Najvýkonnejšia starostlivosť o vlasy na mieru a ochrana vlasov až po dobu 60 dní: Fibre Clinix

Starostlivosť o vlasy nie je len o tom, že sa na vaše vlasy váš kaderník pozrie, prečeše ich, prehrabne prstami, podstrihne... Starostlivosť o vlasy je tiež rozhovor o tom, ako sa o svoje vlasy staráte doma, aké používate produkty, ako si ich češete, či často športujete. A v neposlednom rade je to starostlivosť presne na mieru vašim potrebám. Robí to aj váš kaderník?

 

Prispôsobenie služieb aj produktov na mieru konkrétnemu človeku je rastúcim trendom, rovnako ako supermoderné technológie, ktoré prenikajú do všetkých odvetví, starostlivosť o vlasy nevynímajúc. Fibre Clinix je na mieru šitá regenerácia vlasov pre každú vlasovú potrebu, ktorá vďaka najvýkonnejším technológiám pomáha obnovovať pôvodný, neporušený stav vlasov.

 

Keď zistíte, že máte v kaderníckom salóne po kúre s Fibre Clinix krásne vlasy, váš kaderník vám odporučí produkty na domácu starostlivosť, ktoré presne korešpondujú s produktmi, ktoré použil v salóne. Takto predpísaná starostlivosť na doma vám pomôže udržať výsledky zo salónu až do ďalšej návštevy salónu. Inými slovami, vaše vlasy budú stále krásne.

 

Čo je nový FIBRE CLINIX?

FIBRE CLINIX je niekoľko radov doposiaľ najvýkonnejších prípravkov starostlivosti o vlasy v salóne a doma. Kombinuje prispôsobenie na mieru s najmodernejšími vedeckými poznatkami. FIBRE CLINIX je možné zakúpiť jedine vo vybraných salónoch Schwarzkopf Professional a vášmu kaderníkovi umožňuje ponúknuť vám na mieru šité profesionálne služby pre viac vlasových potrieb naraz.

 

Prečo si vybrať nový FIBRE CLINIX?

• Starostlivosť na mieru

- služby a starostlivosť presne zodpovedá vašim individuálnym potrebám

- prispôsobiteľná starostlivosť na domáce použitie, ktorá udržuje efekt starostlivosti zo salónu až po dobu 60 dní

• Vysoký výkon

- produkty obnovujú a regenerujú vlasy poškodené vonkajším prostredím (ovzdušie, bazén, vietor) aj chemickými (zosvetlenie, farbenie, styling) a mechanickými vplyvmi (kefovanie, žehlenie vlasov, kulmovanie, vrkoč, sponky…)

• 10x pevnejšie vlasy

- vlasy vďaka FIBRE CLINIX budú mať uzamknutú poréznosť = škodlivé látky zvonku do nich nemôžu toľko prestupovať

- obnovenie vnútornej a vonkajšej štruktúry po dobu až 60 dní

 

Technológia FIBRE CLINIX

Tripple Bonding Technológia je zdokonalená bonding technológia vychádzajúca z desaťročného výskumu Schwarzkopf Professional. Spevňuje vlasy zvnútra, pretože obsahuje špeciálnu zlúčeninu (trivalentný ión), ktorá vytvára trojrozmernú sieť vo vnútri vlasového vlákna, a tým posilňuje väzby priamo vo vlasovom vlákne (bonding). Vďaka tomu sú vaše vlasy sú pružnejšie a menej sa lámu - až 10x silnejšie vlasy!

 

C21 technológia – je vysoko efektívny vyživujúci činiteľ pôsobiaci na povrchu vlasov pomocou využitia doplňovania lipidov. Dokonale obnovuje ochrannú vrstvu vlasu.

Starostlivosť na mieru a ochrana vlasov až po dobu 60 dní? Áno – stačí sa len opýtať svojho kaderníka a siahnuť po produktoch FIBRE CLINIX.

 

 

Patrí do vydania: 
Október 2020