Topánkové desatoro pre jeseň a zimu 2022/2023

Svet módy sa už nemohol dočkať trendy noviniek na nadchádzajúce obdobie a dočkať sme sa nevedeli ani my – práve novej kolekcie obľúbenej značky DEICHMANN. Ak patríte medzi topánkové maniačky, tieto trendy budú šperkovať nasledujúce mesiace aj váš šatník...

1. IN sú blokové podpätky. Pôsobia vznešene, priam kráľovsky. Kroky v nich sú absolútne sebavedomé a ozdobné retiazky ich neprehliadnuteľný vzhľad len umocňujú.

 

2. Prešívanie: tento spôsob vzorovania materiálov dodáva výslednému modelu maximálnu eleganciu a nadčasovosť. Obuv a kabelky tohto typu môžete nosiť donekonečna.

 

3. Pozornosť sa aj naďalej zameriava na výrazné a hrubé podošvy, ktoré nie sú len predmetom estetiky a horúceho trendu, ale aj rafinovaným spôsobom ako nohy zospodu odizolovať od chladu.

 

4. Absolútnym must have sa stali výrazné ozdobné reťaze, ktoré zdobia členkovú obuv, lodičky aj mokasíny.

 

5. Mokasíny sú pritom najvýraznejším trendom aktuálnej sezóny, či už ide o nadčasovú klasiku, módny variant s chunky podošvou, alebo horúce modely na blokovom podpätku či platforme.

 

6. V oblasti športovej obuvi hrajú naďalej prím tenisky s rafinovanými detailmi.

 

7. Okrem klasických zimných tmavých farieb sa dostávajú k slovu odtiene bielej a svetlej béžovej až karamelovej.

 

8. O ležérne elegantný vzhľad sa postarajú čižmy v bohémskom štýle, androgýnne pôsobiaca vysoká šnurovacia obuv a trendové snehule.

 

9. Protikladom k tomuto všetkému sú prekrásne, elegantné dámske lodičky s extravagantnými detailmi.

 

10. Všetky tieto modely a trendy sú dostupné v kamenných predajniach, alebo v internetovom obchode www.deichmann.com

Patrí do vydania