Flakón roka 2010

Vyberte si najkrajší flakón. Pošlite SMS v tvare BW1 (medzera) odpoveď (medzera) kontaktné údaje na číslo 6661. Cena odpovednej SMS je 0,199 € s DPH. Služba je dostupná pre klientov v sieti T-Mobile, Orange a Telefonica O2. Službu technicky zabezpečuje A SMS, s. r. o. Môžete vyhrať jednu z odprezentovaných vôní v mesiaci máj.

1. Jean Paul Gaultier predstavuje Classique X Collection. Nechajte sa vtiahnuť do atmosféry parížskeho domu rozkoše, kde sa ladne prechádzajú zvodné kurtizány. Tlmené svetlá, ťažké červené závesy, kankán, všetko ponorené do dymu. Nádherné ženy s maskami, zvodné čipky, šnurovačky, korzety, šifón. Vo vzduchu sa vznáša vôňa ebenového dreva, všade cítiť erotické napätie. Classique X je stelesnením zmyselnosti. Sexi flakón v matnom vyhotovení s transparentným X na prsiach ženy je ozdobený čiernym náhrdelníkom v tvare X. Nechýba ani známy plechový obal tentoraz v čiernom laku s nápismi v telovej farbe.

2. Letná toaletná voda Jean Paul Gaultier Clasique je vložená do priehľadného obalu. Flakón je jemnej ružovej farby, previazaný farebnými, červeno, bielo, ružovými „stuhami“.

3. Pánska letná toaletná vôňa Clasique Le Male je svieža, akvatická. Modré telo flakónu je ovinuté „stuhami“ v modrých odtieňoch.

4. Letná svieža a tajomná vôňa L´EAU D´ISSEY, ISSEY MIYAKE je vložená do typického flakónu tejto vône, ktorý je odetý vo veselom fialovo-bielom „outfite“.

5. Pánska vôňa L´Eau D´ISSEY Pour Homme je svieža, energická, v nádhernom flakóne tyrkysovo-bielej farby.

6. a scent by issey miyake, parfumovaná kvetinová vôňa pre výnimočné ženy v limitovanej edícii v nádhernom minimalistickom flakóne.

7. Jean Paul Gaultier MADAME, nová letná osviežujúca toaletná voda v známom hranatom flakóne so siluetou ženského tela.

Aj tento mesiac odmeníme šesť čitateľov nádhernými vôňami. Súťaž flakón roka Beauty&Woman nájdete aj na webe www.beautywoman.sk

Autor
Daniela Drábová