Prvý Primark na Slovensku

Medzinárodný módny reťazec Primark nedávno otvoril svoju prvú predajňu v bratislavskej Eurovei. Po prvýkrát tak prináša svoju známu ponuku módy a základných potrieb za výhodné ceny aj na Slovensko. Zákazníci sa okrem dostupných cien môžu tešiť na kvalitný každodenný tovar z oblasti dámskeho, pánskeho, detského a domáceho oblečenia, ako aj kozmetiky a doplnkov. Od štýlových plaviek a letných šiat až po výrazné obleky a doplnky.

V predajni zákazníci nájdu aj známe licencované kolekcie spoločnosti Primark, vrátane značiek Disney a NBA. V novom obchode sa objaví aj stále rastúca značka Primark Cares. Už teraz sa 50 % oblečenia značky Primark vyrába z recyklovaných alebo udržateľnejšie získaných materiálov, čo je aj súčasťou ambície predajcu poskytovať udržateľnejšiu módu dostupnú pre každého.

 

Celá ako od Mattela? Nová kolekcia z vás urobí dokonalú Barbie

Medzinárodný módny reťazec bude toto leto odetý do ružovej a to vďaka novej módnej kolekcii „Barbie The Movie“. Na pultoch sa objaví v júli tohto roka, akurát načas, keď sa film spoločnosti Warner Bros. Pictures dostane do kín po celom svete. Táto vzrušujúca kolekcia zahŕňa potlače a vzory, ktoré umožnia všetkým zákazníkom prejaviť ich Barbiecore™ pre nadchádzajúci film Barbie® a ikonický štýl Barbie®, ktorý poznajú a milujú všetky generácie.

 

Rozsiahla kolekcia, ktorá je navrhnutá tak, aby prezentovala celý ekosystém Barbie® z filmu, obsahuje kúsky od dámskeho oblečenia, módnych doplnkov, oblečenia na spanie a pánskeho oblečenia až po doplnky do domácnosti a kozmetiku. Najvernejším znakom Barbie módy je ružová farba, ktorá je aj hlavným motívom celej línie spolu s neónovými farbami a jemnými štýlovými prvkami. Navyše si môžete kúpiť aj ikonické Barbie plavky Venice Beach a Kenove šortky z virálnej scény Venice Beach, ktoré sú teraz dostupné v Primarku.

 

Vzhľadom na to, že štýl „Barbiecore“ pohltil celú krajinu, pripravil Primark naozaj niečo pre každého – od sviečok v tvare kolieskových korčúľ cez trblietavé poháre až po zladené plavky a domáce oblečenie Barbie a Kena. Tak ako samotná Barbie, aj kupujúci majú možnosť byť kýmkoľvek chcú. Kolekcia bude k dispozícii od júla aj v predajni Primark Eurovea v Bratislave.

 

Rozmanitá a cenovo dostupná ponuka v rôznych kategóriách a štýloch od 2,50 do 16 eur.

Patrí do vydania