Nakúpte v PLANEO Elektro a dopravu zadarmo máte až do 28. 2.!

Posledný februárový týždeň patrí v PLANEO Elektro bezplatnému doručovaniu. Čokoľvek si od 22. 2. do 28. 2. 2021 na www.planeo.sk zakúpite, kuriér vám to privezie domov po prvé dvere bez príplatku za dopravu. Využite zároveň množstvo zliav na práčky, chladničky, notebooky, počítače, záhradnú techniku, hodinky a ďalší tovar z kategórie elektrospotrebičov či potrieb do domácnosti a v PLANEO Elektro opäť nakúpite výhodnejšie!

 

Na čo sa teraz oplatí zamerať v PLANEO Elektro svoju pozornosť?

Až do vypredania zásob prebieha akcia na vystavený tovar. Kúpite ho za extra výhodné ceny s jedinečnou zľavou. Ako napríklad vstavanú umývačku riadu Philco PD 1462 BIS, ktorej na umytie 14 súprav riadu stačí iba 11 l vody. Vystavená je o 130 eur lacnejšia, stojí len 299 eur. 

 

 

Výhodné ceny majú aj vysávače. Či si už vyberiete samostatný robotický vysávač, alebo maximálne praktický tyčový, prípadne je vám bližšia klasika  - siahnite po vysávačoch SENCOR, ktorá spája dlhoročnú kvalitu s výbornou zárukou a mimoriadne zaujímavou cenou.

Robotický vysávač SENCOR SRV 8550BKRobotický vysávač SENCOR SRV 8550BK 

 

Záhradkári už určite zachytili vo vzduchu jemný závan jari, signalizujúci, že je čas dokúpiť všetko potrebné. Krovinorezy, štiepkovače, kosačky, píly a ďalšie náradie hľadajte pod názvom Fieldmann a nájdete dobrú cenu, výkon aj vašu spokojnosť.

 

Rotačná kosačka Fieldmann FZR4616-144B
Rotačná kosačka Fieldmann FZR4616-144B

Patrí do vydania