Upiecť takúto nádheru nie je vôbec náročné. Pozrite si VIDEOnávod!

Nutellový koláč je láska na prvý pohľad. Veď kto by odolal takejto nádhere? Vytvoriť krásny estetický vzor pritom vôbec nie je náročné a s našim videopostupom to zvládnu aj začiatočníci.

Upliesť takúto nádheru nie je až také náročné, ako sa zdá. Foto: archív Coolinárov

 

Keď vás prepadne chuť na sladké, alebo potrebujete rýchlo pripraviť niečo sladké pre návštevu, sladký tip od Coolinárov vám padne vhod. Foodblogerka Miška Tomčofčíková z dua Coolinári skladá na videu tento kvet z plátov domáceho kysnutého cesta, použiť však môžete aj kupované cesto na koláče, prípadne lístkové cesto. Namiesto čokoládovej môžete použiť hocakú obľúbenú nátierku, prípadne skúste aj slanú verziu s pestom. Pred upečením ešte potrite cesto bielkom, vďaka čomu bude povrch koláča nádherne chrumkavý.

 

Tip do kuchyne: AKU spotrebiče SENCOR

Bezkáblový tyčový mixér, ručný šľahač a sekáčik potravín spravia vašu prácu v kuchyni oveľa pohodlnejšou. Nie ste obmedzovaní žiadnymi elektrickými zásuvkami, ani dĺžkou elektrickej „šnúry“ spotrebiča. Jednoducho nabijete a pracujete, kde je vám to práve pohodlné. Do 28.2.2022 si v predajniach PLANEO môžete kúpiť bezkáblovú AKU novinku od SENCORu vo výhodnej sade, kde k sekáčiku a mixéru dostanete ručný šľahač zadarmo!

Objednajte si ju online a do polhodiny sa po ňu môžete zastaviť v najbližšej predajni PLANEO.

 

AKU spotrebiče SENCOR vás neobmedzujú žiadnymi káblami. Foto: Sencor

 


 

Patrí do vydania