V službách štíhlej línie

Aj u vás sa zrodila túžba zhodiť zopár kíl a cítiť sa tak lepšie vo vlastnej koži? Hľadáte odpoveď na otázku, ako dosiahnuť tento cieľ nenásilne a zároveň si upevniť zdravie?

Odborníci na výživu odporúčajú osvojiť si zlaté pravidlo: so znižovaním hmotnosti je optimálne začať v psychickej pohode sprevádzanej pravidelným pohybom a plnohodnotným spánkom.

 

Vnútornú harmóniu radia podporiť prírodnými prípravkami, napríklad s obsahom horčíka, akým je Magnesium Jamieson – tie zároveň napomáhajú aj správnej látkovej premene, dôležitej pre tvorbu energie. Pre uchovanie duševnej sviežosti a zdravia srdca i nervového systému odporúčajú zvýšiť príjem omega-3 mastných kyselín, napríklad prostredníctvom doplnku výživy s obsahom rybieho tuku Omega-3 Jamieson získaného z rýb žijúcich v studených vodách severných morí, ktoré sa živia planktónom. Na zmiernenie nervového napätia a podporu pokojného spánku navrhujú využívať čisté prírodné prípravky z valeriány Relax a spánok Jamieson alebo prírodný hormón melatonín, ktorý sa do organizmu vylučuje v tme počas spánku v prípravkoch Melatonín Jamieson v tabletách na cmúľanie alebo v spreji. Tieto je možné použiť na skrátenie času potrebného na zaspávanie, ako aj pri prerušení spánku a predčasnom prebudení.

Urýchľujú metabolizmus, dodávajú výživu

Po dosiahnutí psychickej rovnováhy je podľa špecialistov v zápase s kilogramami vhodné zúročiť prirodzenú silu prírody, a to napríklad chrómom v prípravku Chróm Jamieson v špeciálnej organickej forme účinného aminokyselinového chelátu. Prispieva k správnemu metabolizmu výživných látok a udržiavaniu normálnej hladiny glukózy v krvi, vďaka čomu potláča nadmernú chuť do jedla. Priaznivo ovplyvňuje rýchlejšie spaľovanie tukov, čím napomáha regulácii telesnej hmotnosti. Keďže neobsahuje škrob, lepok a laktózu, je vhodný aj pri laktózovej intolerancii a poruche metabolizmu cukrov, pre celiatikov i vegetariánov. Medzi vitálne látky pohlcujúce kilá zaradili odborníci aj lecitín vyrobený zo 100 % čistého oleja Lecitín Jamieson, ktorý priaznivo ovplyvňuje znižovanie hladiny cholesterolu a tukov v krvi. Vďaka obsahu cholínu a inozitolu podporuje ochranu nášho tela pred ukladaním tukov (triglyceridov) v pečeni.

 

Kelp – dvojitý účinok morských rias

Účinnú pomoc na ceste za štíhlou líniou ponúka aj Kelp Jamieson, ktorý sa vyrába z hnedých morských rias. Je bohatý na minerálne látky, vitamíny, proteíny a optimálne množstvo jódu v biologicky dostupnej forme. Ten pozitívne pôsobí na metabolizmus tukov a cukrov tak. že podporuje ich „spaľovanie”, čo sa postupne prejaví na úbytku hmotnosti a má tiež detoxikačný, očisťujúci účinok na náš organizmus. Jeho účinky sa využívajú aj v špecifických záťažových situáciách. Napríklad pri haváriách jadrových elektrární pomáha zamedziť obsadeniu vysoko senzitívnych miest v štítnej žľaze rádioaktívnym jódom. Preventívne nás tak chráni v prípade nebezpečenstva, štítna žľaza rádioaktívny jód neprijme. V prípade, že trpíte na hyper či hypo funkciu štítnej žľazy, o jeho užívaní sa poraďte s ošetrujúcim lekárom.

 

Mimoriadny potenciál výživových doplnkov s obsahom chrómu, lecitínu a výťažku morských rias zaujal vedcov v súvislosti s výskumom možností riešenia problémov so zníženým metabolizmom, ktorého častým sprievodným znakom je nadváha. Klinické štúdie potvrdili ich osobitý vplyv na výrazné zlepšenie látkovej výmeny, na dôvažok zreteľne narastajúcej pri súbežnom zaradení pravidelného pohybu, osvedčila sa forma každodenných nenáročných prechádzok.

 

Nie tukom, áno svalom!

Ako znížiť svoju váhu z tukových zásob bez úbytku svalovej hmoty? To je tajomstvo efektívneho, cieľavedomého zdravého chudnutia cestou spotrebovania nadmerne uložených tukových zásob. Ak redukujete hmotnosť prostredníctvom proteínovej – ketónovej diéty, pri ktorej organizmus spaľuje predovšetkým uložené tuky, je potrebné cieľavedome zvýšiť príjem bielkovín. Dokáže ho zabezpečiť výživový doplnok PROTEIN Jamieson s obsahom bielkovín, ktorý môže byť vhodným produktom práve pre vás. Prípravok na báze srvátkového proteínu obsahuje aj stopercentnú dennú dávku vitamínov, vrátane vitamínov D3, probiotík a omega-3 mastných kyselín z ľanových semienok. Ochutený je príchuťou vanilky alebo čokolády a javorovým sirupom. Kokteil z dobre rozpustného proteínu (v mlieku, vode, džúse, atď.) môže pomôcť predĺžiť pocit sýtosti, nastoliť vnútornú rovnováhu a prekonať chuť maškrtiť. Odporúča sa v jednej či maximálne v dvoch dávkach denne pre všetkých, ktorí sa rozhodli pre takéto zdravé chudnutie. Na udržanie zdravého organizmu je podľa odborníkov potrebné denne prijať 1 g proteínov/kg telesnej hmotnosti vo forme potravy alebo výživových doplnkov. Majte na pamäti, že práve pohyb a takéto kvalitné preparáty spolu s vitamínmi a minerálmi sú osvedčení robotníci na zvýšenie vášho energetického výdaja a následne úbytku hmotnosti. So správne zvolenou diétou a zdravým spôsobom stravovania dáte nadbytočným kilogramom zbohom, stanú sa prirodzenou súčasťou vášho života, a to nielen počas redukčnej kúry. Prinesú vám pocit pohody, zdravia, ako aj dobrú náladu a v spojení s pohybom a postupným zvyšovaním kondície vám pomôžu vyhnúť sa častému problému redukčných diét – návratu na pôvodnú váhu. Tento spôsob urobí z chudnutia príjemnú záležitosť a s elánom vás privedie do cieľovej rovinky.

 

Prírodné doplnky výživy Jamieson sú dostupné v lekárni alebo na www.jamieson.sk.

Prípravky PROTEIN Jamieson, aj pre vegetariánov, sú teraz v ponuke lekární vo zvýhodnenej cene, aj na objednávku.

 

Patrí do vydania