Horoskopy

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.
Všeobecne : Okolnosti vás pravdepodobne nútia k väčšej skromnosti a zdá sa, že vám veci nejdú tak od ruky, ako ste zvyknuté. Čas šetriť energiou a opatrne kráčať ďalej. Skúsenosti, ktoré nazbierate, nebudú extra príjemné, ale otvoria dvere k dosť dôležitej zmene v živote.
Láska : Ak ste aj vo vzťahu preťažené požiadavkami partnera alebo momentálnym stavom vášho vzťahu, bude lepšie, ak to priznáte. Nečakajte, až sa zosypete a naozaj už nebudete vládať. Spoločnými silami to zvládnete.

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.
Všeobecne : V tomto období sa vám vyjasnia ďalšie perspektívy aj cesta vedúca k reálnemu cieľu. Hlavne v pracovnej oblasti sa vyčistí stôl a rozhodnutie, ktoré ste váhali urobiť, už aj oznámite nahlas s jasnými argumentmi.
Láska : Budovanie istoty vo vzťahu je fajn, ak tomu nepodriadite všetku svoju činnosť a prejav. Práve v partnerskom vzťahu sa teraz ukáže, či je vaše lipnutie na istote ešte príjemné alebo už zabíja radosť a spoločný život.

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.
Všeobecne : Ak si beriete dovolenku v týchto mesiacoch, bude to pokojne strávené oddychovanie v príjemnej spoločnosti. Nebudete síce hýriť energiou ako minulý mesiac, takže dobrodružstvo radšej vymeňte za regeneráciu tela a doprajte aj svojej duši niečo krásne.
Láska : Obdobie upevňovania vzájomného spolužitia a dôvery, ale aj možnosť a potreba mierne naplánovať do budúcna ďalšie spoločné kroky, prípadne investície.

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.
Všeobecne : Už ste úplne inde než predošlý mesiac. Obavy sa rozplynuli, máte dosť síl, a hoci to nie je ako v rozprávke, môžete v pracovnej sfére zaznamenať menší alebo väčší úspech. Dôverujte sebe a svojim skúsenostiam.
Láska : Postarajte sa o nejaké prekvapenie pre partnera a dovoľte si urobiť niečo pre vás netradičné. Radostných prekvapení nikdy nie je dosť a môžete k tomu prizvať aj priateľov alebo rodinu.

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.
Všeobecne : A už opäť žiarite a z ústrania ste späť vo víre života, udalostí a medzi ľuďmi. V pracovnej oblasti ste vitálne a plné dobrej nálady. Je na vás, či si vyberiete oddych na dovolenke, alebo prácu, viete si užiť oboje. Najmä ak máte blízko „svojich ľudí“.
Láska : Už ste sa zabývali v tom novom a už viete, ako motivovať partnera, aby sa cítil vedľa vás sebaisto a rovnocenne. Váš optimizmus je dosť nákazlivý a rady, ktoré poskytnete partnerovi, zabalené do humoru a radosti budú veľmi dobre prijaté.

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.
Všeobecne : V pracovnej oblasti by sa vám mohlo podariť získať na svoju stranu niekoho veľmi dôležitého pre váš ďalší postup a rast. No teraz to bude založené viac na vzájomných sympatiách a skôr ľudskej podpore ako len na profesionalite a odbornosti.
Láska : Niekedy sa do vzťahu dvoch ľudí stará niekto tretí a snaží sa získať niečo, čo vám nie je jasné. Ak o vzťah stojíte, určite nájdete spôsob, ako oň zabojovať. Máte prevahu a správne miesto.

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.
Všeobecne : V pracovnej oblasti by sa malo všetko hýbať dopredu a vynaložená námaha v predošlých mesiacoch by mala prinášať prvé plody. Všade, kde ste podali naozaj dobrý výkon, čaká uznanie a zrejme aj odmena.
Láska : Toto obdobie je podstatne príjemnejšie a pokojnejšie. V rodine by mohla panovať zas príjemná otvorenosť a pohoda a vy privítate každý ústretový krok. Samota teraz nie je nič pre vás.

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.
Všeobecne : Témou tohto obdobia pre vás je dokázať, čo viete, a uzatvoriť nejakú záležitosť, aby ste mohli pokračovať na vyššom stupni alebo zložiť skúšku, ktorá vám prinesie novú možnosť uplatnenia. A potom sa v pokoji môžete oddávať oddychu.
Láska : Rodina, deti, domov. Ak to všetko máte, potom vy ste tie, ktoré to všetko obstarávajú, ale aj vytvárajú prostredie, kde žije skutočná rodina, a to má veľkú cenu. Ak žijete samy, potom pocítite potrebu urobiť prvý krok k založeniu vlastnej rodiny.

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.
Všeobecne : Čas rozhodovania, či zostanete v pozícii toho, kto sa stále iba učí a myslí si, že ešte nevie dosť, alebo toho, kto sa pustí naplno preukázať svoje schopnosti a zrelosť pre novú pozíciu.
Láska : Niektoré vaše zámery týkajúce sa vášho vzťahu ešte vyžadujú vašu trpezlivosť a čas. Momentálne ste tak trochu v pozícii záhradníka, ktorý sa o všetko stará, ale príroda má vždy posledné slovo. I keď môžete počítať s určitým výsledkom, nie je dopredu jasné, čo vyrastie a čo sa vôbec neujme.

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.
Všeobecne : Pokiaľ musíte urobiť dôležité, ale bolestivé rozhodnutie, odkladanie na „zajtra“ vám spôsobí iba ďalšiu bolesť. Dozrel čas na kritickú a triezvu inventúru v pracovnej oblasti a uzavretie všetkých dlho sa ťahajúcich nepríjemností.
Láska : Situácia okolo a vo vašom vzťahu sa čistí a oproti minulému mesiacu je tu vaše rozhodovanie skôr o príjemných krokoch a nových vyhliadkach. Viac sa v ňom orientujete a aj vnímate jeho hlbšiu hodnotu pre váš život.

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.
Všeobecne : Nové možnosti, ale aj zážitky týkajúce sa práce, ako aj finančných možností. Dokonca i keď budete na dovolenke, môžete sa stretnúť s príležitosťou zarobiť si alebo nadviazať výhodné pracovné kontakty do budúcnosti.
Láska : To, čo stmelí váš vzťah, budú spoločné ciele. Radšej sa sústreďte na ne ako na to, v čom ste rozdielni. Inak nastanú konflikty dvoch individualít. Tým, že jeden ustúpi, tiež nič nezískate.

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.
Všeobecne : Pôjde pravdepodobne o silné emocionálne zážitky. Viac by sa vám malo v tomto období dostávať láskyplnej podpory a pomoci ako necitlivého prejavu. Sústreďte sa na príjemných ľudí, s ktorými môžete byť a takisto si venujte toľko voľného času, koľko sa dá.
Láska : Ďalší krok a ďalší vzlet. Alebo úlet? Podstatné je, aby vo všetkom bolo cítiť vaše nadšenie. Ak ďalším krokom má byť len niečo, čo prinesie nejakú zmenu, ale v skutočnosti sa neviete pre ňu nadchnúť, potom ju radšej neiniciujte.