Horoskopy

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.
Všeobecne. Určite neurobíte chybu, keď sa počas tohto mesiaca pozriete na svoje skutočné potreby a urobíte aj pár krokov k ich postupnému napĺňaniu. Svoj voľný čas by ste mali stráviť s niečím novým a tvorivým.
Láska. V tomto období bude váš partner ten, kto bude iniciátorom náhlych zmien, nie vždy príjemných. Ak poznáte svoju skutočnú cenu a hodnotu, budete vedieť čeliť novotám s pokojom aj s humorom.

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.
Všeobecne. Mohli by ste byť stredobodom spoločenských akcií a veľmi aktívnou osôbkou, ktorá by mala mať veľmi blízko k dosiahnutiu dôležitého bodu vo svojom živote. A ak sa ho iba dotknete, potom vedzte, že onedlho sa vám priblíži ešte viac.
Láska. Najlepšie by bolo, keby ste si mohli vziať dovolenku a ísť so svojím milovaným tam, kde sa dá romanticky stráviť pár dní. V tomto období by ste mali byť nekonfliktné a veľmi príjemné spoločníčky.

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.
Všeobecne. Pre vás je teraz dosť dôležité spolupracovať s ďalšími ľuďmi. Možno sa zamyslíte aj nad úlohou, akú máte v určitom spoločenstve, a ako sa stotožňujete s cieľom skupiny, v ktorej ste členkami. Vaši priatelia sú vaším zrkadlom.
Láska. Je možné, že budete trochu zamĺknutejšie, než je vaším zvykom, viac budete prežívať vnútorne to, čo sa deje vo vašom vzťahu. Možno potrebujete chvíľu ustúpiť do úzadia, aby ste si usporiadali myšlienky a city k vášmu partnerovi.

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.
Všeobecne. V tomto období by ste mali už držať pevne v rukách svoje pracovné miesto a zodpovednosť, ktorá s tým súvisí, by vám mala prinášať aj finančné výhody. No ustáli sa to až koncom novembra. Vezmite si na svoj chrbát len to, čo unesiete.
Láska. Niektorí muži ťažšie znášajú úspešné ženy, no ak máte to šťastie a máte partnera, s ktorým môžete prežívať radosť z úspechov, dávate si niečo, čo je pre dlhodobý vzťah dôležitým lepidlom.

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.
Všeobecne. Vyzerá to tak, že život si od vás žiada určité zmeny, ktoré súvisia s otázkou zmyslu vášho života. Teraz je príležitosť tento zmysel nájsť a do konca novembra máte čas na to, aby ste sa v ňom udomácnili.
Láska. Pracovné záležitosti budú pravdepodobne častou témou vašich rozhovorov, ale je možné, že aj nedorozumení. No aj v tomto by ste mali nájsť východisko, i keď pôjde o dočasný kompromis.

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.
Všeobecne. Tento mesiac pôjde o to, ako dokážete narábať s prostriedkami, ktoré vám boli zverené do starostlivosti. Buď to budú spoločné financie v rodine, alebo v zamestnaní, jednoducho to, čo máte k dispozícii a čo nepatrí len vám.
Láska. Pre nezadané je to príjemné obdobie na stretávanie sa s novými ľuďmi, a teda aj nové príležitosti na vzťahy.Pre zadané – príležitosť objaviť niečo nové vo vašom spoločnom živote, v každom prípade to obohacujúce.

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.
Všeobecne. V tomto období si overujete stabilitu svojich vzťahov, predovšetkým pracovných a partnerských. Tie vzťahy, ktoré prechádzajú krízou, už pravdepodobne nezodpovedajú tomu, čím ste sa časom stali, a asi sa rozpadnú. Pretrvajú tie dôležité a hodnotné.
Láska. Potrebujete si ujasniť, čo ste schopné dať do spoločného života, do spoločnej starostlivosti o domácnosť a rodinu. To isté potrebujete vedieť aj od partnera. Všetky tieto záležitosti sa utrasú až v polovici októbra.

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.
Všeobecne. Váš kariérny postup zrejme ohrozia nie dobré vzťahy s vedúcimi pracovníkmi a zrejme aj to, že o vaše miesto je viac záujemcov. Môže vám pomôcť starší kolega, ktorý je dosť nad vecou a pomôže vám pokojnou analýzou situácie.
Láska. Vzťah vám prinesie situácie, v ktorých sa ukáže, či vám ide o vedúcu rolu, alebo ste ochotné stanoviť a prijať kompromis. I keď diplomacia nie je vašou silnou stránkou, práve teraz sa v nej môžete pocvičiť.

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.
Všeobecne. Pokiaľ sa budete chcieť vyhnúť konfliktom s kolegami, nechajte si svoj odlišný názor na svet a život pre seba a riešte iba pracovné úlohy. Voľný čas si starostlivo naplánujte.
Láska. I keď vás vo vzťahu môže všeličo omínať a máte dojem, že zvládnete dať všetko na pravú mieru, určite si reálny cieľ a pokračujte uvážene, ale najmä jasne a sebaisto.

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.
Všeobecne. Postarajte sa o svoju rodinu a strávte s ňou potrebný čas, venujte sa rodinným vzťahom. Bude vhodné, keď od vás pôjde iniciatíva smerom k tým, s ktorými máte nedorozumenia, a urovnáte záležitosti najlepšie, ako sa dá.
Láska. Aj keď je flirtovanie veľmi zábavné a príjemné, mohla by vám ujsť tá správna miera a pocit, že dotyčného viete zvládnuť, sa môže zmeniť v okamihu, keď zistíte, kto to vlastne je.

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.
Všeobecne. V tomto období bude veľmi dôležité, ako budete prezentovať svoje pracovné, ale aj partnerské vzťahy vo svojom najbližšom okolí. Radšej riešte problémy s tými, ktorých sa to týka. Vyhnete sa klebetám.
Láska. Ak dokážete spojiť svoje sily k jednému cieľu, potom sa vám podarí usporiadať domáce prostredie, kde bude vládnuť ženská tvorivosť s mužskou zručnosťou a akčnosťou.

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.
Všeobecne. Slúžia peniaze vám alebo slúžite vy peniazom? Tento mesiac by ste mali svoje zdroje, ale aj zisky venovať rozvoju svojej práce a novým poznatkom. Jednoducho ísť dopredu, ale nie na úkor iných.
Láska. Je dobré, keď sa venujete svojmu partnerovi a dávate mu najavo svoju lásku. No spomenňte si aj na priateľov a dajte im vedieť, že sú pre vás vzácni, a pokojne sa môžete zabávať v kruhu priateľov aj so svojím partnerom.

Patrí do vydania: 
September 2008