Vlasy po zime

Vlasy, naša koruna krásy, si v zime vytrpia veľa a je to na nich koncom zimy aj vidieť. Ustavičné prechody z tepla do chladu, časté fénovanie vlasov, prekúrené miestnosti, mechanické poškodzovanie vlasov, ale i dôsledky použitej chémie, všetko to zanecháva svoje stopy. Vlasy sú suché, matné, bez lesku, často drsné, lámavé a neposlušné, niekedy elektrizujú a ťažko držia účes. Môže sa stať, že zbadáme i zvýšené vypadávanie vlasov či ich rýchlejšie mastenie. Je najvyšší čas niečo pre svoje vlasy urobiť, vrátiť im zdravie a súčasne i krásu.

Novinkou na našom „vlasovom trhu“ je príchod svetovo uznávanej značky Joico by Shiseido. Tí, ktorí poznáme prípravky starostlivosti o pleť značky Shiseido, vieme, že ide o produkty vo vysokom štandarde kvality s maximálnou účinnosťou. To isté platí aj pre líniu produktov určených na vlasy. Unikátna K-Pak rekonštrukčná kúra pozostáva zo štyroch päťminútových krokov – z otvorenia vlasu a jeho dokonalého vyčistenia, z okyslenia a vytvorenia optimálneho prostredia, zo samotnej rekonštrukcie vlasu od kutikuly až po kortex a z intenzívnej hydratácie vlasu. Patentovo chránená formula Quadramine Complex garantuje dokonalú, úplnú opravu vlasov. Ošetrenie sa môže robiť len v kaderníckych salónoch a vlasy sú po ňom vyslovene opravené, zmenia textúru, silu a vzhľad. Sú také, aké by mali byť – lesklé, silné a zdravé. Umenie udržiavania zdravých vlasov je hlavným sloganom značky Joico by Shiseido. Prípravok Rekonstructor získal už ôsmy raz za sebou svetové ocenenie Stylist Choice Award, tzv. kaderníckeho Oscara. Približne pol milióna profesionálnych kaderníckych salónov na svete dalo svoj hlas tomuto ikonickému výrobku.Skvelé je, že rekonštruktor je zabudovaný v mnohých ďalších produktoch Joico určených na profesionálnu i domácu starostlivosť o vlasy. Napríklad aj farby Joico by Shiseido na vlasy sú jedinými farbami, ktoré počas farbenia vlas i rekonštruujú. Nový Joico Salon v Bratislave vo svojej práci kombinuje aktuálne trendy zo sveta módy s kvalitnými kozmetickými prípravkami a profesionalitou. Krása je výsledkom harmónie mysle, tela a duše – nezáleží na veku ani na pohlaví. Preto je dôležité urobiť si prestávku v dennom kolobehu, dopriať si chvíľku na relax a uvoľnenie, vypiť si šálku čaju alebo kávy a venovať sa napríklad aj svojim vlasom.Chvíľku rozmaznávania si zaslúžia i naše ruky a nechty. Manikúra, ošetrenie rúk a zábal by mali byť pre ne samozrejmosťou. Účinok poskytnutých procedúr môžeme predĺžiť kvalitnou domácou starostlivosťou.

Aj tu je rada odborníkov veľmi cenná, tu sú niektoré ich tipy:

.

Judita Puhová, vedúca kaderníčka Joico Salon

Pre suché vlasy odporúčam vlahu v podobe produktov JOICO MOISTURE RECOVERY na domácu starostlivosť (šampón, kondicionér, lotion alebo hydratačná maska). Vlasy budú hladké, pružné a poddajné, budú nielen zdravšie, ale súčasne budú i jednoducho upraviteľné a účes bude lepšie držať svoj tvar. Jemné vlasy sú nielen ťažko upraviteľné do objemu, ale horšie držia želaný tvar. Na objem odporúčam produkty s úžasnými výsledkami z línie JOICO BODY LUX. Samozrejme, objemový šampón a kondicionér, ale najmä Thickening Elixir s ovsenými proteínmi alebo Root Lift na tvarovanie plných objemných účesov a zdvihnutie vlasov od korienkov. Root Lift je tužidlo bez obsahu alkoholu, čo najmä v zime ocenia majiteľky suchších vlasov. Absolútna novinka z kolekcie JOICO DESIGN COLLECTION je takzvaná ochranná hmla, ktorá dokáže účes ochrániť pred vplyvom vlhkosti. Humidity Blocker zamedzuje krepovateniu a vlneniu vlasov a dodáva vlasom lesk. Účes drží po celý deň.

Veronika Mladá, nechtový dizajn a manikúra

Páni sa často sťažujú, že sa im nevenuje dostatočná starostlivosť.Chcem im odporučiť vyskúšanie klasickej manikúry s následnou masážou rúk a zábalom v termo rukaviciach. Hydratovaná a vyživená pokožka je menej náchylná na popraskanie a upravený vzhľad rúk a nechtov už dávno nie je len výsadou žien. Dokonca na nechty pre pánov máme k dispozícii i originálny matný lak, ktorý nechtom poskytne prirodzený vzhľad a dlhodobú ochranu.

Tatiana Štujberová, Joico Salon

Veríme v poctivú, dobre urobenú prácu a jej skvelé výsledky. Chceme, aby ste sa u nás cítili príjemne, oddýchli si, ale najmä našli inšpiráciu pre svoje vlasy, ruky a nechty, prípadne celkový vzhľad.
.

Vyhrajte poukážku v hodnote 30 € na niektorú zo služieb v salóne Joico. Pošlite kupón na adresa redakcie: DR-DISTRIPRESS s.r.o., Limbová 18, 831 01 Bratislava, heslo „JOICO“.