YSL predstavil na tajomnom večierku novú vôňu MYSLF

Yves Saint Laurent Beauty uviedol na trh nový zmyselný parfum MYSLF – vyladený, skvele vyvážený, plný vôní dreva a kvetov. MYSLF nie je iba obyčajná vôňa, razí heslo: „Osloboďte sa od toxických klišé. Buďte sami sebou. Buďte MYSLF.“

Mimoriadna novinka si vyslúžila aj nevšedný slávnostný večierok, ktorý sa uskutočnil 31. augusta 2023 a niesol sa v tajomnej berlínskej street atmosfére. MYSLF privítala na trh celý rad známych osobnosti a influencerov ako napríklad Emma Drobná, Ema Müllerová, Nikol Švantnerová, Zea alebo Adam Mišík. Havnou tvárou MYSLF je americká vychádzajúca herecká hviezda Austin Butler.

 

 

Tajomnosť vdýchla už samotná pozvánka. Hostia takmer do poslednej chvíle nevedeli, kde sa párty uskutoční. V pozvánke sa objavili pravidlá s prosbou o neoznačovaní klubu na sociálnych sieťach. Pocit vzrušenia a zvedavosti priniesol účastníkom aj moment, keď im pri vchode bola zalepená kamera na ich mobilných zariadeniach, čím večierok získal punc berlínskej klubovej noci. O hudobný sprievod sa postaral legendárny rapper Vladimir 518 s DJ Mikom Trafikom, DJka Masha a DJ NRMN, ktorý so svojimi presnými grime mixmi nemá v Česku konkurenciu.

 

Význam novinky, ktorej ambasádorom je jedna z najuznávanejších hereckých osobností súčasnosti – Austin Butler, zdôraznila aj beauty lounge v hoteli Almanax XAlcron, kam boli pozvané významné české a slovenské tváre umeleckej scény a influenceri, ktorí so značkou spolupracujú. Medzi hosťami sa ďalej objavili Emma Smetana a Jordan Haj, Renne Dang, Sofian Medjmedj, Domi Alagia a Honza Michálek, Alex Sedláčková, Laura Chrebetová a mnoho ďalších. Škoda Auto Česká republika pre hostí zaistila so svojou flotilou 10 elektromobilov Enyaq limousine service.

 

„Veľmi sa tešíme, že sme konečne mohli predstaviť našu novinku z radu YSL Beauty. MYSLF predstavuje víziu modernej mužnosti kombinujúcej kvety a dreviny. Sami parfuméri ju definujú ako silne estetický poetický postoj. Vôňu nosíte pre seba, aby ste vyjadrili, kto ste vo všetkých vašich podobách. #beMYSLFnomatterwhat. Buďte sami sebou, no matter what, je myšlienka celej kampane, ktorá hovorí sama za seba,“ hovorí brand engagement manažérka Lucia Králíčková.

 

MYSLF

Dokonalý názov, ktorý v sebe skrýva ini­ciály značky, YSL tak vytvára most medzi písmenami „M“ a „F“, maskulinou a feminitou. Názov je možné taktiež čítať jednoducho ako MY YSL Fragrance – moja vôňa YSL. MYSLF snúbil drevité a kvetinové vône. Rovnako ako vôňa je luxusný aj samotný flakón – čistý, elegantný, a pritom dramaticky výrazný. Technické prevedenie vychádza z programu YSL Beauty REDUCE OUR IMPACT zameraný na znižovanie dopadu na prírodné zdroje. Flakóny aj krabičky MYSLF sú recyklovateľné.

 

Patrí do vydania