Umelé mihalnice sú už dlhodobo trendy. Poznáte správny postup ich aplikácie?

Chcete, aby vaše oči vynikli, no mať perfektné očné tiene nie je postačujúce? Riasy sa vyznačujú jemnosťou a nech sa už snažíte akokoľvek ich zvýrazniť, nič vám v tom nepomáha. Zabudnite na rôzne druhy špirál a vyskúšajte niečo nové.

Máloktorá sa môže pýšiť už od narodenia hustými mihalnicami, s ktorými vaše oči vyniknú. Väčšina z nás sa preto uberá k predĺženiu mihalníc alebo siahne po umelých riasach. Ak ste sa ale doposiaľ k tomuto kroku neodhodlali, nájdite si práve teraz čas, ako to úspešne otestovať a neskôr z toho vyťažiť.

 

Kľúčová je správna výbava

Pokiaľ ešte nemáte medzi umelými mihalnicami svojho obľúbenca, čaká vás dôležitý výber. Či už uprednostníte tie klasické alebo zvolíte niečo extravagantnejšie, umelé mihalnice by vám mali vždy perfektne pasovať. A keďže každá sme iná, aj šírka očí sa líši a bude treba mihalnice tomu prispôsobiť. Samozrejme, veľký dôraz by sa mal dávať aj na výber lepidla. Lepidlá na mihalnice by sa mali vyznačovať svojou kvalitou, nakoľko oči sú veľmi citlivé a určite si lepením mihalníc nechceme predsa uškodiť.

 

Postup sa nesmie odfláknuť

Keď už máte všetko nevyhnutné k zdokonaleniu vášho pohľadu, v prvom rade treba zistiť, či toto balenie mihalníc má správnu dĺžku. Ešte pred lepením si ich priblížte k oku a porovnajte. Ak sú o niečo dlhšie, nič sa nedeje, stačí ich skrátiť. Zabudnite na násilné trhanie či strihanie klasickými nožnicami, v tomto prípade voľte výlučne len tie manikúrové. Až teraz prichádza na rad lepidlo, ktoré si aplikujte na okraj umelých rias. Dajte si pozor, aby ste ich nelepili hneď a počkajte aspoň 30 sekúnd. V opačnom prípade by sa totiž mohli mihalnice na oku šmýkať, lepidlo by sa roztieklo a vaše očné tiene by ste si úplne zničili. Ostáva už len jediné, a to priložiť mihalnice k tým svojim, pinzetou ich pritlačiť a dokončiť poslednú úpravu očí.

 

Pokiaľ postup dodržíte správne, budete sa môcť aj vy pýšiť pútavým pohľadom. Ak zainvestujete do kvalitného lepidla a nepodceníte ani výber mihalníc, tento magický pohľad vám vydží pokojne aj 12 hodín. Inšpirujte sa pri výbere ponukou na GlowUp, umelé mihalnice sú súčasný trend, ktorým len získate. Kedy ich vyskúšate aj vy?

 

Zdroj obrázka: puhhha/Shutterstock.com

Patrí do vydania