Ako si vybrať topánky k dlhej sukni?

Každá milovníčka módy dobre vie, že úspech módneho outfitu spočíva v detailoch. Dlhá sukňa je kus oblečenia, ktorý sa stáva zo sezóny na sezónu čoraz populárnejším. Ale ako si k nej vybrať vhodnú obuv? Premýšľate, aké dámske topánky by sa hodili k tejto elegantnej kreácii? Dovoľte nám pomôcť!

Dlhá sukňa – nielen na leto

Keď si predstavíme dlhé sukne, často nám prídu na um letné, vzdušné modely, ktoré sú ideálne v horúčavách. Avšak dlhá sukňa je univerzálny kúsok, ktorý môžete nosiť po celý rok. Kľúč spočíva vo vhodnom výbere obuvi.

 

Čižmy pre dámy – dobrá voľba?

Členkové čižmy získavajú srdcia mnohých žien. Sú nielen štýlové, ale aj pohodlné. A hoci ich mnohí spájajú s džínsami alebo mini šatami, v skutočnosti vyzerajú skvele aj s dlhými sukňami.

Kontrast štýlov: Ak je sukňa romantická a jemná, vyberte si čižmy v silnejšom štýle – napr. s prackami alebo na hrubšej podrážke. Vytvoríte tak zaujímavý kontrast.

Čižmy na podpätku: Ak máte radšej elegantnejší look, siahnite po čižmách na podpätku. Vytvarujú postavu a dodajú ľahkosť celému outfitu.

Minimalistické čižmy: Ak má sukňa bohaté vzory alebo je veľmi farebná, siahnite po jednoduchých, jednofarebných čižmách, ktoré nebudú bojovať s hlavným kusom outfitu.

 

Ďalšie návrhy obuvi k dlhej sukni

Hoci sú dámske čižmy skvelou voľbou, mali by sme zvážiť aj ďalšie možnosti:

Sandále na platforme: Perfektné na leto, dodajú ľahkosť a vyzerajú skvele v kombinácii s dlhými sukňami.

Tenisky: Pre milovníčky športového looku. Dlhá sukňa a tenisky sú kombináciou pre odvážne, ktorá sa hodí na bežné outfity.

Balerínky: Klasická a univerzálna voľba, ktorá je vždy správna. Navštívte stránku Wojas a vyberte si obuv pre seba!

 

Moderný trend: Dlhé sukňa s vysokými kozačkami

V poslednej dobe sme boli svedkami nárastu popularity kombinácie dlhých sukní s vysokými kozačkami. Tento štýl dodává osobnosť a eleganciu, najmä v chladnejších mesiacoch. Vysoké kozačky dodajú vašej kombinácii moderný twist a zároveň vás udržia v teple.

 

Stylingové tipy na každú příležitosť

Či už se chystáte na večierok, do práce alebo iba na prechádzku mestom, vždy je dôležité pamätať na to, aby vaša obuv a sukňa boli v harmónii. Pro ležérny vzhľad skúste kombinovať dlhú sukňu s plochými topánkami alebo teniskami. Ak hľadáte niečo viac elegantné, vysoké podpätky alebo kozačky na podpätku budú ideálnou voľbou.

 

Zhrnutie

Dlhá sukňa je výnimočný kus oblečenia, ktorý si zaslúži vhodne zvolenú obuv. Dámske čižmy sú jednou z možností, ktorá môže prekvapiť. Experimentujte, miešajte štýly a užívajte si každú módnu chvíľu!

 

Zdroj foto: Denis Bukhlaev/Shutterstock.com

Patrí do vydania