Stojí za úspešným mužom skvelá manželka?

Nie vždy to tak nutne musí byť a sú aj výnimky, ktoré potvrdzujú pravidlo. Manžel je skutočne často odrazom svojej manželky. Tá má ten správny cit na výber jeho oblečenia a vie ako nežná polovička posúdiť, aké oblečenie je preňho vhodné. Neverili by ste, koľko mužov necháva výber oblečenia na svoje manželky, ktoré poznajú veľkosť svojho drahého a len mu objednajú vhodné oblečenie z internetu. Oblečte svojho manžela na meeting alebo dôležitú návštevu a ukážte svoj zmysel pre vkus a dizajn.

Kombinácia košele a svetra

Veľmi pekná a obľúbená je kombinácia košele a svetra, vhodná aj na začiatok jari. Košeľu so svetrom môžete nosiť počas jarných dní bez toho, že by ste si dali sako, bundu alebo kabát. Už dávno neplatí, že by svetre boli určené na voľný čas. Ak si pozriete napríklad moderný Gant sveter, tak zistíte, že v kombinácii s košeľou môžete získať naozaj zaujímavý imidž. Moderný, vhodný do práce aj na voľný čas.

 

Košele pre rôzne príležitosti

Manželky, ktoré sa starajú o oblečenie svojich mužov, majú prehľad v jeho košeliach. Pozorne im tieto košele vyberajú, žehlia a následne im košeľu pripravia podľa jednotlivej príležitosti. Na dôležité mítingy či stretnutia sú určené formálnejšie košele, ku ktorým sa hodí kravata. Štýlová Tommy Hilfiger košeľa sa dá nosiť na mítingy aj na menej formálne príležitosti, opäť je výhodou flexibilita. Aj v tomto prípade platí, že slovo tu má manželka, ktorá svojmu mužovi vyberie vhodnú košeľu.

 

Záleží aj na nohaviciach

Samozrejme, dôležitý je aj výber nohaviciach k pánskemu outfitu. Opäť je dôležité, aby ladili so zvyškom outfitu a pasovali k nemu. K obleku sú určené klasické oblekové nohavice, ku štýlovejším košeliam zase modernejšie Guess nohavice, ktoré však viete využiť aj na formálnejšie príležitosti. Skrátka, opäť je na manželke aby našla tú najlepšiu voľbu.

 

Zdroj obrázku: fizkes/Shutterstock.com

Patrí do vydania