Rad NIVEA Q10 oslavuje 25 rokov

Značka NIVEA je zárukou spoľahlivosti rovnako ako aj obľúbený rad Q10, ktorého produkty patria k najúčinnejším v boji proti starnutiu pleti. Vedeli ste, že každé dve sekundy sa predá na svete nejaký produkt NIVEA Q10?

Odborníci v laboratóriách spoločnosti Beiersdorf nadviazali na začiatku 90. rokov na výskum amerických a britských vedcov, ktorí objavili a skúmali koenzým Q10. Ukázalo sa, že ide o jeden z najväčších objavov na poli starostlivosti proti starnutiu pleti. Koenzým Q10 sa stal súčasťou celého radu produktov starostlivosti o tvár a telo.

 

Koenzým Q10 je prirodzenou súčasťou každej bunky nášho tela. Tento vitamín a prírodný antioxidant je nevyhnutný pre energetický metabolizmus. Vďaka nemu sa kyslík a živiny menia na energiu, ktorú bunky potrebujú pre svoju regeneráciu. Navyše bojuje proti voľným radikálom, ktoré spôsobujú predčasné starnutie pokožky.

 

Spevňujúci nočný krém proti vráskam Q10 Power (50 ml), 13,29 €.
Hydratuje, regeneruje a pôsobí proti vráskam zvnútra. Vrásky sú redukované už za sedem dní.

 

Dá sa bojovať proti starnutiu pokožky?
Hladina Q10 začne zhruba po dvadsiatom roku postupne klesať. Aby pleť zostala dlho mladistvá, potrebuje regeneráciu, na ktorú je potrebná energia. Tú dodá práve multifunkčný koenzým Q10.

 

Ako pôsobí koenzým Q10 pri omladení pleti?
V experimentoch s bunkovými kultúrami dokázal vedecký výskum, že Q10 dokáže riešiť päť charakteristických znakov starnutia pleti.

 

• Dodáva bunkám energiu

• Pôsobí ako antioxidant

• Posilňuje bunkovú regeneráciu

• Posilňuje produkciu elastínu a kolagénu

• Omladzuje existujúce pleťové bunky

 

 

Patrí do vydania