Nezabudnite v predvianočnom zhone myslieť aj na seba

Pečenie koláčov, upratovanie, plánovanie Vianoc a k tomu ešte zamestnanie – to všetko sa spája najmä so stresom, aby bolo všetko dokonale pripravené. Často tak pri chystaní prekvapení pre druhých zabúdame myslieť na seba. Obdobie pred Vianocami by však malo byť aj časom dopriať si niečo výnimočné a originálne.

 

Také môžu byť aj neopakovateľné kúsky z pripravovanej limitovanej vianočnej edície spodnej bielizne TRIOLA, ktorá prináša modely v luxusnej čiernej a ametystovej farbe. Inšpirujte sa drahokamami, ktoré sú typické svojou krásou, čistotou a stálosťou. Ak siahnete po čiernej, získate jedinečné kúsky, rovnako ako čierne diamanty, ktoré sú veľmi ojedinelé. Ametyst je zase ochranný kameň používaný proti urieknutiu, ktorý vnáša do života harmóniu.

 

Vy vďaka limitovaným modelom vianočnej kolekcie TRIOLA, ktorá sa postupne objavuje v predaji, získate diamanty ukryté pod šatami, ktoré už inde nikde nenájdete a nebudú sa ani opakovať! Sú ušité výhradne v susednej Českej republike, čo zaručuje ich vysokú kvalitu a majú prepracované strihy, takže garantujú vysoký komfort nosenia počas celého dňa. Kolekcia prináša luxusné materiály a trendový dizajn, takže si z nich vyberie skutočne každá žena. Všetky modely, ale tiež darčekové poukazy a ešte viac hľadajte na www.triola.sk.

 

Luxusné modely v trendovej čiernej farbe z kolekcie DIAMANT

Bezšvová, vystužená podprsenka TRIOLA 28812 strihu Perfect FIT s vysokým stredom a kosticami sa hodí pre obdarenejšie dámy. Prináša rovnováhu kontrastu - košíčky vo farbe rosé sú totiž potiahnuté jemnou čiernou čipkou s dizajnom liniek, čo vytvára skutočne zaujímavý efekt. V ponuke je vo veľkosti B-K a obvodoch 65-105. Dolaďte ju nohavičkami TRIOLA 31812 klasického strihu, ktoré nájdete vo veľkosti 70 – 95.

 

V čiernej farbe nájdete aj nevystuženú podprsenku TRIOLA 21830 strihu Comfy FIT s kosticami vhodnú pre obdarenejšie dámy. Ľahko formujúci efekt opticky zmenší poprsie až o jednu veľkosť. V hornej časti košíčkov je jemná čipka, ramienka sú rozšírené a veľmi pohodlné. V ponuke je vo veľkosti D-K a obvodoch 70-95. Ak ku nej zvolíte nohavičky TRIOLA 32830 s vyšším pásom, ktoré nájdete vo veľkosti 75 – 95, získate očarujúci komplet.

 

Tenko vystužená, hladká podprsenka TRIOLA 29830  strihu TOP FIT s nízkym stredom je opäť určená obdarenejším dámam. Na ramienkach a obvode má jemnú čipku vo farebnej kombinácii rosé a čiernej. Táto podprsenka v trendovej čiernej farbe je vhodná aj do hlbokých výstrihov. V ponuke je vo veľkosti B-J a obvodoch 70-95. Dolaďte ju nohavičkami TRIOLA 31830 klasického strihu, ktoré nájdete vo veľkosti 70 – 95.

 

Pre menšie a stredné veľkosti je určená tenko vystužená, čipkovaná podprsenka TRIOLA 26830 balkónového strihu Sexy FIT opäť v luxusnej čiernej farbe. Jemná dvojfarebná čipka sa nerysuje pod oblečením a tak je vhodná aj do hlbokých výstrihov. V ponuke je vo veľkosti B-H a obvodoch 65-95. Ak ju doladíte panty nohavičkami TRIOLA 35830, ktoré nájdete vo veľkosti 70 – 85, získate luxusný model originálnej limitovanej kolekcie. 

 

Unikátne modely v nádhernej ametystovej farbe z kolekcie AMETYST

Tenko vystužená podprsenka TRIOLA 29832 strihu TOP FIT s nízkym stredom je určená obdarenejším dámam. Má hladké košíčky doplnené luxusnou čipkou v rovnakej, ametystovej farbe. Podprsenka je vhodná aj do hlbokých výstrihov. V ponuke je vo veľkosti B-I a obvodoch 70-95. Dolaďte ju nohavičkami TRIOLA 31832 klasického strihu, ktoré nájdete vo veľkosti 70 – 95.

 

Opäť obdarenejším dámam je určená polovystužená podprsenka TRIOLA 27832 strihu Fixed FIT s kosticami. Spodná časť košíčkov je vystužená a hornú tvorí jemná, elastická čipka. Podprsenka v ametystovej farbe vďaka svojmu strihu vyrovná aj menšiu asymetriu pŕs. V ponuke je vo veľkosti D-K a obvodoch 70-95. Ak ju zladíte s nohavičkami TRIOLA 31832 klasického strihu, ktoré nájdete vo veľkosti 70 – 95, získate dokonalý model.

 

 

Ženám s menšími a strednými prsami sa bude hodiť tenko vystužená podprsenka TRIOLA 22832  strihu T-FIT s kosticami. T-šev vyčarí prirodzene guľatý tvar poprsia. Košíčky aj ramienka sú potiahnuté luxusnou čipkou v rovnakej, ametystovej farbe. V ponuke je vo veľkosti B-G a obvodoch 70-95. Dolaďte ju nohavičkami brazilkami TRIOLA 34832, ktoré nájdete vo veľkosti 70 – 85.

Ak chcete potešiť nielen seba, ale aj sestru, švagrinú, mamu či kamarátku a neviete si hneď teraz vybrať, zvoľte si darčekové poukazy - viac informácií na www.triola.sk.

Patrí do vydania: 
December 2021