Zostali ste doma s deťmi? 5 pomocníkov pre zachovanie rodinnej pohody

Aj vy ste zostali doma so škôlkarom alebo malým školákom? Určite vítate každý nápad, ako deti zabaviť, keď práve treba spraviť prácu, navariť, alebo si len jednoducho potrebujete aspoň na chvíľu oddýchnuť.

 

Byť doma s malými deťmi, keď je pohyb vonku obmedzený a detské ihriská je lepšie obchádzať, je naozaj veľmi náročné. Spoločenské hry postupne omrzia rovnako ako spomínanie nad fotkami z rodinného albumu, ani kresliť sa nedá donekonečna. A keď máte ešte home office, pracovať s deťmi za chrbtom je skutočná rodičovská výzva.

 

Video pestúnka postráži bábätko, škôlkara aj školákov

S detskou video pestúnkou to zvládnete oveľa jednoduchšie. Deti sa môžu hrať vo svojej izbe a vy ich budete mať stále pod dohľadom. Cez Bayby 7020 s dosahom kamery 250 m deti vidíte a bez problémov navzájom komunikujete. Objednajte si ju cez www.planeo.sk a do 24 hodín ju máte doma.

 

Budujte vzťah k domácim prácam

Ponáhľať sa nie je kam, práve teraz je ideálny čas na to, aby sa deti naučili vykladať a nakladať umývačku, povysávať, utrieť prach, roztriediť bielizeň do prania. U najmenších podchytí kladný vzťah k vareniu detská kuchynka Joly Petit Grand. Za 37,99 € je v kuchynke aj 38 kusov riadov, príborov, hrncov a ďalšieho príslušenstva, aby váš drobec mohol navariť kompletný detský obed.

 

Ekologické riešenie pre nekonečné kreslenie

Vzrástla u vás v týchto dňoch spotreba papiera? Deti v kreslení neobmedzujte, vyjadrujú ním svoje vnútorné pocity, túžby, ale aj trápenia. Kreslenie rozvíja ich fantáziu aj jemnú motoriku. Ekologickejší spôsob než papier je interaktívna tabuľa Sencor SXP 020 za 14,99 eur na www.planeo.sk. LCD displej je mimoriadne odolný, takže deti môžu po tabuli kresliť, čmárať a učiť sa písať, koľko len chcú.

 

Notebook je už nutnosť

Starším školákom už interaktívna tabuľa stačiť nebude. Aby získali digitálne zručnosti a dokázali sa kvalitne pripravovať do školy, potrebujú notebook. Ak ste doteraz nad jeho kúpou len uvažovali, v týchto dňoch ste už asi zistili, že notebook je jednoducho vec, ktorú deti musia mať. Využite zľavy a možnosť nákupu na splátky cez www.planeo.sk. Notebook HP 15-db1700nc 3200U 15.6'' 4/256 spĺňa všetky kritériá na domáci počítač a navyše je teraz s 10 % zľavou.

 

Pitný režim vyrieši sóda

Keď deťom voda veľmi nechutí a malinovky aj čaje im už lezú krkom, pitný režim zachránia bublinky. Sýtená voda je pre ne atraktívnejšia a chutnejšia. Nemusíte po ňu chodiť do obchodu, keď máte doma SodaStream. A ak sa vám práve minula bombička, zachráni to náhradná bombička. Tak si pri jej objednávke rovno pribaľte aj novú fľašu, aby mal každý svoju. Alebo kúpte deťom od izby ich vlastný SodaStream, ktorý v edícii Spirit Urban & Workout dostanete v praktickej čiernej farbe s jednou veľkou a dvoma malými fľašami, bombičkou a športovým uterákom. Pri nákupe cez PLANEO na ňom teraz ušetríte až 35 eur a doma ho máte najneskôr zajtra.

 

Cez planeo.sk nakúpite všetko potrebné pre dom, hobby a záhradu. Využite zaujímavé zľavy, možnosť nákupu na splátky a tiež bezplatné doručenie do 24 hodín.

Patrí do vydania: 
Marec 2020