Objavte svoju vášeň k móde

Po otvorení multifunkčného centra Nivy prichádza aj veľkolepé otvorenie nového módneho domu Peek & Cloppenburg. Na ploche viac ako 3 400 m2 spoločnosť ponúka Bratislavčanom, ako aj návštevníkom hlavného mesta populárne, svetové, ako aj exkluzívne značky, kde si každý jednoznačne príde na svoje. Peek & Cloppenburg, ktorý prezentuje najnovšie trendy, je na slovenskom trhu známy už takmer 17 rokov a pýšiť sa tentokrát môže už v poradí štvrtou predajňou.

Peek & Cloppenburg je rodinný maloobchodný predajca módy s vyše 120-ročnou históriou so sídlom v Düsseldorfe a vo Viedni. Už od svojho založenia predstavuje synonymum zmyslu pre štýl a kvalitu, preto je jeho hlavným cieľom neustále pozorne načúvať potrebám a prianiam svojich zákazníkov, prezentovať najnovšie trendy, značky či exkluzívne kolekcie dizajnérov. Zákazníci to môžu vnímať v každej z vyše 140 predajní v 15 krajinách po celej Európe, ku ktorým teraz pribudla aj štvrtá bratislavská predajňa v Nivy centrum. Peek & Cloppenburg vo svojom štýlovom a priestrannom nákupom prostredí ponúka skutočný zážitok z nákupu vďaka svojmu širokému výberu produktov a značiek. Svoj sortiment si naozaj starostlivo vyberá, preto v portfóliu ponúka oblečenie ako na voľný čas, tak aj na biznisové a formálne príležitosti.

 

„V novom obchode o rozlohe takmer 3 500 m2 nájdete pod jednou strechou množstvo módnych značiek. Našim hlavným cieľom je prinášať zákazníkom deň čo deň rôzne štýly oblečenia na každú príležitosť, čo dosahujeme starostlivo koordinovaným sortimentom, ktorý okrem medzinárodných mien zahŕňa aj exkluzívne, veľmi obľúbené, značky.“, hovorí Paul Pörtner, riaditeľ Retail Managementu v Peek & Cloppenburg, zodpovedný za rakúsky a východoeurópsky trh.

 

V portfóliu Peek & Cloppenburg nájdete značky všetkých segmentov módy i cenových úrovní. Tommy Hilfiger, Boss Black, Tom Tailor, Guess či Marc Cain patria medzi už dobre známe, obľúbené značky. Svojich favoritov si ale určite nájdete aj v tých exkluzívnych. Značky Jake*s, Jake*s Collection, REVIEW, REVIEW for Kids a REVIEW for Teens ponúkajú vo svojich neustále sa rozširujúcich kolekciách trendy sortiment pre moderných zákazníkov. Značky Mon­tego, MCNEAL, Christian Berg a Paul Rosen dopĺňajú už dostupný sortiment obľúbenými kúskami vyššej kvality.

 

„Pre ešte atraktívnejší zážitok z nakupovania sa nový obchod predstavuje v novom koncepte. Ten je jasne rozdelený na pánske a dámske poschodie. Nové usporiadanie má našim zákazníkom poskytnúť optimálnu orientáciu a inšpirovať ich rozmanitosťou ponúkaných produktov. Ďalšou novinkou je časť venovaná športu a voľnočasovým aktivitám pre mladšiu cieľovú skupinu. Športová móda vhodná na každý deň je absolútnym trendom a sme radi, že sme ju mohli ponúknuť našim zákazníkom na Slovensku,“, objasňuje Paul Pörtner.

 

Navštívte aj vy najmodernejšiu predajňu v Bratislave! Nechajte sa inspirovať najnovšími trendami a obohaťte svoj šatník o nové módne kúsky! Viac informácií na stránke www.peek-cloppenburg.com/sk

Patrí do vydania: 
November 2021