Annabelle Minerals Softie - šetrné k pleti aj k planéte

Máte pocit, že hubky už ste v ponuke od Annabelle Minerals videli? Je to tak! Lenže nové Softies sú vyrobené z inovovaného materiálu, ktorý nič neuberá na ich pôvodnej jemnosti, zároveň je ale ekologický.

Všetky typy hubiek Annabelle Minerals Softie sú vyrobené z ryžovej slamy. Teda z materiálu, ktorý vzniká ako odpad pri produkcii ryže. Vďaka vysokému obsahu celulózy má táto hmota mäkkú a pružnú štruktúru, ktorá zaručuje, že hubka príjemne kĺže po pokožke tváre a precízne nanesie kozmetiku presne tam, kam potrebujete. Ryžová slama je navyše biologicky odbúrateľná. Až bude teda hubka opotrebovaná, s čistým svedomím ju môžete vyhodiť, pretože nezaťaží planétu.


Ako nanášať líčidlá pomocou hubiek Annabelle Minerals Softie

1. Pred aplikáciou hubku dobre navlhčite a cez kozmetický obrúsok alebo čistý uterák z nej vytlačte prebytočnú vodu.

2. Nasypte potrebné množstvo produktu do viečka.

3. Ponorte hubku do produktu a krúživými pohybmi ho rozpracujte, kým nedosiahnete požadovanú textúru.

4. Pokračujte aplikáciou produktu na pleť.

5. Z hygienických dôvodov nezabudnite udržiavať hubku čistú.


Mint Softie

Hubka v tvare hrušky je ideálnou voľbou pri aplikácii minerálnych produktov metódou na mokro. Ľahko, rýchlo a rovnomerne s ňou nanesiete produkty na väčšej časti tváre, ale aj do záhybov. Pomocou špičky sa naopak dostanete do ťažko prístupných miest okolo nosa a očí.

Cena: 5,90 €


Peach Softie

Máte radi komplexné líčenie a prirodzený vzhľad? Potom je Peach Softie tou pravou voľbou! Vďaka skosenej strane ľahko nanesiete mejkap na väčšie plochy, ako sú líca a čelo, zatiaľ čo užšou časťou sa dostanete do oblastí okolo nosa a očí.

Cena: 5,90 €


Pink Softie L

Hubka veľkosti L na aplikáciu minerálneho mejkapu metódou na mokro. Je vhodná aj na aplikáciu púdru, lícenky či bronzera. Jej tvar a rozmery sa hravo prispôsobia tvári, a tak vám pomôže aplikovať produkty rovnomerne bez nežiaducich šmúh.

Cena: 5,90 €


Pink Softie M

Hubka v strednej veľkosti bola navrhnutá špeciálne pre jednoduchú a pohodlnú aplikáciu minerálnych produktov, najmä púdru metódou baking. Je ideálna na jednoduché vytvorenie prirodzených kontúr.

Cena: 4,90 €


Pink Softie S

Hubka veľkosti S je ideálna pre jednoduchú a rovnomernú aplikáciu minerálneho korektora metódou na mokro. Vďaka jej veľkosti s ňou ľahko nanesiete produkty pod oči alebo na ťažko prístupné miesta okolo nosa.

Cena: 3,90 €

 

Kúpite na: www.annabelleminerals.com/sk_sk/ 

Patrí do vydania: 
December 2022