Staňte sa rentiérom vďaka NESCAFÉ Classic Vyhrajte 1 000 € mesačne na 10 rokov

Obľúbené rozpustné kávy NESCAFÉ Classic a NESCAFÉ Classic Crema prichádzajú s unikátnou súťažou, v ktorej víťaz získa rentu v hodnote 1 000 € mesačne počas 10 rokov! Zakúpením dvoch súťažných balení káv a doložením účtenky sa môžete zapojiť do súťaže a zaistiť si bohatší život. Produkty so súťažnými etiketami sú práve v predaji vo vybraných obchodoch. Zapojiť sa do súťaže môžete od 1. 3. 2020 do 30. 6. 2020. Po skončení bude vyžrebovaný jeden šťastný výherca.

 

NESCAFÉ RENTA

Vyhrajte mesačnú rentu 1 000 € na 10 rokov

Obľúbené rozpustné kávy NESCAFÉ Classic a NESCAFÉ Classic Crema teraz prichádzajú s unikátnou limitovanou súťažnou edíciou. Špeciálne etikety na balení káv prinášajú možnosť stať sa rentiérom! Výherca si bude môcť dopriať bohatší život s mesačnou rentou v hodnote 1 000 € na 10 rokov. Renta výhercovi zaistí nielen hojnejší život, ale tiež možnosť splniť si svoje životné sny. Súťaž je oficiálne spustená 1. 3. 2020 a končí 30. 6. 2020. Už od februára si však zákazníci môžu zakúpiť súťažné balenie vo vybraných obchodoch na území Slovenska.

 

Súťažiť o NESCAFÉ rentu môže skutočne každý. Stačí si zakúpiť minimálne 2 kusy NESCAFÉ Classic či NESCAFÉ Classic Crema 200 g so súťažnou etiketou. Dôležité je tiež uschovať si účtenky od nákupu týchto balení káv pre prípadné prevzatie výhry. Následne sa súťažiaci zaregistruje na webovej stránke www.sutaz.nescafe.sk. Vloží 2 unikátne kódy, ktoré sa nachádzajú na zadnej strane etikiet. Týmto je zaregistrovaný a už môže iba netrpezlivo čakať na žrebovanie, ktoré prebehne po skončení súťaže. Šance na výhru sú neobmedzené. Čím viac unikátnych kódov súťažiaci vloží, tým sa mu automaticky zvýši šanca na získanie mesačnej renty v hodnote 1 000 € na 10 rokov.

 

Žrebovanie výhercu

Za Slovensko bude vyžrebovaný len jeden výherca. V prípade, že nebude mať účtenky či etikety, nemôže sa stať výhercom a na jeho miesto nastúpi náhradník. Žrebovanie prebehne dňa 2. 7. 2020, a to za prítomnosti notára. Výherca bude o svojom vyžrebovaní informovaný nasledujúci deň po uskutočnení žrebovania.

Detailné pravidlá súťaže sú k dispozícií na www.sutaz.nescafe.sk.

 

Súťažné balenie NESCAFÉ Classic a NESCAFÉ Classic Crema 200 g sú v predaji vo vybraných obchodoch do júna 2020 či do vypredania zásob. Kávy NESCAFÉ sú kvalitné produkty, o čom svedčí program Pestované s rešpektom, ktorý podporuje udržateľné pestovanie kávy a vzdelávanie farmárskej komunity.

Viac informácií o programe nájdete na www.nescafe.sk.

 

Patrí do vydania: 
Apríl 2020