S F&F sa budete aj počas jesene cítiť príjemne a chic!

Príjemnému letnému počasiu definitívne odzvonilo a o slovo sa hlási ďalšie ročné obdobie v poradí – jeseň. Jej začiatok môže byť ešte hrejivý, avšak rána nás vedia potrápiť svojimi nízkymi teplotami. Vytiahnite kardigány, vesty či saká a buďte pripravené. F&F vám poradí, ako sa obliecť nielen pohodlne, ale aj štýlovo!

Dajte prednosť pestrým farbám a zaujímavým vzorom

Obdobie jesene je typické svojou farebnosťou a hravosťou. Nebojte sa živých farieb či netradičných vzorov a vyniknite. Hitom tohtoročnej jesene sú geometrické, kvetinové alebo aj mnohými zatracované zvieracie motívy. Menej je viac, a preto určite neodporúčame kombinovať jednotlivé vzory medzi sebou. Kúsky v zaujímavom prevedení je ideálne doplniť niečím jednoduchým a jednofarebným. Ak vo svojom šatníku podobné kúsky nemáte, nezúfajte. Módna značka F&F vytvorila pre všetky dámy jesennú kolekciu plnú zaujímavých vzorov a farieb.

 

Babie leto – posledné náznaky teplých dní

Aj v priebehu jesene môžu teploty dosiahnuť ešte príjemné hodnoty a ponúknuť nám jednu z posledných možností na užitie si slnečných dní. Toto obdobie ľudovo nazývame babie leto a počas neho môžete zo svojho šatníka vytiahnuť aj kúsky z tenšieho materiálu doplnené o pančušky či zaujímavé doplnky ako klobúky, baretky a šatky. Jedným z takýchto kúskov na teplejšie počasie sú napríklad šaty, v ktorých sa budete cítiť nielen pohodlne, ale aj štýlovo. V tých od F&F to platí dvojnásobne. Populárnym trendom sú už spomínané kvetinové či zvieracie motívy. Stavte na originalitu a vychutnajte si plnými dúškami teplé lúče jesenného slnka.

 

Ležérne kúsky do mesta aj na jesennú prechádzku

Veľmi obľúbeným štýlom obliekania dnešnej doby sa stal tzv. ležérny. Ležérne sa môžete obliecť nielen doma pri stretnutí s priateľmi alebo na jesennú prechádzku, ale aj do mesta. Využiť môžete rôzne druhy pohodlného oblečenia ako teplákové súpravy, legíny, mikiny alebo bundičky. Bonusom tohto štýlu je jeho ľahká kombinovateľnosť s inými štýlmi, čím si dokážete vytvoriť vždy originálny outfit. Svoj šatník si môžete doplniť nadčasovými kúskami z jesennej kolekcie F&F, ktorá ponúka množstvo pohodlných kúskov vyrobených z prírodných materiálov, ako je organická bavlna. Pripravte sa na jeseň, ktorá bude tento rok príjemnejšia než kedykoľvek predtým!

Patrí do vydania: 
Október 2022