Potešenie z dobrého jedla? To je McCain!

Legendárne hranolčeky McCain, ktoré stačí iba vysypať na plech a nechať piecť v rúre, poznáme všetci. A keďže McCain, výrobca zemiakových mrazených produktov, veľmi dobre pozná trendy v gastronómii a naše chuťové poháriky, neustále sa snaží prekvapovať vynikajúcimi novinkami. Práve teraz k nám prichádzajú zemiakové dobroty, ktoré sú nielen chutné, ale aj kvalitné a pripravené z najlepších odrôd zemiakov. Navyše, sledujú aj vyvážený životný štýl a ich výroba je šetrná k prírode.

Rozmýšľate nad štýlovým a chutným pohostením pre priateľov? Máte chuť na niečo výnimočné? Alebo len hľadáte receptové inšpirácie na rodinný obed či večeru? Máme pre vás užitočný tip! McCain prináša do mraziacich boxov obchodov chrumkavé zemiakové novinky: batátové hranolčeky Sweet Potatoes, zemiakové mesiačiky so stredomorskými bylinkami Mediterrane Wedges a krehké kroketky Kroketten Fest! Všetky zemiakové dobroty si zachovávajú presne to, na čo sme zvyknutí a čo na značke McCain oceňujeme - skvelú chuť, prvotriednu kvalitu a jednoduchý spôsob prípravy. Viac na www.mccain.sk.

 

Streetfoodové Sweet Potatoes najlepšie chutia s priateľmi

Milujete atmosféru streetfoodových festivalov? Tak si ju preneste domov s batátovými hranolčekmi Sweet Potatoes od McCain! A čo je lepšie, ako skombinovať štýlovú pochúťku s dobrou spoločnosťou? Pozvite blízkych priateľov, strávte nezabudnuteľné chvíle a spoločne vychutnávajte skvelé jedlo. Sweet Potatoes zachutia každému, veď McCain hranolčeky zo sladkých zemiakov sú obľúbené po celom svete! Ochutnajte spolu horúci kulinársky trend a objavujte nové chute!

Hranolčeky sú navyše vegánske a vďaka novej receptúre aj extra chrumkavé. Vychutnajte si ich samotné, s omáčkami a dipmi alebo ako prílohu k obľúbenému jedlu. So streetfoodovými hranolčekmi Sweet Potatoes nuda na tanieri určite nehrozí!

Tip na prípravu: Hranolčeky Sweet Potatoes pripravujte podľa návodu na obale. Sú ideálne na pečenie v rúre bez pridania oleja.
McCain hranolčeky Sweet Potatoes: 3,10 €/500 g

 

Objavte chuť Stredomoria s Mediterrane Wedges

Aj vy rozmýšľate, čo dnes variť? Máte chuť na niečo špeciálne? Už nemusíte vymýšľať! Vyskúšajte nové zemiakové mesiačiky Mediterrane Wedges od McCain s voňavými bylinkami, ktoré prenesú chuť Stredomoria k vám domov. Výborná chuť pečených zemiakov s oreganom a rozmarínom vyladí každé jedlo do dokonalosti. Extra chrumkavé na povrchu a lahodné a mäkké vo vnútri, to sú nové Mediterrane Wedges!

Sľubujeme jednoduchú prípravu bez zbytočného riadu, čo určite poteší každú zaneprázdnenú mamu! Skombinujte ich s obľúbeným mäsom, zeleninou alebo omáčkou a chutný obed či večera je na stole. „Pocestujte“ s celou rodinou do Stredomoria, kedykoľvek sa vám zažiada – s Mediterrane Wedges na tanieri.

Tip na prípravu: Zemiaky Mediterrane Wedges sú ideálne na prípravu pečením v rúre. Stačí ich vysypať na plech a bez pridania oleja piecť podľa návodu na obale.
McCain zemiaky Mediterrane Wedges: 1,99 €/750 g

 

Chrumkavé krokety, ktoré skrátka chcete ochutnať

Ak chystáte rodinnú oslavu alebo si len chcete dopriať niečo chutné a zároveň výnimočné, siahnite po nových kroketkách Kroketten Fest od McCain. Sú pripravené z jemnej a lahodnej zemiakovej kaše a vytvarované do rôznych elegantných tvarov a veľkostí. Každá kroketka nadobúda po upečení chrumkavosť na povrchu, ale vo vnútri ostáva stále nadýchaná. A práve táto kombinácia robí z Kroketten Fest pochúťku na mnohé špeciálne príležitosti, pre vás a vašich blízkych. S výnimočnými Kroketten Fest sa stanete hostiteľkou roka!

Tip na prípravu: Chrumkavé Kroketten Fest pripravíte pečením v rúre bez pridania oleja. Postupujte podľa návodu na obale.
McCain krokety Kroketten Fest: 2,19 €/600g

Viac informácií o spoločnosti McCain nájdete na www.mccain.sk.

 

*   *   *

O spoločnosti McCain:

Rodinný podnik McCain Foods Ltd bol založený v roku 1956 v meste Florenceville/N.B. Tým začala svoju cestu okolo sveta skvelá myšlienka, ktorá už čoskoro nadchla ľudí všetkých vekových kategórií: vychutnávať si prvotriedne kvalitné hranolčeky pripravované za niekoľko minút v pohodlí domova! Značka McCain bola dokonca prvým výrobcom zemiakových hranolčekov určených na prípravu v rúre bez pridania oleja. Dnes má spoločnosť McCain viac ako 20 000 kvalifikovaných zamestnancov v 160 krajinách. Popri už všeobecne známych a obľúbených zemiakových výrobkoch sa dostali do ponuky aj výrobky pre rýchle občerstvenie a rôzne predjedlá. Od roku 1996 sú produkty McCain súčasťou aj slovenských domácností. Spoločnosť zásobuje kvalitnými zemiakovými výrobkami konečných spotrebiteľov a obchodných partnerov v gastronómii. Je držiteľom pečate a diplomu Zdravo a chutne a šiestich ocenení Slovak Superbrands.

Patrí do vydania