NEUMA - HARMÓNIA DIAĽOK - kvalitná starostlivosť o vlasy inšpirovaná celým svetom

Ako globálna značka oslovujeme kultúry blízke i ďaleké, inšpirujeme sa ich tradíciami a rozmanitosťou. Teší nás, že už nemusíme cestovať len v našich snoch a srdciach, ale vzdialené miesta môžeme opäť objavovať naživo. Ešte väčšiu radosť nám robí to, že vám môžeme predstaviť tri darčekové balíčky starostlivosti o vlasy v úplne novom balení, ktoré je inšpirované tradičným folklórom, ktorý nás uchvátil pri našom túlaní po svete.

neuMoisture

 

Darčekový balíček neuMoisture je vhodný pre suché a chemicky poškodené vlasy. Každý z produktov dodá vlasom stratenú vlhkosť a súčasne ochráni ich farbu. Hydratované vlasy sú potom na prvý pohľad zdravé, prirodzene lesklé, odolné a lepšie sa upravujú. Prípravky obsahujú prírodné esenciálne oleje z levandule, mandarínky a vanilky, ktoré vlasom dodajú jedinečnú vôňu.

❖ Šampón neuMoisture shampoo® so šetrným bezsulfátovým zložením a UV ochranou jemne avšak dôkladne umyje vlasy bez toho, aby ich vysušil.

❖ Kondicionér neuMoisture condition® je doslova nabitý hydratačnými zložkami, vďaka ktorým zostane na dlhú dobu vo vlasoch vlhkosť, a tie sú vďaka tomu odolné, pružné a hebké. Okrem toho má kondicionér UV ochranu a tiež pomáha redukovať poškodenia spôsobené česaním a tepelným stylingom.

❖ Maska neuMoisture intensive masque® sa postará o intenzívnu a hĺbkovú hydratáciu každého vlasu, a to hlavne vďaka komplexu rastlinných extraktov a esenciálnych olejov Phyto Colour Complex™. Okrem toho maska obsahuje rastlinný ochranný štít pred slnečným žiarením Phyto UV Shield™, ktorý navyše predĺži životnosť farby a oživí jej tón.

 

Darujte výdatnú hydratáciu pre zdravé a nádherne lesklé vlasy. NEUMA neuMoisture (300ml neuMoisture šampón, 250ml neuMoisture kondicionér a 200g neuMoisture maska)

 

reNeu

Darčekový balíček reNeu je určený pre všetky typy vlasov, ktoré potrebujú nový štart. Prípravky totiž zlepšujú nielen stav a štruktúru každého vlasu, ale tiež sa starajú o pokožku hlavy. V neposlednom rade potom chránia farbu, zanechávajú vlasy hladké, hebké, prirodzene lesklé a navyše obsahujú prírodné esenciálne oleje z vanilky a mäty piepornej, ktoré vlasom prepožičajú nádhernú vôňu.

 

❖ Šampón reNeu shampoo® má bezsulfátovú receptúru s UV ochranou. Postará sa o šetrné zmytie všetkých nečistôt i znečistenia spôsobeného mestským prostredím, vďaka čomu potom vlasy zostanú svieže, hladké a ľahko sa upravujú.

❖ Kondicionér eNeu condition® má ľahké zloženie, ktoré vlasy nezaťaží, ale zaistí im výživu a zásadne uľahčí rozčesávanie. Okrem toho prípravok hydratuje, posilňuje obranyschopnosť vlasov, zaisťuje dlhotrvajúci lesk, tiež pôsobí antistaticky, teda skrotí neposedné vlasy a v neposlednom rade má UV ochranu, ktorá predĺži trvanlivosť farby.

❖ Bezoplachová starostlivosť v spreji neuMoisture instant fix® je plná hydratačných látok, proteínov a vitamínov pre obnovu a hĺbkovú starostlivosť o každý vlas. Ľahký sprej s kokosovo vanilkovou vôňou navyše vlasy chráni, pripravuje ich na styling a tiež ich pomáha rozčesať, keď sú zamotané.

 

Darujte osvieženie, revitalizáciu a obnovu vlasov. NEUMA, reNeu (300ml reNeu šampón, 250ml reNeu kondicionér a 200ml reNeu sprej)

 

neuVolume

Darčekový balíček neuVolume je určený pre všetky typy vlasov, ktoré potrebujú dodať objem. Každý z produktov obsahuje jedinečné prírodné ingrediencie, ktoré zaistia dlhotrvajúcu plnosť a hustotu účesu bez toho, aby boli zaťažené jednotlivé vlasy a tiež esenciálne oleje z vanilky, bieleho feniklu a pačuli, ktoré účesu prepožičajú zmyselnú vôňu.

 

❖ Šampón neuVolume shampoo® má šetrnú bezsulfátovú receptúru s UV ochranou, vďaka ktorej z vlasov zmyje všetky nečistoty bez toho, aby ich akokoľvek zaťažil. Po použití šampónu sú vlasy silné, husté a lesklé. Okrem toho šampón obsahuje antistatické zložky, ktoré sa postarajú o skrotenie neposedných vlasov.

❖ Kondicionér neuVolume condition® vďaka svojmu ľahkému zloženiu vlasy nezaťaží, zároveň uľahčí rozčesávanie a podporí ich objem. Výsledkom použitia je prirodzene lesklý, hebký a plný účes.

❖ Stylingové želé neuStyling gelée® má výnimočne ľahkú a hodvábnu konzistenciu, ktorá vlasom dodá objem a zároveň vďaka fixačným zložkám pomôže s tvorbou účesu. Prípravok navyše chráni pred poškodením, a to aj tepelnou úpravou, posilňuje prirodzený lesk a taktiež dodáva vlasom silu, hebkosť a hydratáciu. Želé je vynikajúce pre prirodzene kučeravé vlasy aj pre vlnitý styling.

 

 

Darujte neuveriteľný objem bez zaťaženia. NEUMA, neuVolume (300ml neuVolume šampón, 250ml neuVolume kondicionér a 250ml neuVolume gél)

 

Osudová inšpirácia

Počas našich ciest sa stretávame s mnohými spoločenskými zvykmi, radi sme ich súčasťou, a ešte radšej sa nimi inšpirujeme pri tvorbe našich produktov. Za vzormi, dizajnom i všetkými vybranými farbami našich nových darčekových súprav sa skrýva bohatá minulosť troch kultúr, ktoré si nás podmanili doslova osudovo.

 

neuMoisture

inšpirované Škandináviou

Tradičný škandinávsky dizajn je známy pre svoj minimalizmus, nadčasovosť a funkčnosť. Typické vzory sú jednoduché, dvojrozmerné a spravidla znázorňujú zvieratá či rastliny, ktoré sú symetricky usporiadané do obrazcov s úprimným posolstvom. Farebná paleta býva jednoduchá a jej cieľom je vytvoriť útulnú a upokojujúcu atmosféru.

 

reNeu

inšpirované Afrikou

Vzory afrických kmeňov sú bohaté, živé a nezabudnuteľné, a to vďaka opakovaniu farieb, textúr aj línií. Potlače na textile symbolizujú určitý status, hierarchiu alebo napríklad vernosť ku koreňom vlastného kmeňa. Varianty vzorov a farieb majú preto často rozdielne významy s ohľadom na posolstvo, ktoré chcú odovzdať. Klasické farby používané v afrických vzoroch (a tiež na našej darčekovej kazete) majú nasledujúci význam:

● biela ako v mnohých ďalších kultúrach stelesňuje duchovno a čistotu,

● zlatá reprezentuje bohatstvo a plodnosť,

● zelená predstavuje blahobyt, a navyše je to farba liečivá, ktorá reprezentuje zdravie v živote.

 

neuVolume

inšpirované Aztékmi

Aztécka civilizácia dominovala dlhé stáročia (od 14. do 16.) strednej Amerike. Konkrétne vzory od seba odlišovali členov jednotlivých kmeňov a tiež symbolizovali statusy bojovníkov. Okrem toho, že je každá grafika výnimočne ozdobná, jej originalita v sebe navyše ukrýva aj určitú symboliku, ktorá má odovzdať konkrétne posolstvo alebo spirituálne vyjadrenie.

 

Patrí do vydania: 
December 2021