SodaStream prináša praktickú krásu do každej kuchyne

Ak sa rozhodnete pre SodaStream, otázku, či vám bude pasovať do kuchyne, môžete rovno preskočiť. Na trhu je niekoľko modelov prístrojov SodaStream, z ktorých každý má svoje charakteristické vlastnosti. Líšia sa tvarom a farbou, materiálom, nájdete prístroje mechanické alebo elektronické, s upevnením fľaše na skrutku alebo systémom Snap-N-Lock. K prístrojom si môžete dokúpiť ďalšie veľké aj malé fľaše, ako i elegantné sklenené poháre, nové viečka, špeciálne čistiace prostriedky a dokonca aj sirupy s 50 % koncentrovanou ovocnou šťavou a 17 druhov koncentrovaných príchutí špeciálne pre perlivú vodu.

Najobľúbenejší

Najobľúbenejší model SodaStream JET vyhral cenu „Produkt roka“ päťkrát za sebou. Obsluha je jednoduchá: zaskrutkujete bombičku, zaskrutkujete naplnenú fľašu a sýtite. Model SodaStream JET dostanete v nadčasových farbách - antracitovej alebo bielej a teraz aj v limitovanej čierno-bielej kombinácii vo výhodnom megapacku, kde okrem štandardnej zostavy prístroj + fľaša + bombička dostanete aj dve malé fľašky a 750 ml sirupu s príchuťou Cola. 

 

Najfarebnejší

Na svoje si prídu milovníci farieb a dokonale zladeného interiéru – SodaStream SPIRIT sa predáva vo farebných prevedeniach: biela, čierna, červená, broskyňová a mätová.  Do detailov prepracovaný model SodaStream SPIRIT s tichou prevádzkou pôsobí elegantne a jeho obsluha je jednoduchšia, keďže fľaša sa do prístroja uchytáva automaticky bez nutnosti skrutkovania.  

Najsofistikovanejší

Elektrický SPIRIT One Touch už predstavuje vyššiu verziu prístrojov s absolútne tichou a komfortnou prevádzkou. Podsvietené tlačidlá s kvapôčkami znázorňujú prednastavené režimami perlivosti. Štíhla fľaša v tvare kvapky s nerezovým dnom sa do bieleho alebo čierneho prístroja nasadzuje bez skrutkovania.

 

Najekologickejší

Pokiaľ si potrpíte na dizajn aj ekológiu a pred bezpečným plastom fliaš uprednostníte sklo, vaše vysoké nároky uspokojí biely alebo čierny SodaStream CRYSTAL s kovovým držiakom dizajnovo prepracovanej fľaše, v ktorej môžete bez urážky podávať sýtenú vodu aj váženým obchodným partnerom či hosťom. Vďaka svojmu tvaru zachová sklenená fľaša SodaStream nasýtenú vodu sviežu a perlivú po dlhý čas.

 

Náš tip: Bombičku SodaStream vám privezú až domov. Aj s čerstvými potravinami

Na rozdiel od jednorazových plastových fliaš z obchodu sú fľaše SodaStream opakovateľne použité a bombička s oxidom uhličitým dokáže nasýtiť 60 až 80 litrov vody v závislosti od toho, ako veľmi vodu sýtite. Bombičku SodaStream vám vymenia na vyše 600 miestach, medzi ktorými sú aj známe supermarkety či predajne s kancelárskymi potrebami. Alebo vám spoločnosť Lunys v rámci služby Výmena bombičky s doručením domov bombičku dovezie, čo je veľmi praktické, pretože si zároveň môžete dať priviezť aj naozaj čerstvé potraviny a tiež sirupy SodaStream. 

 

 

Patrí do vydania