Život je dobrodružstvo

Či už si vášnivý dobrodruh, alebo chceš byť len nezávislý na elektrickej sieti, tak práve pre teba je určená cenovo zvýhodnená solárna súprava VENTURE 35 SOLAR KIT s powerbankou Venture 35 a solárnym panelom Nomad 10.

Ľahký a prenosný systém je určený predovšetkým na dobíjanie drobnej elektroniky na cestách, výpravách, expedíciách a všade tam, kde je ťažký prístup k zdroju elektriny. Buď nezávislý na zásuvkách a uži si výpravu mimo civilizácie na sto percent!

 

Nová powerbanka Venture 35 je pripravená aj na tie najdivokejšie dobrodružstvá. Kapacita 9600 mAh vám vďaka IP67 bude k dispozícii prakticky v akomkoľvek prostredí. Nevadí jej ani pád do vody. Je vybavená 50 lm svetlom a zo zásuvky ju cez USB-C dobijete za dve hodiny.

 

Panel Nomad 10 je možné pripevniť na batoh a dobíjať powerbanku počas chôdze. Optimálne je ale nastaviť panely kolmo k slnku pomocou polohovateľného stojanu. Je vybavený technológiou autoreštart, ktorá obnoví nabíjanie v prípade odpojenia kvôli nedostatočnému slnečnému svitu. Panel je vysoko odolný proti vode, snehu i mechanickému poškodeniu. Panel Nomad 10 úplne dobije powerbanku Venture 35 na priamom slnku za 6-12 hodín.

 

Majte dostatok energie pre drobnú elektroniku, nech už ste kdekoľvek.

 

Odporúčaná cena 159,90 €. Kúpite na SAVETHEDAY.SK

 

Patrí do vydania