny kvetinových a sviežich vôní. Vzrušujúca, romantická a fascinujúca nová dámska vôňa predstavuje elegantnú krásu s dávkou irónie a modernosti. Vášnivé srdce flakónu je doplnené vkusnými a žiarivými nuansami striebornej a fialovej farby. Štýlový a harmonický tvar dopĺňa prepracovaná čipka inšpirovaná dizajnom značky MOSCHINO. Strieborná korunka obklopuje fialový uzáver ako veľký lupienok kvitnúceho kvetu. Sklenený flakón je jeho pevný kalich a delikátna vôňa tvorí vzácny peľ.

Nová pánska vôňa Roadster Sport, CARTIER je určená pre dynamického a moderného muža so športovým duchom. Muža, ktorý prežíva svoj život naplno a s nadšením. Elektrická prítomnosť červeného blesku na flakóne udáva športový koncept tejto vône. Citrusová, korenistá a drevitá pánska vôňa.

Ďalšie informácie