Incanto Collection - Princezné farieb


Olivia a Vittoria Ferragamo, vnučky zakladateľa značky Salvatore Ferragama a dcéry súčasného prezidenta spoločnosti, Ferruccia Ferragama, vás spolu so svojou blízkou priateľkou Oliviou Poli vezmú na nezabudnuteľný, slnečný útek do veselého, očarujúceho a pestrého sveta kolekcie Incanto Collection.

Naše tri princezné začínajú svoje magické a mýtické putovanie v predstavách cestou žiarivých, exotických kvetinových vôní Incanto Charms, Incanto Shine a Incanto Heaven. Vône predstavujúce ich každodennosť naplnenú smiechom, ľahkosťou života, stavaním vysnených zámkov na oblohe...

Kam inam by vás mohli temperamentné a zvedavé princezné odviesť, ak nie do vlastného raja na zemi, na miesto, kde sa to všetko začalo, na miesto svojho detstva – do Florencie.

Tri bezstarostné, mladé a nezávislé ženy vás s úsmevom a radosťou prevedú objavnou cestou po historických miestach Florencie, rozprestierajúcich sa pod vzrušujúcou modrou oblohou.

Nechajú vás prezrieť si antický kolotoč v srdci mesta pripomínajúci svet rozprávok a večného šťastia. Pestré poníky vás prevezú na svojich chrbtoch, pričom spolu s vánkom na vás prenesú aj bujarú náladu princezien... Číre a spontánne vychutnávanie si života...

Ak použijete svoju predstavivosť, každý váš deň môže byť výnimočný, poznačený nezabudnuteľnými okamihmi a farebnou pestrosťou. Presne to vás naučia tieto tri mladé, dobrodružné dámy.

Mesto už zďaleka nepripomína miesto, ktoré ste poznali. Odrazu nachádzate harmóniu v každom detaile a dokonca aj Ponte Vecchio, ktoré ste navštívili toľkokrát, sa vám bude zdať ako záplava žiarivých farieb.

Olivia Ferragamo vás zoznámi s riekou Arno, na ktorej si môžete vychutnať hrejivé lúče slnka, aby ste sa potom s pocitmi šťastia pripojili k ďalším dvom princeznám na prechádzke nebeskou záhradou plnou rozkvitnutých kvetín a čerstvej jarnej trávy. Spolu máte jedinečnú možnosť snívať o tanci v kaskáde vôní Incanto a preniknúť cez uzávery flakónov, aby ste sa napili z ich iskrivej veselej atmosféry...

Rozhovor s troma princeznami farieb

Aký je váš životný sen? Kedy sa cítite šťastné?

Olivia: Vždy ma príjemne zahreje pri srdci, keď si spomeniem na svoj domov v Taliansku. Často som cez deň zasnená, venujem sa vymysleným a pokojným predstavám. Zbožňujem navštevovanie nových miest, spoznávanie nových ľudí, ale aj návraty domov. Ak nájdete vnútorné šťastie a zistíte, po čom vlastne túžite, môžete sa cítiť šťastné kdekoľvek na zemi. To som sa naučila od svojej rodiny a verím, že jedného dňa budem mať rovnako veľkú, šťastnú rodinu, v akej som vyrastala ja.

Vittoria: Mojím životným snom je nejakým spôsobom dokázať preniesť harmóniu a šťastie prežité v detstve. Túžim po vlastnej milovanej rodine, túžim po vidieckom živote, kde sa budem môcť venovať mojim koňom. Pre mňa je veľmi dôležité byť obklopená ľuďmi, ktorých milujem, žiť s nimi a svojím okolím v pokoji a harmónii.

Olivia Poli: Túžim po osobnom raste, túžim spoznávať samú seba a vlastné schopnosti. Veľa čítam a študujem, pretože by som sa chcela stať dobrou novinárkou. To je môj sen a som šťastná, že mám takú skvelú rodinu, ktorá mi dodáva potrebnú podporu a silu.

Heaven – Shine – Charms… Čo sa vám vybaví pri týchto slovách?

Vittoria: Keď počujem názvy vôní Incanto, predstavujem si to, ako oblaky pri západe slnka menia svoju farbu. Čaro, nebo, žiara... Západ slnka je vždy magickou chvíľou, kedy sa na chvíľu zverím do rúk svojej predstavivosti.

Olivia: Heaven vo mne vždy evokuje myšlienku na jednoduchý, bezstarostný život... Život s modrou oblohou a oblakmi v tvare vankúšov. Shine mi pripomína to, ako sa cíti žena, ktorá nosí túto vôňu: jedinečnosť a výnimočnosť. A Charms? Som veľkou fanynkou tejto vône. Zvyčajne mám na svoje okolie dobrý vplyv, nosím so sebou šťastie... Preto keď si na seba oblečiem Incanto Charms, prvé, čo mi napadne je dotyk šťasteny.

Olivia Poli: Keď sa povie Heaven, predstavím si raj. Radostné miesto kvetín a farieb, miesto pokoja, nerušeného šťastia a harmónie v každučkom detaile. Shine vo mne evokuje žiarivý úsmev, pomyslím si na nedotknutú prírodu, záplavu nádherných žiarivých slnečníc a sviežej trávy. Počujem smiech detí, alebo mojich priateľov, vidím slnko – veľké, okrúhle a žlté ako grapefruit. Pri názve Charms sa mi okamžite vybaví v mysli elegancia. Elegancia v zmysle pravej a nadčasovej krásy, ale aj vzácne prívesky na náramku.

Čo sa vám vybaví pri predstave oranžovej, ružovej a modrej farby?

Olivia Poli: Keď si pomyslím na oranžovú, ihneď mi napadne vitamín C, niečo čo má blahodarný vplyv a dodá vám energiu. Modrá je farba mora, oblohy a prírodnej sily. Evokuje tiež mydlové bubliny, sviežosť zubnej pasty a cukríky, ktoré mi v detstve dávala stará mama. Ružová je farbou detských nožičiek, čohosi, čo je hladké, nežné a jemne púdrovo vonia. Je to farba bezbrannosti, ktorú treba chrániť. Pre mňa sa ružová spája s mojím šťastným detstvom, pretože bola mojou obľúbenou farbou.

Olivia: Oranžová mi pripomína Sicíliu, jej farebnosť, radostné a šťastné leto. Ružová, to je všetko čo súvisí s kvetmi, jarou, vzduchom nasýteným lahodnou ovocnou vôňou. Je to tiež farba zmyselnosti a ženskosti, farba ženy, ktorá drží kľúč od svojej budúcnosti pevne vo vlastných rukách. Pri pohľade na modrú vidím rodnú Florenciu a modrú oblohu, akú možno pozorovať len tam.

Vittoria: Tieto tri farby vo mne evokujú kyticu kvetov, vážky lietajúce v povetrí, rajského vtáka pod nádhernou dúhou, ktorej by som sa chcela dotknúť svojimi rukami...


Predplaťte si do konca apríla 2008 mesačník Beauty&Woman a vyhrajte novú vôňu incanto heaven od spoločnosti GLAMOUR Slovakia, a. s. Vyžrebujeme piatich predplatiteľov.