Dedoles novinky pre celú rodinu plné leta a športu

K letu patrí slnko, voda a čas strávený vonku. Nezáleží na tom, či preferujete lenivé trávenie horúcich dní pri vode alebo máte radšej aktívne trávenie voľného času. Dedoles tento rok predstavil novú letnú kolekciu, ktorá poteší veľkých aj malých milovníkov hravých dizajnov a veselých farieb.

Plavky pre ženy aj mužov z recyklovaných plastov

Viete si predstaviť leto bez plaviek? My nie! Preto Dedoles vytvorili množstvo nových výrazných dizajnov, ktoré vás tak opantajú, že si z nich nebudete vedieť vybrať. Každá žena si príde na svoje hneď trikrát! Nosíte jednodielne plavky, športové bikiny alebo klasické bikiny so zaväzovaním na šnúrky? Všetky tieto strihy nájdete v našej ponuke. Nezabudli sme samozrejme ani na mužov. Tí si určite nájdu obľúbený dizajn šortkových plaviek. Plavky sú tiež šetrné k prírode. Pri ich vytváraní boli totiž použité vlákna z recyklovaných plastových fliaš a môžu sa pochváliť certifikátom Global Recycled Standard.

 

Veselé a pohodlné legíny a cyklistické šortky

Chystáte sa na bicykel, do fitka, na jógu, tancovať či na prechádzku do lesa? Oblečte si dámske cyklistické šortky alebo nové veselé dizajny legín, vďaka ktorým sa počas svojich obľúbených aktivít budete cítiť pohodlne a zároveň štýlovo. Legíny aj cyklistické šortky krásne zvýraznia vašu ženskosť a doplnia váš športový outfit. Dedoles legíny aj cyklistické šortky sú také pohodlné, že ich nebudete chcieť vyzliecť ani vtedy, keď budete iba sedieť doma na gauči. Navyše si môžete vybrať z veľkého množstva dizajnov ten pravý, v ktorom sa budete cítiť krásne. Páči sa vám lotos, exotické listy, lemur, fénix, fialový mesiac alebo rozkvitnutá lúka? Môžete ich mať všetky.

 

Plážová osuška ako dizajnový kúsok

K letu neodmysliteľne patrí horúce slnko, krásne počasie a čas strávený pri vode. Či už ležíte na pláži pri mori, pri bazéne alebo v parku na tráve, potrebujete veľký plážový uterák, na ktorom môžete tráviť hodiny oddychom alebo sa do neho zabaliť. Nové veselé dizajny potešia nepochybne každého, kto má rád typické letné vzory a farby. Dokonca sú k dispozícii aj v dvoch rôznych tvaroch. Deväť z nich je obdĺžnikových, ktoré majú prišité tajné vrecko na odkladanie drobností a štyri nájdete v tvare kruhu.

 

Košeľové šaty pre každú ženu

Chcete byť hviezdou na horúcej pláži aj večer na terase? V letných Dedoles košeľových šatách sa budete cítiť pohodlne a zároveň atraktívne po celý deň. Veselé vzory, dúhové farby a mladistvý duch vás budú sprevádzať počas celej letnej sezóny. Dizajn čerešní, kokosov, citrónov či kamiliek bude vyhovovať všetkým milovníčkam prírodných dizajnov. Asymetrická zadná časť zase dodáva šatám rafinovanosť. V prednej časti sú šaty doplnené o gombíkové zapínanie po celej dĺžke. Na pláži môžete šaty nosiť voľne cez plavky. Do mesta si stačí vyhrnúť rukávy, pridať opasok a môžete vyraziť na stretnutie s priateľmi.

 

Klobúk na pláž aj do mesta

Klobúky sú jedinečným doplnkom a majú svoje miesto po celý rok. Každé ďalšie leto je novou pripomienkou toho, že klobúky sú skvelý spôsob, ako sa chrániť pred škodlivými slnečnými lúčmi. Dedoles dizajnéri vytvorili päť rôznych veselých motívoch klobúkov pre dámy aj pánov, ktoré si zamilujete. Vybrať si môžete z motívov čerešní, citrónov, sedmokrások alebo piva. Nemusíte ho nosiť iba na pláž alebo k bazénu, dobre vám poslúži aj ako mestský doplnok.

 

Veselé plavky pre malé princezné a malých fešákov

Leto je najobľúbenejším ročným obdobím všetkých detí. Milujú čvachtanie sa vo vode a čas strávený vonku. Potešte svoje ratolesti farebnými plavkami, ktoré budú nosiť s nadšením. Veselé vzory ako kokosy, citróny, jablká či podmorský svet, vyčarujú úsmev na každej detskej tvári a kvalitný materiál zabezpečí pohodlné nosenie vo vode i na súši. Aj plavky pre malých plavcov sú vyrobené z recyklovaných plastových fliaš a získali certifikát Global Recycled Standard.

 

Viac letných produktov nájdete na www.dedoles.sk

Patrí do vydania: 
Júl - August 2021