Horoskopy

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.
Všeobecne: V tomto období by sa vám mohlo splniť vaše veľké želanie. Aby ste neprepásli príležitosť, budete musieť zakopať vojnovú sekeru a zbaviť sa zaujatosti voči ľuďom, ktorých vám život privedie do cesty. Počúvajte svoje srdce.
Láska: V partnerskom vzťahu sa môžu veľmi rýchlo vyjasniť problémy alebo nedorozumenia. Pokúste sa aj vy o priamy a jasný postoj k svojmu partnerovi a sústreďte sa na prítomnosť. Prestaňte hľadať vinníka a hľadajte riešenie.

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.
Všeobecne: Posledných pár mesiacov ste urobili dosť práce nielen pre druhých, ale aj pre seba a teraz sa môžete uvoľniť a užívať si svoje úspechy. Ak vám ešte niečo chýba k spokojnosti, urobte prvý krok tam, kam potrebujete, a stretnete sa s podporou, ktorá vás zrejme dosť prekvapí.
Láska: Určitá vaša nerozhodnosť vo vzťahu týkajúca sa nových skutočností vás môže znepokojovať. Ale všetko je raz po prvýkrát, tak sa zhlboka nadýchnite a časom vaše rozhodnutie nadobudne patričnú istotu.

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.
Všeobecne: Pravdepodobne máte v rukáve šťastné eso, tak ho v danej chvíli použite. Humorom zdoláte aj tých, ktorým sa vaša stratégia nebude páčiť, a pokiaľ vyslovene niekomu neublížite, mnohí sa od vás naučia, ako s dobrou náladou riešiť ťažkosti.
Láska: Vaša jemná časť povahy sa teraz môže ukázať práve tým, ktorí pre vás veľa znamenajú. Partnerský vzťah by sa mal takisto zjemniť a city by mali mať prioritné miesto. Neskrývajte, čo sa vás vnútorne dotýka, predovšetkým v dobrom zmysle slova.

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.
Všeobecne: Hlboké sympatie viacerých ľudí okolo vás pritiahnu k spoločnému projektu alebo činnosti, z ktorej môžete mať všetci úžitok. Samozrejme, ak to necháte bez povšimnutia a nepridáte sa k nim svojim dielom a aktivitou, príležitosť sa tak rýchlo nezopakuje.
Láska: Tomu, čo sa deje v tomto období medzi vami a partnerom, sa nevyhýbajte. Zo začiatku sa vám to nebude príliš pozdávať, nakoniec zistíte, že to, čomu ste sa bránili, je vlastne iba to najlepšie v danom okamihu, čo sa vám mohlo stať.

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.
Všeobecne: Zdravý zmysel pre realitu je teraz vašou silnou stránkou a potrebujete ju najmä v tomto období. Sústreďte sa na solídne a spoľahlivé zámery a nenechajte sa strhnúť k nejakej špekulácii. Máte tie najlepšie predpoklady riešiť zložité úlohy.
Láska: Nežné mačiatka z vás ani teraz nebudú a viac sa budete prejavovať ako sebaisté a rozhodné ženy. Mali by ste mať svoj vzťah v pohode, a keď neskĺznete k odmeranosti a sebeckosti, bude to aj naďalej aktívny a živý vzťah.

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.
Všeobecne: Dajte si pozor pred lichotivými sľubmi v práci, a aj keď to nebude jednoduché, pokúste sa prijať kompromisné riešenie. Nenechajte vo svojom mene hovoriť druhých, a ak sa potrebujete vyjadriť, tak to urobte vy.
Láska: Vo vzťahu nechajte partnera, aby sa prejavil a vyjadril prvý on. Potrebujete zistiť, ako vidí a vníma veci bez toho, aby ste mu dali návod, ako by sa mal podľa vás správať. Potom sa vám bude lepšie hľadať spoločný smer.

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.
Všeobecne: V pracovnej oblasti sa teraz stretnete so zákazmi alebo dosť nepríjemným obmedzovaním, ktoré vás postaví pred otázku, čoho sa to vlastne musíte zrieknuť. Obdobie odloženia určitého komfortu, na ktorý ste zvyknuté, a určitého rozčarovania.
Láska: V partnerskom živote sa prejaví napätie z práce a hrozí aj možnosť vyplavenia dlho potláčaného hnevu na oblasti vášho života, ktoré sa stali otravným stereotypom. Nájdite spôsob, ako „vypustiť paru“ skôr, než vám naozaj potečú nervy.

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.
Všeobecne: Po predošlom mesiaci by sa už mohli začať ukazovať svetlé stránky z konečného uzatvorenia veľkého problému. Teraz sa pomaly vyhrabte z trosiek a pokračujte rozhodne inak a slobodnejšie.
Láska: Ak ste nezadané, je tu dobrá príležitosť stretnúť muža, ktorý nebude iba partnerom, ale človekom, od ktorého sa o živote veľa naučíte. Pre zadané je vo vzťahu dôležitá vzájomná dôvera a jej úroveň sa teraz pri rôznych situáciách preverí a azda aj posilní.

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.
Všeobecne: Ak vás minulý mesiac príliš neznechutil, potom ste už určite rozpoznali svoj potenciál a aj výhru, ktorú by vám priniesol, ak by ste ho naozaj využili naplno. Pustite sa do toho a dôverujte vlastným silám. Už niet na čo čakať.
Láska: Vaše názory a myšlienky na vzťah, ktoré máte zrejme na základe vlastných skúseností, sa pomaly, ale isto rozpadávajú. Ak od svojich systémov presvedčení neodídete veľmi ďaleko a budete sa ich zubami-nechtami držať, asi vás čakajú smutnejšie dni.

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.
Všeobecne: Na toto obdobie sa budete viac pozerať s chladnou mysľou a dosť tvrdou kritikou. Malo by vám to priniesť výhodu pred tými, ktorí sú príliš emocionálne zainteresovaní alebo nahnevaní a rozčúlení. Udržte si jasnosť bez agresivity.
Láska: Rovnováha síl a spravodlivosť. Viac než inokedy budete pociťovať vo vlastnom vzťahu, že ako sa do hory volá, tak sa z nej ozýva. Všetko sa vám vráti. Aj to dobré, aj to zlé. Dobré na tom je, že sa veľa vecí urovná.

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.
Všeobecne: V pracovnej oblasti sa odhodlane, cieľavedomo a odvážne postavte za svoje a pri toľkej energii sa asi ťažko nájde niekto, kto by vám chcel stáť v ceste. Cvičte svoju pevnú vôľu, aby vám to vydržalo čo najdlhšie. Protivníci nespia.
Láska: Vo vzťahu budete pociťovať trochu väčšiu záťaž, proste viac energie vám uberie starosť o všetky praktické veci vášho spoločného života. Tak požiadajte o pomoc a nemusíte mať pri tom pocit, že ste zlyhali.

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.
Všeobecne: Viac sa budete zamýšľať nad tým, prečo sa z niektorých činností jednoducho neviete vymaniť a ani nájsť spôsob, ako ich zmeniť. Možno ste len zabudli vidieť, že určité veci sú také, aké sú, a vôbec nejde o to, aby ste ich menili, ale ich len prežili. Samy sa skončia.
Láska: V partnerskom živote si užívajte všetko to dobré, príjemné a obohacujúce. A ak ste vo vzťahu, kde máte aj finančný komfort, tak si to vážte a dajte to najavo. Nie tým, že ponúknete za to niečo iné. Poďakujte.

Autor
IVONA NEDOBOVÁ