Horoskopy

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.
Všeobecne. Postarajte sa o rovnováhu a vyhnite sa v tomto období jednostrannosti. Uškodiť vám môžu extrémy v práci. Uvoľnite sa a dôverujte životu, všetko má svoj čas. Akékoľvek urýchľovanie záležitostí vám nepomôže.
Láska. Čas na uzatváranie a riešenie konfliktov alebo obmedzení v dôležitom vzťahu. Až keď uzavriete to staré, môže prísť to nové. Či už vo forme nového vzťahu alebo vo forme vášho správania k partnerovi, zbaveného starých návykov, v ktorých sa už ani vy necítite dobre.

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.
Všeobecne. Zmeny, ktoré cítite vo vlastnom vnímaní, sa pomaly prejavujú aj v realite vášho života. Mali by sa postupne meniť aj materiálne podmienky a prichádzať prvé plody vášho ročného úsilia. Každá vnútorná zmena teraz prináša okamžite vonkajšiu zmenu.
Láska. Ste závislé od partnera alebo robíte závislým partnera od seba? V každom prípade je medzi vami silná príťažlivosť, ktorá sa nemusí končiť vzájomnou závislosťou, bez ktorej neviete žiť. Máte veľa energie na budovanie vzťahu, na ktorom vám záleží.

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.
Všeobecne. Môžete mať pocit, že vás niekto nemá rád a dokonca sa snaží podkladať vám polená pod nohy. Záleží teraz na vás, či sa obklopíte strachom, ktorý je založený na minulých spomienkach, alebo zmobilizujete svoj optimizmus a vyrovnáte sa s krivdami minulosti. Všetko sa raz skončí.
Láska. V partnerskom vzťahu ste teraz vy tým rovnovážnym prvkom. Pokiaľ si túto rovnováhu a pokoj udržíte, váš vzťah by nemal mať veľké problémy a partner to s veľkou pravdepodobnosťou ocení.

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.
Všeobecne. Ak začínate niečo nové, berte si na svoj chrbát len toľko, koľko unesiete. A poobzerajte sa okolo seba, je tam niekto, kto vám rád pomôže a podporí vás, pomôže preklenúť aj neistotu z nového.
Láska. Ak v tomto období riešite situáciu, v ktorej sa chcete vzdať sama seba, stratíte príliš veľa. Dôverujte svojej sile a presaďte sa. Nejde o obeť. Ide o šancu byť tým, čím ste. Len treba pozbierať odvahu.

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.
Všeobecne. Je čas činov. I keď koniec roka býva o ukončovaní, vy by ste mali urobiť ďalšie kroky, nielen teoreticky, pre nový rok. Máte k dispozícii rozvážnosť a neo­chvejnosť. Viete, čo chcete, a cieľ je jasný.
Láska. V tomto období budete veľmi emotívne a dosť naladené na tých, ktorých milujete. Naplno sa prejaví vaša schopnosť dávať a vnímať lásku. Samozrejme, najlepšie sa budete cítiť s človekom, ktorý je podobne ladený a citlivý.

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.
Všeobecne. V tomto období sa sústreďte na to, čo naozaj cítite, aj na to, čo vám našepkáva intuícia a vaše vnútro. Môže ísť aj o to, či vás napĺňa vaša súčasná pracovná oblasť. Využite sviatočný čas na nájdenie ozajstného mieru v duši.
Láska. Vo vzťahu je niekedy potrebné predebatovať veci, ktoré vytvárajú problémy, a niekedy sa to nezaobíde bez kritiky. Ste teraz schopné podať návrh podložený skutočnými potrebami láskyplného vzťahu a nielen tvrdou logickou kritikou partnera.

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.
Všeobecne. Pravdepodobne ste až príliš vyčerpané neustálou snahou po tom, aby všetko okolo vás bolo v poriadku a na správnom mieste. A to je signálom toho, že sú okolo vás ľudia, ktorí sú ako bezodné sudy a vy už nemáte síl na to, aby ste ich dopĺňali. Nečakajte od nich vďaku. Len ich nechajte ísť „na vlastné zdroje“.
Láska. Tam, kde sa delíte o svoju radosť bez toho, aby ste mali pocit, že dávate niečo na svoj úkor, je teraz vaše miesto. Ak je to váš partner, tak vlastne máte veľké šťastie. Nezabudnite pri vianočných sviatkoch aj prijímať dary, nielen dávať.

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.
Všeobecne. Vy by ste mohli byť v tomto období priam až stelesneným mierom a pokojom a mali by ste mať aj dar upokojovať okolo seba ľudí, ktorí sú príliš hektickí alebo chaotickí. Ak sa v tomto období o niečom dôležitom rozhodujete, mali by ste mať k dispozícii presne to, čo k správnemu rozhodnutiu treba.
Láska. Aj vo vzťahoch máte svoje pevné miesto ako veselé a spoľahlivé, dobre naladené osôbky. Len si dajte pozor, aby vás úspech a obľúbenosť nestrhla k tomu, že srdečnosť prerastie do potreby dokazovať svoju jedinečnosť.

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.
Všeobecne. V podstate budete mať dosť príležitostí užívať si radosť a úspech, dokonca bude aj radosť byť vo vašej prítomnosti. Viete si vychutnať nadšenie z toho, čo vás baví, a strhnúť k tomu aj ostatných. To je teraz vašou silou.
Láska. Vo vzťahu by malo byť všetko v poriadku. Pravdepodobne viete aj jeden, aj druhý, kde sú vaše hranice a zrejme máte dobre rozdelené, čo komu patrí a o čo sa kto stará. Ak nie, potom sa to skoro dostane na túto úroveň.

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.
Všeobecne. Toto obdobie vám prinesie udalosti, na ktorých zistíte, akú mieru kontroly a manipulácie používate vo svojom živote a či dokážete byť nezávislé. Čo vám viac vyhovuje a čo vás vyčerpáva.
Láska. Každý človek má obdobie, keď prevládne pesimizmus. No sú to myšlienky podporené stratou energie a vyčerpanosťou. Vtedy nie je vhodné zamýšľať sa nad vážnymi vecami. Doplňte svoju energiu a uvidíte, že realita zďaleka nie je taká čierna, ako si myslíte.

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.
Všeobecne. Toto obdobie je pre vás veľkým ziskom. Môže to byť aj vo finančnej oblasti, ale aj v pracovnej a medziľudskej. V niektorej viac a v niektorej menej. Máte na tom aj svoj podiel, no netreba ho príliš vyzdvihovať.
Láska. Aj vo vzťahu a v láske sa vám darí a dokonca až tak, že sa veľa záležitostí usporiada do takej formy, že sa už nemusia opakovať a vlastne sú vyriešené natrvalo. Pre slobodné možnosť veľkej lásky alebo osudového vzťahu.

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.
Všeobecne. Váš život sa dostal do obdobia, keď sa rozlúčite s niektorými vlastnými názormi a typom správania, zväčša vytvorenými na vlastnú obranu. No už neslúžia tak ako kedysi a dokonca sú vám príťažou. Opäť ste bližšie sama sebe a skutočnejšie pre vonkajší svet.
Láska. Veľmi pociťujete potrebu lásky a vzťahu, v ktorom ju chcete cítiť aj žiť. Možno si už dlhšie uvedomujete, že ste sa určitým spôsobom láske vyhýbali zo strachu či z bolesti. No je čas dovoliť si lásku prijímať. A to bude vtedy, keď uveríte, že si ju zaslúžite. Je nejaký dôvod prečo nie?

Patrí do vydania: 
December 2008