Účinne proti starnutiu


Začala vaša pleť strácať jas, vitalitu a objavili ste už aj prvé vrásky? Kompletná anti-agingová línia proces starnutia spomalí.

Keď ide o pleť, do istého veku nás trápia azda len vyrážky, ktoré sa spravidla objavia vždy pred najdôležitejším rande či žúrom. Ešteže existujú korektory od výmyslu sveta, ktoré perfektne zamaskujú takmer všetky chybičky krásy. Čo však robiť vtedy, keď už to nie sú len lokálne nedostatky? Keď sa tvár zo dňa na deň mení, ochabuje, stráca vitalitu a jas a namiesto toho na nej pribúdajú vrásky a linky? Mimochodom, niet divu, že známky starnutia sa objavujú ako huby po daždi a v čoraz nižšom veku – my ženy predsa tak rady využívame mimiku, rečníme a navyše všetky tie stresové faktory... Dobrá správa pre všetky dámy je, že s omladzujúcimi prípravkami La Prairie sa už o svoju pleť nemusia strachovať. Táto značka v posledných rokoch urobila obrovský krok vpred, výsledkom čoho je kolekcia s názvom Anti-Aging Collection a s ňou niekoľko dosiaľ nepoznaných účinkov.

Účinný zásah proti starnutiu očného okolia predstavuje Anti-Aging Eye Cream SPF 15 s rovnako pokrokovou bázou a trojitým účinkom: pôsobí ako prevencia (predchádza vzniku vrások, vplyvu voľných radikálov, zabraňuje strate vody a poškodeniu komponentov pleti), odstraňuje známky starnutia (redukuje linky, vrásky, opuchy, zlepšuje mikrocirkuláciu a pružnosť), prispieva k zachovaniu zdravej štruktúry očného okolia (uzdravuje, vyživuje, uvoľňuje). Naozaj komplexné ošetrenie pleti v okolí očí.

La Prairie Anti-Aging Complex predstavuje mimoriadne ochranné ošetrenie, ktoré pôsobí na bunkovej úrovni, t. j. tam, kde sa proces starnutia začína. Neošetruje len viditeľné symptómy starnutia, ale zasahuje priamo aj jeho tiché, neviditeľné príznaky, pričom vytvára rovnováhu pleti nevyhnutnú na optimálnu činnosť procesov a buniek. Jeho výhodou je, že nerozlišuje vekové rozdiely– efektívne zastavuje starnutie pleti v akomkoľvek veku a štádiu. Pokrokové omladnutie si môžete dopriať vo forme krému alebo emulzie s SPF 15.

Ak vás pokrok, veda a účinky prípravkov La Prairie Anti-Aging Collection nadchli, prezradíme, že omladzujúcu kolekciu už čoskoro doplnia super novinky – sérum pre dlhovekosť buniek, omladzujúci protistresový krém a takisto jedinečný omladzujúci make-up.

Patrí do vydania: 
September 2008