Softie Annabelle Minerals - hubky na dokonalé líčenie

Softie hubky Annabelle Minerals sú ideálnou voľbou pri aplikácii minerálnych produktov v podobe mejkapu, púdru, korektora, lícenky či rozjasňovača metódou na mokro. Vďaka rôznym tvarom s nimi ľahko aplikujete produkty nielen na väčších častiach tváre, ako sú líca a čelo, ale aj do záhybov okolo očí alebo nosa. Tvary a rozmery sa hravo prispôsobia tvári a pomôžu vám mejkap aplikovať rovnomerne bez viditeľných stôp.

APLIKÁCIA:

1. Pred aplikáciou produktov na pleť hubku dobre navlhčite a cez kozmetický obrúsok alebo čistý uterák z nej vytlačte prebytočnú vodu. Z hygienických dôvodov ju nezabudnite udržiavať čistú.

2. Nasypte potrebné množstvo minerálneho mejkapu do viečka.

3. Ponorte hubku Softie do produktu, a krúživými pohybmi ho rozpracujte, kým nedosiahnete krémovú textúru.

4. Pokračujte aplikáciou produktu na pleť.

 

Mint Softie - hubka na mejkap

Hubka v tvare hrušky je ideálnou voľbou pri aplikácii minerálnych produktov v podobe mejkapu, púdru či lícenky metódou na mokro. Ľahko s ňou aplikujete produkty nielen na väčšie časti tváre, ale aj do záhybov. Vďaka plochému zakončeniu kozmetiku nanesiete rýchlo rovnomerne a bez šmúh. Pomocou špičky sa naopak dostanete do ťažko prístupných miest okolo nosa a očí.

Cena: 4,90 €

 

Peach Softie - Mejkapová hubka so zrezanou hranou

Vďaka svojmu tvaru sa stáva jednoduchým pomocníkom pri aplikácii minerálneho mejkapu. Máte radi komplexné líčenie a prirodzený vzhľad? Potom je Peach Softie tou pravou voľbou! Vďaka zrezanej strane ľahko aplikujete mejkap na väčšie plochy, ako sú líca a čelo, zatiaľ čo užšou časťou sa dostanete do oblasti okolo nosa a očí. Je vhodná na aplikáciu mejkapu, korektora, lícenky a rozjasňovača.

Cena: 4,90 €

 

Pink Softie L

Hubka veľkosti L na aplikáciu minerálneho mejkapu metódou na mokro. Je vhodná aj na aplikáciu púdru, lícenky či bronzeru. Bola navrhnutá tak, aby sa s ňou ľahko aplikoval mejkap na pokožku. Jej tvar a rozmery sa hravo prispôsobia tvári. Mejkap vám pomôže aplikovať rovnomerne bez viditeľných stôp.

Cena: 4,90 €

 

Pink Softie M

Hubka na mejkap strednej veľkosti na aplikáciu púdru, lícenky, bronzeru a minerálneho rozjasňovača metódou na mokro. Bola navrhnutá na jednoduchú a pohodlnú aplikáciu minerálnych produktov na pleť. Jej tvar a rozmery sa prispôsobia tvári, čím sa aplikácia produktov stáva ešte jednoduchšia. Je vhodná na aplikáciu púdru metódou baking. Ľahko s ňou vytvoríte prirodzené kontúry.

Cena: 3,90 €

 

Pink Softie S

Hubka veľkosti S na aplikáciu minerálneho korektora metódou na mokro. Bola navrhnutá tak, aby sa s ňou ľahko aplikoval mejkap na pokožku. Jej tvar a rozmery sa ľahko prispôsobia tvári. Mejkap vám pomôže aplikovať rovnomerne bez viditeľných stôp. Vďaka jej malej veľkosti je ideálna na aplikáciu korektora pod oči alebo mejkapu na ťažko prístupných miestach okolo nosa.

Cena: 2,90 €

 

 

Patrí do vydania