Do každej kuchyne, pre celú rodinu: SodaStream predstavuje letné novinky

Najzdravším a ešte stále najlacnejším nápojom je čistá voda. Máme šťastie, že nám tečie z vodovodných kohútikov a nie sme odkázaní na nakupovanie vody v obchode.

 

Napriek tomu sa na Slovensku za rok predá cca 570 miliónov kusov nápojov v jednorazových PET fľašiach, čo je v prepočte viac než 100 kusov na jedného Slováka vrátane bábätiek, pričom najviac je minerálok a stolových vôd. Iba 60 % PET fliaš sa dostane do separovaného odpadu, zvyšok ide do komunálu. V prírode však skončia doslova tony týchto takmer nič nevážiacich obalov. Takže okrem toho, že jednorazové PET fľaše sú pre tých, čo ich kupujú, ešte stále doslova vyhodené peniaze, významne zaťažujú ekosystém. Preto je najlepšie, ak ich nahradíme niečím iným. Riešením pre prírodu aj peňaženku je SodaStream. Jeho jediná fľaša bez škodlivých prísad BPA vydrží až 3 roky, čím zastúpi cca 2500 PET fliaš a plechoviek.

 

Víziou SodaStreamu je čo najväčšie možné zníženie spotreby jednorazových PET fliaš a plechoviek. Veď sýtené nápoje si dnes už každý môže spraviť sám. Jedna SodaStream bombička v závislosti od intenzity sýtenia vyrobí 60 až 80 l jemne, stredne alebo extra sýtenej vody. V spojení s možnosťou výberu prístroja podľa štýlu domácnosti už naozaj nie je dôvod kupovať sýtenú vodu v plastových fľašiach.

 

Letné novinky

Spoločnosť, ktorá už od roku 1903 prináša perlivú vodu do domácností, v tejto letnej sezóne reaguje na nastupujúci trend pastelových farieb a maliny, symbolizujúce bezstarostnosť letných dní v slnkom zaliatej prírode.

SodaStream SPIRIT PeachMint green prichádza v broskyňovom a mätovom šate do detailov prepracovaného štíhleho prístroja a elegantnej fľaše v tvare kvapky. SPIRIT ponúka maximálne jednoduché uchytenie fľaše bez skrutkovania a tichú prevádzku pri sýtení. Za odporúčanú cenu 84,99 € získate balenie s prístrojom, bombičku a veľkú fľašu.

Najobľúbenejší JET White v limitovanejj edícii „Love Raspberry“ s motívom malín prináša kompletný set pre prípravu tých najlepších bublinkových nápojov. V balení okrem štandardu  -prístroja, fľaše a bombičky dostanete aj ďalšie dve 1-litrové fľaše a 750 ml sirupu s príchuťou Malina na prípravu až 18 veľkých fliaš. To všetko za odporúčanú cenu iba 64,99 €.

Patrí do vydania: 
Máj 2020