Horoskopy

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.
Všeobecne. Tento mesiac vás čaká nejaká skúška. Máte veľký predpoklad v nej uspieť, ak sa spoľahnete na svoje vlastné zdroje a na to, v čom ste si isté. Oslávte svoj úspech až vtedy, keď už budete vedieť, že všetko dobre dopadlo.
Láska. Vo vzťahoch by ste rovnako mohli cítiť spokojnosť a nemalo by dochádzať k situáciám, v ktorých by ste si nevedeli rady. Dokonca by vám nemalo padnúť zaťažko postaviť sa na svoje trvalé miesto vedľa partnera.

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.
Všeobecne. Tento mesiac by ste mali byť pozorné a držať sa svojho cieľa, aby ste sa pod vplyvom mnohých situácií nestratili. Niektoré vaše túžby sa môžu zdať nedosiahnuteľné, no aj napriek tomu choďte pomaly a opatrne svojou cestou.
Láska. Vo vzťahoch by malo panovať jasné a triezve ovzdušie, ktoré prinesie priamu komunikáciu a tak navodí atmosféru, ktorá prispeje k vyjasneniu a k ďalším rozhodnutiam a krokom vo vašom ďalšom spolužití.

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.
Všeobecne. Tento mesiac by ste sa nemali brániť zmenám ani v práci, ani v súkromnom živote. Niečo podstatné pre ďalší rok sa teraz začína a je potrebné sa postarať o to, aby príležitosť, ktorá sa vám môže zdať nezvyčajná a nová, našla vo vašom živote miesto.
Láska. Ak je vo vašom vzťahu nateraz všetko v poriadku, nepodľahnite ilúzii, že už netreba na ničom pracovať a už to bude stále také bezproblémové. Je to v poriadku, že sa dokážete tešiť, no uvedomíte si, že vzťah treba dotvárať a kultivovať stále. Inak umrie.

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.
Všeobecne. Tento mesiac vám prinesie cenné poznatky a nápady, ktoré môžete použiť na úspešný postup v pracovnej oblasti. Môžete si dovoliť staviť nielen na materiálne hodnoty, ale aj na svoje vlastné vnútorné bohatstvo.
Láska. Mali by ste prekypovať energiou a vaše nadšenie ľahko nakazí aj druhých. Aj keď ste plné nadšenia, pozor, aby ste svojou energickosťou nezranili toho, na kom vám záleží. Pre nezadané veľká možnosť stretnutia so zaujímavým a temperamentným mužom.

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.
Všeobecne. Čas na riešenie sporov. Pravdepodobne neuniknete konfliktu, ktorý vás prinúti zachovať jasnú a chladnú hlavu. Mali by ste postupovať s rozmyslom. Ak sa ovládnete a precízne použijete svoje argumenty, prinajhoršom sa to celé skončí nerozhodne.
Láska. Ako sa hovorí: dôveruj, ale preveruj. Majte sa na pozore a sem tam si preverte svoje podozrenie. Nemusí hneď ísť o neveru, no partner by sa mohol snažiť o to, aby si vás omotal okolo prsta. A radšej nič dopredu nesľubujte.

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.
Všeobecne. Vytiahnite svoju odvahu a podnikavosť a postavte sa na štart, ktorý vám už dlho nedá spať. Skontrolujte, či máte všetko potrebné, a naberte si dostatok energie na cestu vpred. Ak nehodláte teraz vyraziť, pokúste sa aspoň vnímať, čo sa okolo vás deje, pretože je tam niečo veľmi dôležité pre vás.
Láska. Pokúste sa zhodnotiť plody vášho vzťahu, a teda aj vášho úsilia, a chvíľu si odpočiňte. To, čo ste spoločne dosiahli, by si zrejme zaslúžilo vašu starostlivosť aj naďalej. Pre nezadané je tu príležitosť stretnúť príjemného a pokojného muža s veľmi triezvymi názormi.

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.
Všeobecne. Ak tvrdohlavo ľpiete na starých rutinách alebo ste v stave rezignácie, potom je to najvhodnejšie obdobie, keď vás život postaví do pozície pozorovateľa. Skúste prestať bojovať po starom, oddýchnite si a potom sa na vec pozrite z iného uhla. Určite nájdete nové východisko.
Láska. Vo vzťahu panuje atmosféra merania síl. Nemusí to byť konflikt, iba potreba dokázať svoje kvality a schopnosti. Zostaňte pri tom čestné a dajte do toho seba samy. Potom môže z toho byť príjemná zábava a nie potreba vyhrať za každú cenu.

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.
Všeobecne. Tento mesiac by ste mohli vyskúšať niečo nové a nezvyčajné. Urobte vo svojom živote miesto na prekvapenie, ktoré môže prísť ako dobrá správa alebo nečakaná návšteva. Robte niečo, čo ste sa zatiaľ neodvážili robiť, alebo si aspoň kúpte lós.
Láska. Je čas na to, aby ste nejaké trápenie, ktoré vás kvári už dlhší čas, pustili preč zo svojho života. Ak ste samy, potom je vhodný čas opustiť to slzavé údolie sklamania a vyjsť do života. Ani tá najväčšia bolesť zo sklamania netrvá večne.

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.
Všeobecne. V pracovnej sfére tento mesiac prinesie pomerne príjemnú pohodu medzi vami a vašimi spolupracovníkmi. Možno sa vám naskytne príležitosť stráviť pár príjemných dní voľna, tak si vychutnajte príjemné stránky života.
Láska. Vo vzťahoch je takisto pomerne príjemná atmosféra podporujúca rôzne spoločné aktivity. Otvorte sa podnetom, ktoré prichádzajú od partnera, alebo buďte iniciátorkou stretnutí v inom prostredí ako zvyčajne.

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.
Všeobecne. Veci a udalosti okolo vás naberajú rýchly spád. I keď potrebujete mať prehľad a kontrolu, niektoré udalosti sa vyriešia aj bez vášho priameho pričinenia, čo vám ušetrí veľa energie.
Láska. V partnerstve pocítite, že vaša trpezlivosť sa vypláca a to, čo má trvalú hodnotu, sa dlhšie pestuje. Nedajte sa strhnúť k unáhlenému rozhodovaniu a uvidíte, že čas pracuje pre vás.

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.
Všeobecne. Niečo vo vašom živote sa končí a je potrebné sa s touto situáciou vyrovnať. Môže to byť niečo, čo vás už dlhšie zaťažovalo a až časom zistíte, že sa vám veľmi uľavilo, i keď teraz vás to môže bolieť.
Láska. Vo vzťahu by ste teraz mali staviť na to, čo je isté a spoľahlivé. Máte tie najlepšie predpoklady na vytvorenie pevného a trvalého vzťahu, ktorý vám vykompenzuje stratu niečoho dôležitého, no nepotrebného pre ďalší život.

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.
Všeobecne. V pracovnej oblasti sa budete stretávať s niektorými obmedzeniami, ktoré vám na nálade nepridajú, no aspoň si utriedite myšlienky a možnosti momentálnej situácie.
Láska. Vo vzťahoch to bude práve naopak. Tam budete stáť pred slobodným rozhodnutím, ktoré sa týka lásky a spolužitia a skutočnej spoločnej cesty životom. Podstatné je rozhodovať sa srdcom.