Flakón roka


Flakóny vôní, ktoré vám predstavujeme vo februári, sú nielen krásne, ale aj neskutočne romantické. Že by za to mohol Valentín? Priznám sa, že niektoré z nich ma úplne „dostali“. Flakón chytíte do ruky, získate k nemu vzťah a potom skúmate jeho obsah – vôňu. A takto my dámy podľahneme túžbe vlastniť tieto očarujúce kúsky skla.Vyberte si flakón, ktorý sa vám najviac páči, a napíšte nám váš tip na adresu redakcie.Každý váš hlas bude rozhodovať o víťaznom flakóne mesiaca a flakóne roka Beauty&Woman. Adresa: [m]redakcia@beautywoman.sk[/m]

.
Flakón vône Omnia Green Jade od BVLGARI interpretuje symfóniu tónov vône a svojím oblým tvarom dopĺňa kolekciu vôní Omnia. Zelená farba flakónu je symbolom obnovy energie, pripomína odtieň nefritu a zdôrazňuje živý, ženský charakter vône, kým transparentný povrch evokuje jej čistotu a jemnosť. Z vône vyžaruje živá, spontánna zmyselnosť a ľahkosť. Vôňa je svieža a žiarivá ako jarné ráno.

Žena s vôňou Aliena vysiela pozitívnu energiu. Flakón z ametystu je symbolom ženskosti a rafinovanosti, zdrojom energie a pohody. Vôňa Alien je ambrová, drevitá a kvetinová. Pre ženy, ktoré chcú byť tajomné, cudzie, zvláštne... Alien, Thierry Mugler, Edp, 15 ml.


.
Nová dámska vôňa Dreaming, Tommy Hilfiger, je vôňa kože ženy. Omamná, delikátna a neobyčajne ženská. Kvetinová, zmyslená a drevitá vôňa je vložená do flakónu z číreho skla.Čistá, vzrušujúca a nevinná. Vyjadruje vášeň, ktorú treba naplniť. Zachytáva koncept žitia „amerického sna“, cesty za svojimi túžbami a presvedčenie, že sa raz stanú skutočnosťou.Pri kúpe vône Dreaming získate strieborný náhrdelník s perlami.

V pôvabnom luxusnom flakóne čiernej farby sa ukrýva parfumovaná voda DAISY Marc Jacobs. Zlaté sedmokrásky a zlatý guľatý uzáver dodávajú flakónu vône Daisy výnimočný vzhľad. Parfumovaná voda je svieža, ovocno-kvetinová s jemným dotykom pižma. Je stelesnením luxusu a rozmarnosti.

MOSCHINO Glamour – precízne vypracovaný flakón v tvare vášnivého srdca je odetý do žiarivých farieb. Červený uzáver umožňuje vyniknúť zlatej čipke, do ktorej je krištáľový flakón zahalený. Flakón MOSCHINO Glamour zhmotňuje éterickú vôňu a jej intenzívny ženský a zmyselný novodobý pôvab. Magická, očarujúca, šarmantná a zvodne ženská vôňaje vložená do dizajnovo nádherného flakónu.

.
Thierry Mugler, svetoznámy návrhár, fotograf a tvorca parfumov, vytvoril valentínsku limitovanú edíciu vône Angel, Edp, 15 ml. Práve v deň Valentína premení slávny návrhár každú ženu na anjela.

Prvá pánska vôňa plná paradoxov v limitovanej valentínskej edícii A Men, Thierry Mugler. Flakón vône je inšpirovaný hviezdou. Hrdinom vône je charizmatický, osobitý, elegantný, jemný a citlivý muž.

Flakón vône HUGO Element od HUGO BOSS vám dodá „kyslík“ pre život v meste. Muž Hugo element si dobíja v meste svoju pozitívnu energiu. Flakón je rovnako optimistický a svieži ako vôňa aj ako samotný muž Hugo element. Je kombináciou žiarivého kovu a skla, ktoré je transparentné a odráža svetlo. „Páči sa mi nápad s kyslíkovou fľašou. Je to jedinečný symbol obnovy pozitívnej energie. Dodá vám energiu rovnako ako mesto, ktorého ste súčasťou,“ hovorí Jonathan Rhys Meyers o flakóne.

.
Flakón novej vône Rose Princesse od FERRE je ružovej pastelovej farby a zachováva si čistý dizajn s potlačou ruže a výrazným logom. Vôňa vyjadruje slobodu a bezstarostnosť novodobých princezien. Ruža, kráľovná kvetov a symbol ženskosti. Práve ona stelesňuje novú zmyselnú vôňu, ktorá nesie meno vzácnej odrody čajovej ruže Princesse de Monaco.

Ponorte sa do magického sveta s novou vôňou incanto bliss, Salvatore Ferragamo. Dizajn flakónu tejto vône je výnimočný, vyvoláva exotické pocity slobody a radosti. Navrhla ho renomovaná umelkyňa Sylvie de France. Flakón svojím tvarom dokonale zapadá do kolekcie vôní Incanto, je oblý a pestrofarebný s rozmanitou potlačou. V jeho vnútri ožíva modrý, podvodný svet fantázie, ktorý hýri bublinkami, hviezdicami, koralmi a rozprávkovými motívmi. Radostnú a neviazanú, šumivú, kvetinovo-ovocnú vôňu vytvorila Béatrice Piquet.

Honey&Lemon Limited Edition je nová toaletná voda od L´OCCITANE. Iskrivá a lahodná toaletná voda vložená do originálneho flakónu, ktorého povrch vyzerá ako včelí plast. Vôňa v sebe ukrýva dôvtipné spojenie sviežosti citrónu so sladko podmanivými tónmi medu. Toaletná voda obsahuje trblietky, ktoré rozžiaria pokožku vášho tela.


.
Vyberte si flakón, ktorý sa vám najviac páči, a napíšte nám váš tip na adresu redakcie.Každý váš hlas bude rozhodovať o víťaznom flakóne mesiaca a flakóne roka Beauty&Woman. Adresa: redakcia@beautywoman.sk

Autor: 
Daniela Drábová
Patrí do vydania: 
Február 2009