Starajme sa o našich mužov

Nielen my ženy sa chceme páčiť, vyžadujeme to aj od svojich mužov. Je prirodzené, že chceme, aby boli príťažliví, upravení, pôsobili mladistvo a zachovalo. A to nielen v našich očiach, ale pred celým svetom. Nový, bio – eko-nature životný štýl ovplyvnil aj starostlivosť o pánsku pokožku. A diktuje jej trendy. Pretože v porovnaní so ženskou je mužská koža hrubšia a produkuje viac podkožného mazu, žiada si iné prístupy, odlišné produkty a pevné zásady starostlivosti. Ruku na srdce, väčšinou sme to my, ktoré vyberáme kozmetiku pre svoje mužné polovičky. Povenujme sa najnovším trendom v mužskom svete krásy, ktorými nás previedla špecialistka na kozmetiku Veronika Blahová z lekární Dr.Max.

 

Päť tajomstiev Nuance

Ak uprednostňujete ľahkosť, čistotu, účinnosť a prírodný pôvod kozmetiky, robíte najlepšie, ako môžete! Francúzska kozmetika NUANCE ponúka novinky a neustále rozširuje rady svojich produktov. Každý produkt pripravuje individuálne, tak aby skutočne zodpovedal potrebám daného typu pleti. Vytvára ich v spolupráci s poprednými odborníkmi z kozmetického sveta, farmaceutmi a dermatológmi. „Výhradne prírodné účinné látky dokážu pleti poskytnúť tú najúčinnejšiu a zároveň najšetrnejšiu starostlivosť. Žiadne parabény, ani stopy po silikónoch, bez pridania minerálnych olejov,“ vysvetľuje odborníčka na dermoporadenstvo. Až 91 percent žien (zo 111 zúčastnených) by podľa výsledkov spotrebiteľského testu odporučilo kozmetiku NUANCE. Čo na ŇU povedia naši muži?

 

Produkty pre neho

Značka NUANCE myslela aj na pánov. Zo svojej širokej palety nevynechala dennú starostlivosť pre NEHO. „NUANCE FOR MEN je komplexný rad prípravkov pre mužov koncipovaný s ohľadom na požiadavky a štruktúru mužskej pokožky s dôrazom na jednoduchosť a prirodzený pocit po aplikácii,“ predstavuje Veronika Blahová. A tohtoročná jeseň je výnimočná v tom, že si prípravky pre mužov môžeme ovoňať, otestovať a zakúpiť v lekárňach Dr.Max. Sú horúcou novinkou na pultoch lekární aj s odborným poradenstvom. Už dnes vieme našich mužov naučiť novým trendom. Alebo si vopred pripraviť exkluzívne produkty v luxusnom balení ako vianočný darček.

 

Pre mužnejšie „JA“

Muži a plná kozmetická taštička? To ide len málokedy dokopy! Páni uprednostňujú striedme, no efektívne riešenia. V štyroch produktoch NUANCE FOR MEN nájdete všetko pre krajší zovňajšok svojho partnera. Energiu, bojovníkov proti vráskam a voľným radikálom, ochranu, upokojenie, osvieženie a hydratáciu, výživu aj rozjasnenie. S ľahkosťou sa naučí ako gély a krémy používať a dokonca si ich príjemnú, neprenikavú a prírodnú vôňu zamiluje. Podobne, ako keď sa zaľúbil do ženy svojho života.

 

Bedeker upraveného muža

Čistenie je základným krokom v ženskej aj mužskej starostlivosti o pleť. „Čistiaci gél pre mužov bez mydla je jemný, zanecháva pokožku hebkú a hladkú, hydratuje a osviežuje zároveň. Jeho účinok je žiaduci pri rannej aj večernej hygiene. Pokračujeme s rozjasňujúcou, ochrannou a anti-ageingovou vrstvou v podobe Energizujúceho ranného gélu. Jeho krémová, hodvábna a ľahko roztierateľná textúra pripravuje pleť na celý deň. Dodáva jej energiu, upokojuje citlivú a atopickú pokožku. Zrelšia pleť si žiada samostatné ošetrenie. Regeneračný krém pre mužov s revolučnou jemnou štruktúrou sa dobre nanáša a pokožku zmatňuje. Vypína a vyhladzuje vrásky, hydratuje a pôsobí ako antioxidant. Jeho zloženie bolo prispôsobené na aplikáciu do najjemnejších očných partií tesne pred nočným odpočinkom,“ prezrádza správnu postupnosť špecialistka. A čo starostlivosť po holení? „Elixír po holení pre mužov s tekutou, ľahkou textúrou sa ľahko vstrebáva, je obohatený o anti-ageingové účinné látky a príjemne chladí. Nemastí ani nezanecháva na pokožke viditeľný film,“ uzatvára odborníčka na starostlivosť o mužskú pleť. Jedna kozmetická báseň pre muža!

 

Dary prírody

S týmto „arzenálom“ si naši muži skutočne vystačia. Všetky NUANCE FOR MEN prípravky sú zostavené podľa prírodnej receptúry. „Ranný a večerný Čistiaci gél pre mužov obsahuje extrakty z tymiánu s čistiacimi, dezodoračnými, adstringentnými a antioxidačnými účinkami. Energizujúci gél pre mužov ponúka výťažok z riasy Padina Pavonica s proti starnúcim efektom, extrakt z uhorky, ktorý osviežuje a rozjasňuje a tiež extrakt z kávových bôbov s vyživujúcim, hydratačným a tonizujúcim pôsobením. V Regeneračnom kréme pre mužov nájdeme opäť účinný výťažok z riasy, extrakt zo zeleného čaju so zvlhčujúcim a mineralizačným účinkom, extrakt z ginka pôsobiaci proti starnutiu a výťažok z listov čiernej ríbezle ako silný antioxidant a „zmizik“ červených škvŕn v očnom okolí. Aj Elixír po holení pre mužov je nabitý prírodou. Extrakty zo semien guarany a pupučníka ázijského rozjasňujú očné okolie, regenerujú a zmäkčujú suchú a citlivú pokožku. O upokojenie a cirkuláciu vody v koži sa stará amiporín, ktorý je prirodzene prítomný aj v ľudskej koži,“ popisuje kozmetická špecialistka. To, že príroda je skutočne na dosah naučme aj našich mužov.

 

Testovali sme pre vás

Nechceme vám, našim cteným čitateľkám, odporúčať neoverené produkty. A preto sme sa rozhodli, že necháme testovať kozmetickú radu NUANCE FOR MEN našich manželov, snúbencov, partnerov či priateľov. Ktoré vlastnosti ocenili na kozmetike NUANCE najviac? Veľmi jemnú, nearomatickú vôňu, ktorá sa neprebíja s dezodorantom ani parfumom. Šikovné balenie (100 ml Čistiaci gél pre mužov a 50 ml ostatné produkty), akurát do ruky a cestovného kufríka. Svieži pocit po nanesení Energizujúceho gélu pre mužov. Nemastnú pleť a výborné vstrebávanie všetkých gélov. Tak vidíte! Muži ocenili náš ženský výber, voľbu prírody.

 

Poďte s nami súťažiť

Ak ste čítali pozorne, nebude pre vás najmenší problém vymenovať štyri produkty, ktoré tvoria kozmetickú radu NUANCE FOR MEN. Pokojne si pomôžte a prečítajte si predstavenie prípravkov ešte raz. Správnu odpoveď posielajte mailom našej špecialistke na kozmetiku na: veronika@beautywoman.sk.

 

Tri z vás odmeníme luxusným darčekovým balením kozmetiky NUANCE FOR MEN pre vašich miláčikov. Svoje odpovede posielajte do 29. novembra 2019.

 

Trápi vás kozmetický problém a neviete si poradiť s výberom vhodných prípravkov? Opýtajte sa špecialistky na dermoporaden­stvo Veroniky Blahovej z lekární Dr. Max. Teší sa na vaše otázky: veronika@beautywoman.sk.

Patrí do vydania