Annabelle Minerals pokračuje vo svojej ceste #lesswaste a predstavuje nádobku na opakovateľné použitie na skladovanie minerálneho mejkapu.

Je možné zastaviť výrobu plastu? Rozhodne nie, ale určite je možné ju obmedziť. Annabelle Minerals prichádza s alternatívou k plastovým nádobkám na miešanie a skladovanie minerálnej kozmetiky. Jedná sa o znovu použiteľnú hliníkovú nádobku Annabelle Minerals.

Prečo siahnuť po hliníkových obaloch?

 

Hliníkové obaly majú mnoho výhod.

• Sú ľahké - produkujú nižšiu uhlíkovú stopu v doprave. Pri každodennom prenášaní nezaťažia vašu kozmetickú taštičku.

• Sú odolné - pri páde sa nerozbijú.

• Môžu byť efektívne recyklované - hliníkové obaly môžu byť recyklované do nekonečna, pretože nestrácajú kvalitu materiálu v priebehu recyklácie. Malo by im to však byť umožnené, a zabezpečiť, aby skončili v kontajneri na kovy.

 

Znovu použiteľná nádoba Annabelle Minerals je vyrobená výhradne z hliníka ružovej farby. Je vybavená sitkom a labutienkou, ktoré slúžia na dva účely - chránia produkt pred vysypaním, a umožňuje vám rýchlu úpravu mejkapu počas dňa. Hliníková nádoba je mimoriadne priestranná - pojme až 18 g sypkej kozmetiky.

 

Ako najlepšie opísať opakovateľne použiteľnú nádobu tromi slovami? Ekologická praktická a pútavá. Pridajte sa k skupine ekologicky zmýšľajúcich spotrebiteľov a vyberte si kozmetiku bez zbytočných plastov.

 

Opakovateľne použiteľná nádobka na skladovanie a miešanie minerálnych produktov. Vyrobená z odolného hliníka. Perfektná na skladovanie a prepravu produktov z radu produktov v papierových obaloch. Nádobka vytvorená v duchu #lesswaste.

 

Nádobka na opakovateľné použitie 3,90 €

 

Kúpite na www.annabelleminerals.com/sk_sk

 

Patrí do vydania