Top trendy ZIMY 2019

V predchádzajúcom čísle sme si predstavili tohtoročné farebné trendy jesene. S ubúdajúcimi stupňami a pribúdajúcom tmou je tu pomaly zima a s ňou aj módne vychytávky. S ALO diamonds budete „IN“ podľa svetových dizajnérov, ktorí každoročne udávajú trendy na svojich modeloch počas týždňov módy v New Yorku, Londýne, Miláne a Paríži. Rozmanitosť farieb a šperkov ALO diamonds dáva príležitosť každej žene nájsť lásku (nielen) tejto sezóny.

 

Paleta farieb jeseň 2019/ zima 2020

V palete farieb uvidíte aj prekvapujúce farby ako napríklad žiarivú pomarančovú a teplú ružovú (populárne je nosiť ich aj spolu!) a rôzne odtiene modrej od príťažlivej temnej Evening Blue až po svetlejší Bluestone.

 

Paleta farieb jeseň/zima 2019/2020 podľa New York Fashion Week

 

Ľadové kráľovstvo

Pre skutočne mrazivý pocit sú tu odtiene modrej farby. Prekrásne spojenie dvoch odtieňov Bluestone a Galaxy Blue nájdete v podobe ALO diamonds brošne. Ideálny prvok na jesenný kabát. Brošňa z ružového zlata s diamantmi, chalcedónom a iolitom sú impozantnou fantáziou.

 

Brošňa ALO Imposant Fantasy

 

Pre tmavé večery sa zahaľte do Evening Blue s príveskom Midnight Allegory. Prívesok ALO diamonds vás očarí svojou oválnou siluetou z bieleho zlata, do ktorej je vsadený noblesný zafír zahalený do trblietania diamantov tej najvyššej kvality. Zaveste ho na retiazku a v okamihu sa premeníte na princeznú.

 

Prívesok ALO Midnight Allegory

 

 

Levanduľová

Od krásnej modrej to máme iba na skok k pútavej fialovej. Jednou z obľúbených farieb predchádzajúcej sezóny je krásna levanduľa Paloma. Luxusne extravagantný prsteň z ružového zlata s krúžkom posiatym trblietavými diamantmi a neprehliadnuteľným ružovým ametystom tvorí jedinečný šperk.

 

Prsteň ALO Baroque Icon


 

Žiarivá aj na zimu

Pokiaľ chcete zažiariť aj v zime, určite vám pomôže nádych oranžovej, Orange Tiger. Vrcholnú zmyselnú ženskosť stelesňuje ALO diamonds prsteň z ružového zlata so žiarivým mesačným kameňom zasadeným do diamantového trónu.

 

Prsteň ALO Evon


 

Sladká ružová

Pre tie, ktoré sa nechcú vzdať jemných ružových paliet, je dobrou správou, že trendom chladnejších dní bude aj romantická svetloružová Fruit Dove. Len čo na vlastné oči uvidíte očarujúce náušnice Secret Attraction, iste pocítite aj vy nepremožiteľnú príťažlivosť. Prekrásne brúsené ružové zafíry obklopené iskrivým diamantovým lemovaním tvoria jedinečnú kompozíciu, ktorá vystupuje z ružového zlata. Predstavte si, ako vám tieto ALO diamonds náušnice pristanú a rozžiaria aj ten najpochmúrnejší deň.

 

Náušnice ALO Secret Attraction


 

Snehová vločka

Na záver nesmie chýbať pravý dotyk zimy. Crème de Pêche a Vanilla Custard navodzujú pocit snehovej vločky rovnako ako ALO diamonds náušnice. Doprajte si lákavé potešenie v podobe visiacich náušníc Pearly Wish. Nežnú perleťovú siluetu objíma štýlové ružové zlato posiate iskrivými diamantmi, ktoré celý šperk zdobia hviezdnym leskom.

 

 

Náušnice ALO Pearly Wish


 

Vyfarbime sa na zimu s ALO diamonds podľa svetových trendov!

 

Patrí do vydania