Flakón roka

Sneh a slnko, vietor a dážď a prísľub leta. Toto všetko sa odráža aj v tajomných flakónoch vôní, ktoré vám predstavujeme. Vyberte opäť ten „váš najkrajší flakón“ a napíšte svoj tip na adresu redakcie: DR-DISTRIPRESS, Limbová 18, 831 01 Bratislava, alebo na email: [m]redakcia@beautywoman.sk[/m]


Víly vždy patrili do sveta Van Cleef&Arpels . Flakón vône Féerie evokuje drahokam odrážajúci nekonečné svetlo. Tmavomodrý a mystický flakón parfumovanej vody je ozdobený uzáverom, na ktorom sedí neposlušná víla na konári.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Limitovaná edícia vône The Midnight Fragrance , Lolita Lempicka , je vložená do flakónu plného symbolov lásky. Srdce vyrezané nožom do kôry stromu na uzávere flakónu, brečtanové lístky ako symbol večnej lásky, podpis Lolity Lempickej na flakóne je inšpirovaný podpisom jej dcéry, keď bola maličká – na dôkaz lásky a tvar flakónu je jablko, zakázané ovocie v raji, symbol lásky a túžby.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Flakón vône HYPNOTIC POISON , Dior , ukrýva v sebe záhadnú, hypnotizujúcu, magnetickú a zmyselnú vôňu. Flakón vône vznikol v roku 1998, keď vznikla aj prvá vôňa. Hypnotizujúce telo flakónu odráža farby lesných plodov, nad zlatým prstencom je kreatívny uzáver tmavomodrej farby s čiernym odleskom.
.
.
.
.
.
.
.
.

Dva nové flakóny limitovanej edície vône SHALIMAR , GUERLAIN , sú oslavou výnimočného okamihu, keď sa vanilka stáva kvetinou, vanilkového kvetu pochádzajúceho zo záhrady Shalimar. Na hrdle flakónov je elegantný kvetinový doplnok. Flakón vône Shalimar EDP je ozdobený zmyselnou modrou kvetinou a tmavomodrým kvetom vykresleným na flakóne.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Shalimar EDT je ozdobený bielou kvetinou a elegantnými sviežimi bielymi kvetmi na flakóne.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Flakón vône KENZO , Eau de Fleur , je popísaný a pomaľovaný priesvitnou farbou pripomínajúcou kvetinu a jej vôňu. Tri kreácie plné emócií. V srdci každej vône vloženej do krásneho flakónu s podpisom Kenzo sa ukrývajú kvety japonských stromov.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Spoločnosť Parfumes GIVENCHY vytvorila novú unikátnu kombináciu už legendárneho hranatého flakónu – spojenie modrej s farbou levandule. Limitovaná edícia vône MY GIVENCHY DREAM chce premeniť každú ženu na princeznú. Spomienky na kúzelnú noc a sladké prebudenie z krásneho sna. To všetko spája nová iskrivá vôňa v limitovanej edície ukrytá do čarovného farebného flakónu.
.
.
.
.
.
.

Flakóny vôní Lalique sa neodmysliteľne spájajú s drahokamami. Flakón novej pánskej vône LALIQUE WHITE pripomína magický opál, ktorého farba môže prechádzať od mliečnobielej až po bielu so zábleskmi oranžovej. Biely, nepriehľadný flakón s oblými okrajmi vyjadruje triumf mužnosti. Strieborný pochrómovaný uzáver a vrchná časť mu dodávajú kovový lesk. Dizajn flakónu oživuje červený nápis LALIQUE. Limitovaná edícia, korenistá sviežosť iba pre mužov...
.
.
.
.
.


Louis Francois Cartier založil značku Cartier v roku 1847. V roku 1920 začal vyrábať exkluzívne fľaštičky na parfumy, v ktorých si ľudia s vyšších vrstiev uchovávali vonné esencie a ópium. Až v roku 1981 sa začali vyrábať parfumy. V roku 2008 bola uvedená nová pánska vôňa Cartier Roadster vložená do extrémne transparentného flakónu, ktorý evokuje kapotu luxusného automobilu. Pre skutočných pôžitkárov z rýchlej jazdy, silných, nezávislých, odvážnych a vášnivých mužov.
.
.
.
.


Štýlový a zmyselný flakón vône F by Ferragamo pour Homme Black , Salvatore Ferragamo , zdôrazňuje silný pocit príťažlivosti a sily upravenou podobou dizajnu originálnej pánskej vône. Sylvie de France obohatila flakón o čierny podklad a elegantne žiariace strieborné logo ako čisté vyjadrenie vyššej spoločnosti. V tomto výnimočnom dizajnérskom kúsku sa ukrýva záhadná a nezabudnuteľná ambrovo-drevitá vôňa pre zmyselných mestských mužov, ktorej kompozíciu vytvoril Olivier Polge.
.
.
.
.
.


Impozantný sklenený čierny flakón vône BALDESSARINI Strictly Private zdobí luxusná zlatá plaketa s jednoduchým logom Baldessarini a úzky robustný uzáver, ktorý ešte viac umocňuje dojem, že ide o flakón vysokej kvality. Inšpirovaný zlatými štítkami na vstupoch do exkluzívnych domov a luxusných súkromných klubov, mimoriadne sofistikovaný flakón odráža jedinečný a štýlový moderný dizajn.

.
.
.
.
.
.

Burberry je anglická odevná značka, ktorá vznikla v roku 1856 a dodnes predstavuje britskú kvalitu, prestíž a luxus. Flakón novej vône Burberry The Beat je odrazom tradície a dedičstva aspektov Burbery a zároveň vyjadruje energiu módy, odvážnosti a mladosti.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Flakón novej vône LACOSTE , Love of Pink , vás zaujme už v prvom okamihu. Pripomína oslnivú siluetu a živú príťažlivosť ženy. Je úzky a matný. Jeho stredná časť je zúžená, čo naznačuje ženský driek. Žiarivá farba voňavej tekutiny vo flakóne pôsobí iskrivo a neodolateľne. Ružová farba flakónu je farbou lásky. Vôňa LACOSTE, Love of Pink, je vôňou lásky.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Flakón vône ESCADA , Ocean Lounge , nadväzuje na vzrušujúci dizajnérsky vývoj, ktorý ESCADA nastolila v roku 2008 uvedením vône Moon Sparkle. Štýlový moderný flakón reprezentujú hladké krivky a úzky oceľový uzáver s logom ESCADA. Farebnosť flakónu odráža zmes tradičných farieb módneho domu prechádzajúcich od upokojujúcej fialovej po ohnivočervenú. Užívajte si život, leto a zábavu s neodolateľnou vôňou ESCADA, Ocean Lounge.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

John Galliano, magický módny dizajnér značky DIOR, uviedol svoj prvý parfum pre ženy John Galliano . Flakón vône pôsobí ako model šiat z dielne majstra Galliana. Bohato riasené hrdlo flakónu v magickej čiernej farbe je ozdobené zlatou kvetinou s dvomi lístkami a zakončené kreatívnym G. Magická vôňa pre všetky mladé moderné ženy, ktorá si získa vaše srdce.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Vôňa Ange ou Demon , GIVENCHY , sa stáva vďaka flakónom zberateľským predmetom. V novej limitovanej edícii DIAMANTISSIME sa flakón vône premieňa na trblietavý klenot vďaka Swarovského krištáľom, zatiaľ čo vôňa zostáva nezmenená. Flakóny z kolekcie Diamantissime prirodzene rešpektujú farebný kód vône Ange ou Demon. Diamantové krištále pre Eau de Parfum, modré krištále pre Eau de Toilette.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Autor: 
Daniela Drábová
Patrí do vydania: 
Marec 2009