Čo sú to zľavové kódy a ako si ich uplatniť?

Potrebujete domov nový kus nábytku, záhradné náradie, či novú práčku? Možno ste práve v situácii, kedy si nemôžete dovoliť príliš utrácať peniaze. Nakupovať lacnejšie by chcel každý. Málokto sa však zamyslí nad tým, či sa to skutočne dá. Dá sa to vôbec? Samozrejme, že áno - a dokonca vám poradíme ako na to. Je ale dôležité hľadať na správnom mieste. Existujú internetové stránky, ktoré vám to umožnia. Pýtate sa, kde hľadať? Tu ste správne.

O zľavových kódoch na KuponyZdarma.sk už počul každý, ale nie každý vie ako ich má používať, a kde ich má vôbec hľadať. Dnes vám tút tému priblížime a vysvetlíme, čo vlastne zľavový kód je, kde ho nájdete, aké sú jeho výhody a predstavíme si konkrétne príklady, kde si svoj kupón môžete uplatniť.

 

Kupón je lístok, ktorý si môžete uplatniť za finančnú zľavu. Veľa kupónov je dnes v podobe kódov, ktoré môžete využívať pri nákupe na internete.

 

Kupóny by sme mohli rozdeliť do 3 kategórií. To, ktorú kategóriu si vyberiete je len na vás, všetky sú zadarmo a vy tak môžete ušetriť. Sú to:

  • zľavové kódy - jedná sa o percentuálnu ale peňažnú zľavu na celý nákup.
  • akcie - sú to špeciálne akcie obchodov na doručenie, či pre jednotlivú kategóriu daného sortimentu.
  • výpredaje - medzi ľuďmi najobľúbenejšie ponuky charakteristické zľavami niekedy do výšky aj 90 % ceny produktu.

 

Ako ich uplatniť?  

  1. Vyberte si, ktorý z kategórie kupónov je pre vás najvhodnejší.
  2. Kliknite na políčko „Zobraziť kód“, a následne sa vám daný kód zobrazí.
  3. Váš zľavový kód si skopírujte.
  4. Uplatnite ho vo vami vybranom obchode v kolónke pre zadanie tohto kódu a vložte tam skopírovaný kód. Niektoré obchody vás upozornia, že máte váš kód vložiť do poznámky.
  5. Užívajte si dobrý pocit z toho, že ste ušetrili a výhodne nakúpili.

 

Nič nezmeškajte  

Treba si dať pozor na to, že veľa zliav je časovo obmedzených. Preto neváhajte a využite ponuku kupónov. Ak si chcete lepšie pamätať, kedy ktorá zľava prebieha, môžete začať odoberať danú internetovú stránku a e-mailom vám budú chodiť nové ponuky. Tiež sa môžete prihlásiť na odoberanie newsletteru.

 

Nemusíte strácať čas  

Dnes sa väčšina z nás ponáhľa a má veľa práce a povinností. Preto si mnohé stránky uvedomujú, že ľudia nemajú čas na to, aby sa registrovali alebo vypĺňali tabuľky. Všetky zľavové kupóny sú preto okamžite k dispozícií a vy nemusíte strácať čas. Nakoľko sú stránky plné stoviek zliav, môžete sa v nich celkom stratiť. Vtedy sa neváhajte obrátiť na e-mailovú adresu webu, na ktorom zľavy pozeráte. Určite vám pomôžu a poradia.

 

Rôznorodé využitie  

Veľké množstvo ľudí je príjemne prekvapených z toho, koľko rozličných kódov je možné  zohnať a využiť. Najčastejšie sa kupóny využívajú v obchodoch s oblečením, pri kúpe búnd, kardigánov, riflí, svetrov.. Tiež ich ale môžete využiť ak zháňate nejaké „auto-moto“ doplnky, elektroniku, poukážky, či darčeky ako sú napr. knihy, hračky alebo hudobné nástroje. V dnešnej dobe zoženiete kupón takmer na všetko, čo vám napadne.

 

Ako to celé funguje? 

- predajňa s nábytkom bežne predáva svoju šatníkovú skriňu za 300€

- poskytne akciu so zľavou 50%, teda konečná cena za skriňu bude 150€

- predajňa ale stanoví pravidlá, ktoré musia potencionálni klienti dodržať, napr. táto akcia bude trvať iba 5 dní, zľavu je možné uplatniť len kamenných predajniach, ..

- akcia sa následne zverejní na zľavovej internetovej stránke

- v závislosti od podmienok môžete využiť kupón na webe alebo priamo v kamennej predajni

- následne bude šatníková skriňa vaša

 

Zľavové kódy majú skutočne zmysel. Využívajte ich a pravidelne si s nimi spríjemňujte nákup. Blížia sa Vianoce a vy budete určite zháňať darčeky.  Nebolo by skvelé kúpiť pekný darček, a zároveň pri nákupe niečo ušetriť?

 

Zdroj obrázku: Shutterstock.com

Patrí do vydania