Priyanka Chopra Jonas - výrazný rúž vám instantne zlepší náladu

Opísať Priyanku Chopra Jonas jedným slovom je nemožné. Táto žena je úspešná herečka, niekdajšia víťazka Miss World 2000, filantropka, producentka, manželka, matka a sebavedomá žena, od ktorej sa môžeme veľa naučiť. Popri množstve aktivít stihla vytvoriť jedinečnú univerzálnu kapsulovú kolekciu Max Factor x Priyanka. Exkluzívne sme sa s ňou rozprávali o kráse, sebavedomí a dôležitých rituáloch.

Ako začínate svoj deň?

Zvyčajne začínam svoj deň kávou hneď, ako sa zobudím. Potom si umyjem tvár a pokračujem starostlivosťou o pleť.

 

Poháňajú vás stresové situácie, alebo potrebujete pokojné prostredie, aby ste boli sama sebou?

Keď som bola mladšia, vyžívala som sa v chaose. Pravdepodobne by som to vtedy nepriznala, ale vo vnútri som to tajne milovala. Čím som staršia a čím viac zmien ma v živote postretlo, darí sa mi viac, keď mám okolo seba pokoj. Potrebujem okolo seba prostredie s dobrou energiou, aby som mohla vykročiť tou správnou nohou a mať produktívny deň.

 

Čo bolo pre vás najnáročnejšie (v oblasti krásy a kozmetiky), keď ste vyrastali?

Vyrastala som v Spojených štátoch počas mojich tínedžerských rokov a moja teta nedovolila, aby sme so sesternicou nosili make-up. Takže si pamätám, že som odchádzala z domu s čistou tvárou a v škole som sa nalíčila, a to poriadne, preto najnáročnejšie bolo vôbec môcť nosiť nejakú dekoratívnu kozmetiku.

 

Aká je vaša definícia krásy?

Myslím, že každý definuje krásu inak. Ja ju však definujem ako sebadôveru a častokrát krása pomáha priniesť dôveru toľkým z nás.

 

Máte tajný trik, o ktorý by ste sa chceli podeliť?

Neviem, či je to tajomstvo, ale určite starostlivosť o pleť pred aplikáciou make-upu. Dobrá maska na tvár a oči dokáže všetko zmeniť.

 

Aký odtieň rúžu máte vždy pri sebe?

Práve teraz Intense Flame z mojej kolekcie pre Max Factor. Je to môj obľúbený červený rúž, pretože môžem použiť menej alebo viac, podľa toho ako to cítim.

 

Aký je váš „posilňovač nálady“ z hľadiska krásy?

Výrazný rúž. Šťastný rúž vám niekedy pomôže dodať silu, ktorú potrebujete.

 

Máte nejaký rituál krásy, ktorý je nezvyčajný?

Ľad na tvári robí zázraky!

 

 

O univerzálnej kapsulovej kolekcii Max Factor x Priyanka

Kolekcia Max Factor x Priyanka je výsledkom viac, ako ročného výskumu a vývoja. Priyanka sa veľmi aktívne a osobne zapájala do všetkých častí projektu, od výroby produktov, až po pomenovanie odtieňov, navrhovanie balení a tvorbu reklamných kampaní, pričom do každej časti vnášala svoje vlastné poznatky a skúsenosti.

 

„Pre mňa bol make-up vždy nástrojom k seba objavovaniu a sebavyjadreniu a tiež spôsob, ako sa cítiť, ako svoje najlepšie ja,“ hovorí Priyanka. „Tvorba tejto kolekcie bola pre mňa možnosťou, ako zdieľať tento pocit so všetkými a predstaviť produkty, ktoré dodajú štipku farieb každej žene. Jednotlivé odtiene v kolekcii boli vytvorené tak, aby lichotili všetkým typom pleti a zvýraznili unikátnu krásu nositeľky.“

 

Kapsulová kolekcia obsahuje štyri odtiene Colour Elixir rúžov, paletu očných tieňov Masterpiece a laky na nehty Miracle Pure. Každý jeden produkt je pozvánkou, aby dámy sebavedome vykročili do svetla reflektorov.

 

Obľúbený look Priyanky sa skladá z vysoko pigmentovaného, trblietavo-zafírového očného tieňu z paletky Masterpiece v kombinácii s rúžom Colour Elixir a lakom na nechty Miracle Pure v odtieni Sunrise Glow.

Patrí do vydania: 
Marec 2023