Svadba? Niečo staré, niečo nové... niečo diamantové

Obrúčku, vysnívané šaty a nádherné svadobné črievičky už máte. Čo k nim? Predsa niečo staré, nové, požičané a modré. Vzácnu brošňu do vlasov po babičke, prekrásne požičané bolero a k tomu nový ligotavý diamantový šperk, možno na modrej šnúrke. Prečo nie? Práve takto dokonalo môže vyzerať váš deň D, keď sa sny premenia na skutočnosť. Užite si ho podľa svojich predstáv. A vyšperkujte do dokonalosti s niektorým z nádherných diamantových kúskov z dielne ALOve, ktorý vám bude navždy pripomínať tie najkrajšie momenty.

 

Dlho očakávaný dátum

Rok 2020 je výnimočný. Dvojky označujú silu vzťahov a moc lásky, ktorá vedie naše životné kroky. Je to rok ako stvorený na dôležitý míľnik, akým je svadba. Zvečnite svoj magický dátum na prívesku a noste ho ako náramok alebo náhrdelník už navždy. Šperk s diamantom Lucky Numbers vám nikdy nedovolí zabudnúť na váš svadobný deň ani na jeho výročie. A čo je najlepšie, vďaka vsadenému drahokamu bude časom jeho hodnota len rásť. Rovnako ako hodnota vášho vzťahu.

Nerozlučná dvojica

Vy dvaja patríte k sebe a viete to už dávno. Teraz sa to však chystáte oznámiť celému svetu. Vyslovte svoj manželský sľub pred oltárom a šperk zdobiaci váš dekolt nechajte rozprávať tiež. Náhrdelník s diamantom You&Me z kolekcie Love Message sa bude úžasne vynímať nad lemom vašich svadobných šiat. Všetkým okolo dá najavo, že vás dvoch nič nerozdelí. A nielen vo váš svadobný deň, ale ani každý nasledujúci.

 

Nežné náušnice

Ako by mali vyzerať svadobné náušnice? Mali by sa vznešene trblietať, ale nesmú byť príliš nápadné, aby nechali vyniknúť krásu vášho účesu a mejkapu. Tak nejako si to predstavujete? Potom sú pre vás ako stvorené náušnice Amazing Heart z kolekcie Neha z jedného z troch druhov zlata so vsadenými diamantmi. Jemné a elegantné, a pritom rozprávkovo pôvabné. Ako dve srdcia, ktoré planú láskou vo víre svadobnej zábavy.

 

Štvorlístok pre šťastie

Stretli ste sa iba náhodou? Potom ste mali obrovské šťastie. Nenechajte si ho uletieť ani v deň vašej svadby a zachyťte ho v štvorlístku. Ak ste na spoločnej prechádzke nenašli v tráve skutočný, svoju úlohu spoľahlivo splní aj ten diamantový. ALOve má pre vás v kolekcii Make a Wish náhrdelník so vsadeným diamantom Get Lucky. Presne taký, aký potrebujete, aby bol váš deň D dokonale šťastný.

 

V americkom štýle

Something old, something new, something borrowed, something blue. Americká svadba je nekonečne romantická a tak trochu aj poverčivá. Pokojne si dnes aj vy zaklopte na drevo, rozbite tanier a nechajte sa obsypať zrnkami ryže. A na zápästie si pripnite trendový náramok na modrej šnúrke z kolekcie ID ako svoje something blue (niečo modré). Pokiaľ vám vo váš svadobný deň nezaprší, možno vám práve on prinesie šťastie a hojnosť.

Patrí do vydania