Farmárky a prestižky sú MUST HAVE topánky tejto jesene a zimy

Konečne sa ochladilo a my môžeme vymeniť opozerané žabky, sandálky, baleríny, tenké tenisky a lodičky za niečo iné! Do týchto dvoch noviniek sa zamilujete na prvý pohľad!

Našim prvým tipom sú farmárky. Tento ikonický kúsok obuvi má svoje korene v americkom vidieckom prostredí. Farmárky sú však pre svoj unikátny vzhľad, odolnosť a pohodlie obľúbené nielen medzi poľnohospodármi, ale aj na nosenie do mesta. Ich unikátny a retro štýl z nich robí výnimočný doplnok ku každému outfitu, sú súčasťou vysoko módnych outfitov a farmárky Woolee sú toho dôkazom.

 

Na obľubu farmárok stavila aj legendárna značka Baťa a v spojení s tradičnou značkou Ovečkáreň vytvorili pohodlné a kvalitné farmárky Woolee. Tie spájajú tradičný dizajn, prvotriednu kožu a ovčiu vlnu. Táto unikátna obuv je vhodná na rôzne aktivity – od práce na vidieku po voľnočasové aktivity a výlety v náročnom teréne. Svoje miesto ale nájde aj ako módny doplnok k trendy outfitom.

 

V prestižkách od jesene do jari

Druhou novinkou, v ktorej prejdete celou jeseňou, zimou a ani na jar ju nebudete chcieť vyzuť, sú „prestižky“. Že ste o nich ešte nepočuli? Tak to ste o veľa prišli, pretože topánky Prestige s tvarovanou stielkou a pätou, tlmiacou nárazy, sú synonymom pohodlnej chôdze po všetkých možných povrchoch. Minulý rok sa hnedý model z e-shopu oveckaren.sk vypredal za pár dní a preto tento rok prichádza spojenie značiek Ovečkáreň a Prestige aj s bielou verziou.

 

 

Vonkajšia časť prestižiek Vlnka je vyrobená z odolnej hovädzej kože a vnútro z ovčej vlny. Tá je nielen hrejivá, ale aj vzdušná a priedušná a navyše udržiava pocit sucha aj pri navlhnutí. Ako bonus sa v nej nemnožia baktérie, neabsorbuje pachy a preto sú topánky s ovčou vlnou veľmi vhodné aj pre potivé nohy, alergikov a ľudí s citlivou pokožkou.

 

Vaše prestižky vás čakajú na oveckaren.sk!

 

Patrí do vydania