Schudnite bezbolestne a ľahko

Tukové vankúšiky na nesprávnych partiách telách nevyzerajú príliš lákavo. Chcete sa ich zbaviť? S novou metódou – tumescenčnou liposukciou – je to možné raz-dva. Patríte aj vy k tým „šťastlivcom“, ktorí sa musia mordovať v posilňovni, skúšať stále nové diéty, len aby zhodili prebytočné kilogramy? Alebo si len chcete vyformovať postavu? Konzumujete rôzne tabletky, ktorých užívanie môže mať aj nežiaduce účinky? Zakaždým, keď s tvrdou drezúrou skončíte, sa vám ťažko zhodené kilá vrátia a priberiete ďalšie? Našťastie už existuje omnoho jednoduchšie a na rozdiel od spomínaných metód aj trvalé a okamžité riešenie. Je ním tumescenčná liposukcia. Naskakujú vám pri slove liposukcia zimomriavky? Nemusia. Medicom VIP je jediná klinika na Slovensku špecializovaná na vykonávanie bezbolestnej liposukcie.

Nuž a ako samotné zbavovanie sa tuku vyzerá? Boli sme pri tom…

Ak vás trápi nadbytok tuku na určitých častiach tela, napríklad podbradok, vyčnievajúce bruško, silnejšie stehná, z ktorých sa vám nedarí schudnúť ani po dlhých mesiacoch odriekania a tvrdej driny, je táto metóda určená práve vám. Samotnému zákroku predchádza konzultácia s lekárom-špecialistom. Lekár po dohovore s klientom presne určí miesta, ktoré budú tumescenčnou liposukciou ošetrené. Pretože istý čas po zákroku budete musieť nosiť špeciálne sťahujúce oblečenie, zistí zároveň vaše miery. Po vyšetrení nasleduje vlastné ošetrenie.

Celková anestéza? Zabudnite na ňu!

Počas ošetrenia ste pri plnom vedomí a pokojne môžete pozerať televízor, telefonovať, dokonca piť nápoj alebo konzumovať obľúbené jedlo.
Vstať a odbehnúť si na toaletu nepredstavuje žiadny problém. Ide pritom o trvalé a okamžité riešenie, pri ktorom je možné ošetriť všetky časti tela. Výborné výsledky sa dosahujú na bruchu, bokoch, stehnách, zadku, kolenách, ramenách, pažiach či podbradku. Na ošetrených miestach sa tuk už viac neusadzuje a nikdy sa nevráti. Je to výborná správa pre všetkých, ktorí sa obávajú takzvaného jojo-efektu. Viac ako 90 percent klientov sa na druhý deň po zákroku vracia do práce.

Čo k tomu dodať?

Stačil mi pohľad na milú, zrelaxovanú a usmievajúcu sa pani tesne po zákroku. V čakárni ju už čakal manžel, ktorý si, mimochodom, nechal liposukciu v tomto zariadení urobiť pred týždňom. A podľa jeho slov ďalšiu časť tela si dá upraviť už onedlho…
.

MEDICOM VIP, a. s., Magurská 1/B, 831 01 Bratislava

Telefón: 02-5413 1813, 0948 131 813 www.medicomvip.eu