Horoskop

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.
Všeobecne. Odvážnym praje šťastie a u vás je teraz odvaha podporená vyjadrením vlastných životných skúseností. Využite to, čo ste sa naučili v minulosti, zostaňte verné samy sebe a potom dokážete podstúpiť väčšie riziko a zvíťaziť.
Láska. Emocionálne a sexuálne potreby sa hlásia o slovo a bolo by vhodné postarať sa o ich naplnenie. Zrejme na to nebol vhodný čas, no aj tu môžete použiť veľkú dávku odvahy, ktorou teraz disponujete.

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.
Všeobecne. Fáza ukončovania, keď môžete prežívať spokojnosť s tým, čo ste dosiahli, a zároveň už začať po novom. Nový štart nielen v predstavách. Už nejde o vylepšovanie zabehnutých vecí, ale skutočne o niečo úplne nové.
Láska. Vo vzťahoch by ste mali byť plné energie a rozhodnuté ísť do nich naplno a jasne. Čas aj na prečistenie oblastí, ktoré medzi vami vytvárajú bariéru a nedorozumenia.

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.
Všeobecne. Vidíte veci okolo vás omnoho jasnejšie a dokážete rozpoznať fakty a pomenovať skutočnosť. Je to však spojené s väčšou dávkou zodpovednosti, a preto svoje zistenia nevyjadrujte bezcitne.
Láska. V partnerskom vzťahu sa môžete cítiť strnulo a bezmocne. Tu vám v snahe zmeniť situáciu myšlienky nepomôžu. Východisko? Prestaňte sa snažiť tomu rozumieť a riešiť to, život sám prinesie nečakané východisko.

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.
Všeobecne. Čo pre vás znamená úspech? Možno vôbec nie je tak ďaleko, ako si myslíte. No niekedy sa paradoxne úspechu bojíme. Venujte sa tomu, čo už dlho plánujete, a ukážte to svetu, otvorte sa aj nečakaným prekvapeniam.
Láska. Spoločné súžitie vám môže niekedy pripadať veľmi namáhavé, no teraz by malo byť obdobie, keď sa môžete s partnerom podeliť so všetkým, čo sa vás týka, a hľadať možnosti, ako riešiť veci spoločnými silami.

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.
Všeobecne. Niektoré masky, ktorými si vytvárate svoj imidž, už prestávajú mať svoje opodstatnenie a odďaľujú vás od milovaných ľudí, i keď vás mali pôvodne chrániť. Dovoľte si ich odložiť a dôverujte svojim skutočným schopnostiam.
Láska. Aj vo vzťahu máte možnosť objaviť to podstatné a nemusíte už analyzovať svoje slabosti alebo chyby. Neprekáža, že ste takí rozdielni, možno práve to z vás tvorí dopĺňajúci sa celok.

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.
Všeobecne. Obdobie, keď je potrebné zložiť zbrane a prestať bojovať. Pozbierajte a naakumulujte dostatok energie duševne aj fyzicky, aj zdravie by si zaslúžilo viac pozornosti. A keď načerpáte dosť síl, pravdepodobne už vojnový stav pominie a budete sa venovať budovaniu namiesto ničenia.
Láska. Vo vzťahu by ste mali skôr vnímať ľahkosť a optimizmus. Súvisí s tým aj aktívny intímny život, ktorý by mal byť hravý a radostný. Ak ste slobodné, potom je tam možnosť nájsť vhodného partnera.

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.
Všeobecne. Vydávate sa zrejme na novú cestu, možno dosť závažnú a zásadnú pre vás. Či už je to skutočná cesta do iného prostredia, alebo iná životná orientácia, spoliehajte sa na vlastné sily a vlastnú vôľu.
Láska. Ak vo vašom vzťahu prevládol nejaký druh závislosti (finančnej, citovej), je to na konci. Veľa vás to naučilo a už by ste mali byť pripravené byť s partnerom nie kvôli určitému nedostatku, ale preto, že ho ľúbite.

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.
Všeobecne. Vo veľkej miere sa prejavujete svojimi citmi a ste viac otvorené vlastným emóciám. Môžu sa vynoriť úvahy o materstve spojené s potrebou starať sa o niekoho a cítiť radosť z nového života.
Láska. Obdobie, keď sa vyrovnávate aj so zložitejšími stránkami vášho partnera. Venujte sa prítomnosti a problémy každodenného života riešte hneď, a ak sa dá, spoločne. Neodkladajte ich na potom, dosť by vás to zaťažovalo a zbytočne by ste sa vracali do minulosti.

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.
Všeobecne. Obdobie príjemného pokračuje a – i keď niektoré situácie z pohľadu iných ľudí nevyzerajú dobre – máte jednoducho dar vidieť potešenie aj v bežných veciach, a tým sa napĺňať radosťou. Možno ste už prišli na to, že ak sa máte z čoho tešiť, tak vám je stále viac a viac darované.
Láska. Jediné, čo by vám teraz mohlo skaliť váš vzťah, sú príliš kritické myšlienky plné pochybností o sebe. Dostanú sa na svetlo niektoré ilúzie, ktoré ste si vytvorili, ale skôr preto, aby ste sa s nimi rozlúčili.

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.
Všeobecne. Čas na tvorbu plánov, vytýčenie cieľov. Vaša cieľavedomosť a ctižiadosť je veľká. I keď zvyčajne máte jasnú predstavu o tom, čo chcete, predsa len sa poriadne oboznámte so svojím cieľom a skúste ho v mysli vidieť naplnený, ako aj to, ako sa v ňom cítite. Ak to nebude ten správny dobrý pocit, potom ste do neho zabudli niečo zakomponovať.
Láska. Príjemné obdobie, keď veľa dávate, ale aj dostávate. Partner je dôležitý, no teraz vám urobí dobre, keď si spoločne pozvete svojich priateľov napr. na slávnostnú večeru a spolu sa všetci zabavíte.

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.
Všeobecne. Určitá nerozhodnosť ohľadom výberu z dvoch možností, ktoré sa vám zdajú skoro rovnocenné, vás vyčerpávajú. Čím viac zvažujete, tým viac sa zamotávate. Skúste nechať čas pracovať a o pár týždňov sa to nachýli k tej lepšej možnosti pre vás.
Láska. Láska vás poriadne zamestnáva. Buď to bude nový vzťah, alebo sa zmenia pomery v doterajšom vzťahu, ale vyslovene vám bude robiť dobre spoločnosť milovaného človeka. A tá nerozhodnosť sa bude dať ľahšie znášať.

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.
Všeobecne. Ste v období, keď si viac uvedomujete protiklady a rozpory v súkromných, ale aj pracovných vzťahoch. Môžete sa cítiť znechutene a nahnevano, no môžete nájsť vhodný okamih na ich vyjasnenie a skončenie starých konfliktov.
Láska. Niečoho v partnerskom vzťahu ste sa presýtili a – i keď to mohlo byť zo začiatku príťažlivé – všetkého veľa, aj toho dobrého škodí. Možno pomôže určitý odstup od partnera. No je možné, že ste sa presýtili samoty a už viete, čo chcete.