Doprajte si dokonalý večer plný oddychu

Je dôležité vedieť si dopriať oddych. Najmä počas pracovného týždňa, kedy častokrát nemáte čas pre seba. Ničím nerušený večer s maskou na tvári a pohárom dobrého drinku pri vašom obľúbenom filme, či v kruhu vašich najbližších je to pravé. Pripraviť si takýto večer je dokonca oveľa jednoduchšie, ako si myslíte.

Okrem správneho drinku či večernej rutiny s maskou je ideálne ľahnúť si na pohovku k filmu. Či už preferujete romantické komédie plné smiechu a bozkov alebo radšej siahnete po akčnom trileri, typ oddychu je len na vás.

 

Dobrý drink dotvorí atmosféru celého večera. Obľúbený taliansky Aperol Spritz nielen osvieži, ale zároveň prinesie kúsok Talianska priamo k vám domov. Jeho príprava je veľmi rýchla a jednoduchá. Do vínového pohára plného ľadu pridajte 1 diel Cinzano Pro - Spritz a jeden diel Aperol. Následne nalejte trošku sódy, zľahka premiešajte, aby sa všetko spojilo a na záver ozdobte plátkom pomaranča. Takýto osviežujúci nápoj vám spestrí večer a oddych je zaručený.

 

Samozrejme nemôžete zabudnúť na maškrty či chutnú večeru. K drinku Aperol Spritz bude dokonale ladiť drobné občerstvenie ako olivy, grissiny či krekry. Nerobte si starosti s varením, chcete si predsa oddýchnuť. Preto si svoje obľúbené jedlo objednajte. Tradičné talianske cestoviny či pizza podľa vlastného výberu vás určite potešia.

 

Večer ako z filmu si rozhodne zaslúžite a tak si doprajte to najlepšie. Príjemný oddych si viete užiť sama alebo s blízkymi. Nezabudnite si ho však vychutnať s jedinečným talianskym aperitívom Aperol Spritz.

Patrí do vydania