neuStyling air-dry shaper pre dokonalý účes bez poškodenia

Skúste to tentokrát bez fénu. Perfektný účes môžete vykúzliť aj s prirodzenou textúrou svojich vlasov. Stačí len použiť ten správny prípravok, ktorý vlasy jemne skrotí, dodá im nadýchaný tvar aj nádherný lesk a v neposlednom rade tiež prepožičia úchvatnú vôňu. Spoľahnite sa na neuStyling air-dry shaper od značky NEUMA.

NeuStyling air-dry shaper má ľahkú gélovú konzistenciu, ktorá vyhladzuje textúru vlasov bez toho, aby ich bolo nutné zahrievať žehličkou, kulmou či fénom. Zároveň sa prípravok postará o oddelenie každého vlasu, viditeľne znižuje krepovatenie a má ošetrujúce zloženie. Výsledkom použitia je prirodzene lesklý a perfektne upravený účes.

 

Prečo NEUMA neuStyling air-dry shaper vyrobila

Pretože vlasy všetkých typov, textúr a farieb sú krásne vo svojej prirodzenosti. Zároveň ale chápe, že nie všetky vlasy sa dajú skrotiť bez toho, aby sa dala vynechať ich tepelná úprava. A práve v takýchto situáciách vstupuje na scénu neuStyling air-dry shaper, ktorý sa vďaka svojej inovatívnej receptúre postará o dokonalý účes „au naturel“.

 

Prípravok neuStyling air-dry shaper má unikátnu receptúru založenú na výnimočných účinkoch týchto ingrediencií:

Bambucké maslo dodáva vlasom toľko potrebnú hydratáciu a výživu. Tie potom vďaka tomu zostávajú hladké a hebké.

Ryžový extrakt obsahuje omega mastné kyseliny, ktoré vlasy hydratujú a vlhkosť v nich uzamykajú.

Kombinácia slnečnicového, mandľového a hroznového oleja poskytuje vlasom výživu, ochranu aj lesk a zároveň ich uhladzuje.

Výťažky z levandule, mandarínky a vanilky prepožičiavajú vlasom nádhernú vôňu, ktorá má navyše upokojujúce účinky.

 

Použitie

Rozotrite malé množstvo prípravku v rukách a votrite do vlhkých vlasov od polovice dĺžky až ku končekom a následne ich prečešte. Pre výraznejší účes vlasy schumlajte, natočte alebo upravte akokoľvek inak podľa vašej nálady.

 

NeuStyling air-dry shaper, 150 ml: 28,89 €.

Patrí do vydania: 
December 2022