Uhádnete, kto vidí takto svojho ocka? Napovie vám červený prístroj na obrázku!

Spoznávate známeho komika? Jeho Adelka ho namaľovala s okuliarmi, tie však bežne nenosí. Zato červený prístroj na kuchynskej linke by vám mohol napovedať, o koho sa jedná.

Slovenský moderátor, herec a zabávač pochádza zo Žiliny, kde aj pričuchol k divadlu, a to pôde žilinského Bábkového divadla. Svoju kariéru zabávača rozbehol ako stand-up komik, vidieť sme ho mohli v seriáloch ako napr. Hoď svišťom, Dr. Ludsky, vo filme Cuky Luky, no najväčšiu slávu mu priniesla úloha v Hornej Dolnej. Teraz už istotne tušíte, že ide o obľúbeného „Tunela“ - Juraja Šoka Tabačeka.

 

Ten sa nedávno stal ambasádorom projektu Slovensko uvažuje, ktorý dopĺňa iniciatívu Slovensko zálohuje o ďalšiu možnosť, ako sa správať ešte ekologickejšie. „Zálohovanie považujem za perfektný krok smerom k ekologickejšiemu nakladaniu s plastovým odpadom, stále však platí, že najlepší odpad je ten, ktorý sa netvorí. SodaStream je nesporne ekologickejšia alternatíva k sýtenej vode v PET fľašiach a učím to aj svoje deti,“ vysvetľuje Juraj Tabaček.

 

Jurajova Adelka takto vidí svojho ocka. Foto: archív JT

 

O Jurajovi je známe, že lásku k prírode a ekologické správanie vštepuje aj svojim deťom. Netreba sa teda diviť, že jeho dcéra Adelka vníma svojho ocka aj z tejto stránky. „Bol som milo prekvapený, keď ma nakreslila v kuchyni a pridala aj SodaStream. Čapujeme si ním bublinky každý do svojej fľaše – decká do školy, ja na natáčanie, spoločne na turistiku a keď sa nám voda z domu minie, doplníme si ju hoci aj z čistého potoka. Pre decká je to fantastický zážitok,“ dodáva populárny zabávač.

 

Vášnivý turista Juraj nemá problém napiť sa vody z potoka. Foto: archív JT

 

Patrí do vydania: 
Február 2022