You Matter. Take care of yourself inside & out

Šedivý mesiac november sa rozhodli oživiť dve obľúbené značky Waterdrop a Annabelle Minerals nezvyčajnou spoluprácou, ktorá svojím headlinom "You Matter. Take care of yourself inside & out " upozorňuje zákazníkov, aby na seba nezabúdali počas najnáročnejšieho obdobia roka. Dôležitá je starostlivosť nielen o náš zovňajšok, ale aj o naše vnútro.

Záleží na tebe. Staraj sa o svoju vnútornú aj vonkajšiu krásu. Tak znie odkaz, ktorý upozorňuje ľudí, aby dopriali svojmu telu kvalitný pitný režim a starostlivosť svojmu zovňajšku. Spojením svojich síl Waterdrop a Annabell Minerals vytvorili výnimočnú spoluprácu, vďaka ktorej zákazníci získajú nielen kvalitný pitný režim plný výťažkov z ovocia a vitamínov, ale aj dokonalý mejkap z minerálov, ktorý sa postará o bezchybnú pleť. Vďaka vysokému obsahu minerálov rozjasní pokožku aj v najchladnejšom počasí.

Waterdrop a Annabelle Minerals sú obľúbené značky, ktoré síce vytvárajú odlišné kvalitné produkty, no zároveň majú spoločnú víziu a to nielen starať sa o každého z nás, ale aj o našu zem a dbať na udržateľnosť. Vyrábajú produkty, ktoré nezaťažujú našu planétu a používajú recyklovateľné obaly. 

 

Viac informácií nájdete na www.waterdrop.cz alebo www.annabelleminerals.cz.

Patrí do vydania: 
November 2021