Doprajte si ošetrenie pre skutočných gurmánov - Sothys paris jeseň/zima 2019/2020

Divoké mango a kokos. Túto úžasnú kombináciu obsahuje Okysličujúca sezónna tvárová kúra jeseň-zima 2019/2020 luxusnej francúzskej kozmetiky Sothys Paris. Extrakt z divokého manga pôsobí ako antioxidant a Extrakt z kokosu chráni a vyživuje pleť. Obnovu pleti a jas prinavráti ružový íl, koktail minerálov a karitové maslo, ktoré pleť regeneruje a vyživuje. Sezónne okysličujúce ošetrenie trvá 50 minút, je vhodné pre dámy aj pánov a objednať sa môžete už teraz v salónoch krásy Sothys Paris.

Hýčkajte sa a rozviňte účinky profesionálneho ošetrenia u vás doma

Hitom sezóny a domáceho ošetrenia Sothys Paris je Gurmánsky píling a balzam na pery, 2v1 pílingová maska a Výživný telový elixír.

 

Synergický program starostlivosti na doma obsahuje 5 výrobkov, ktoré prinavrátia vašej pleti energiu, čistotu a žiarivosť

Kľúčové výrobky sú Energizujúce sérum, ktoré sa nanáša ako prvé na dokonale čistú pleť a efektívne pôsobí na následne použitie Energizujúceho detoxikačného a omladzujúceho krému s obsahom morského komplexu, ktorý posilňuje a chráni pokožku pred každodenným stresom. Iba pár kvapiek Ochrannej detoxikačnej esencie zahalí vašu pleť do príjemného hydratačného závoja. Účinne chráni pleť pred vonkajším znečistením. Energizujúce rozžiarujúce ampulky fungujú ako transparentná maska, ktorá okamžite vyhladzuje vrásky vďaka extraktu z bukových púčikov a mandľových biovlákien. Energizujúci korektor má úžasnú textúru, ktorá sa počas aplikácie mení a prispôsobí tónu danej pleti. Korektor obsahuje zapuzdrené pigmenty, ktoré sa pri nanášaní rozbijú a okamžite prekryjú všetky nedostatky, ktoré sú viditeľné na povrchu pleti. Je ideálny ako podkladová báza pod mejkap, alebo samostatne na zjednotenie a rozžiarenie pleti.

 

Zažiarte ako kráľovná

Mejkap kolekcia Sothys Paris – Modré očarenie jeseň – zima 2019/20 je skutočne očarujúca a veľmi sofistikovaná. Obsahuje rozjasňovač kontúr tváre, rozjasňujúci púder na oči, tvár a dekolt, Kabuki štetec, kvarteto očných tieňov Smoky, intenzívnu ceruzku na oči, paletku rúžov so štetcom a výživný lak na nechty.

Patrí do vydania